# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Haldun Baba 1 ay içinde 2-3 kişiyi kargoya koyar yollar.

evet çok hızlı, açarsın bakarsın, senin izlediğin maçların 5 katını izlemişimdir Nedved oynarken, ayrıca birisinin futbol stiline mıy mıy demek bir hakaret değildir, senden öğrenmeyeceğim kimin oyun stiline nasıl hitap edeceğimi.

Futbol oynamak saygınlık mı bilemeyeceğim ama, senin lafların bana hiçbir şey ifade etmiyor çünkü önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye...

Kaptanımıza o tarz konuşanların laflarına ve yüzüne bakmamak lazım dediğin gibi. Mıy mıy nedir Allah aşkına? Eleştireceksen doğru eleştir.

Ayrıca çok mıy mıy konuşuyorsun, üslubu düzelt, önüne gelene o tarz sataşma. Takım oyuncuna, kaptanına laf atıyorsun, millet kızınca delleniyorsun, lütfen!..

Benim adım Hamdi ben öldüm. Koyu bir Twente taraftarıyım. Bir gün yolda giderken araba çarptı. Sonra eve geldiğimde Stoch takıma gelmişti. Stoch'un gelmesini istiyorsanız bunu 10 topiğe yazın :D :asd: :asd:

Artik bizimde bir Guizamiz olacak :asd:

miroslav-stoch.jpg

daniel-guiza.jpg

ne güizasıya üstteki manalı gülüyo,alttaki bildiğin direğe sarılmış ağlıyo,ayrıca güizaya pabucunu ters giydirir bu eleman beceri ve pratiklikde ve zekada tabi vede son vuruşda:asd:

Yalnız kupa sonrası bu adamı alamayız gibime geliyor. 20 yaşında bu yetenekte bir oyuncu yani bilemiyorum :)

Zaten kupadan önce bitirmeye çalışıyoruz sanırım...

stoch milli takımı düşünüyor büyük ihtimal kupadan sonra karar verir açıklamalarında da pek gönlü olmadığı görülüyo kupadan sonra fiyatı çok artar almamız zorlaşır.

stoch milli takımı düşünüyor büyük ihtimal kupadan sonra karar verir açıklamalarında da pek gönlü olmadığı görülüyo kupadan sonra fiyatı çok artar almamız zorlaşır.

Rijkaard gibi hocanın beni istemesi süper birşey felan dedi nasıl gönlü yok ? Sen bir takıma gitmek istemiyorsan böyle açıklamalar yapar mısın ? Şahsen ben yapmam.

Stoch'u felan geçtim de orta sahanın ortasına şöyle çok sağlam bir adam almalıyız..Bıktım kanat adamlarından..KEita'ya ver gitsin, Arda'ya ver gitsin kanattan yaldır yaldır..Ama ortasahada şu an Sarp ve Barış ikilisinin yanına hiç bir şey oynamayan bir Elano var...Dünyanın en kısa korku filmidir benim için bu 3 ismin aynı cümlede geçmesi..

Stoch'u felan geçtim de orta sahanın ortasına şöyle çok sağlam bir adam almalıyız..Bıktım kanat adamlarından..KEita'ya ver gitsin, Arda'ya ver gitsin kanattan yaldır yaldır..Ama ortasahada şu an Sarp ve Barış ikilisinin yanına hiç bir şey oynamayan bir Elano var...Dünyanın en kısa korku filmidir benim için bu 3 ismin aynı cümlede geçmesi..

+1905 :tiphat:

https://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/35452-_-kevin-nolan.html

Ahmet Çakar:Yemişim Stoch'u.Stoch kimdir? ne yapmıştır bu yaşına kadar? bırakın bu işleri,balon bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt