# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Banada oyle geliyor son 1 2 hafta kala gionun gelcegi belli olur kaldiki gidecegini varsaydigimiz takimlar bizden hep alt kademe takimlarin olucagini dusunuyorum buda bizim icin avantaj gibi, burda yapilicak en iyi yonetm gio'nun 1 sezon daha kiralanmasi yonunde, ha gidipte stoch un ardindan bir kanat daha transferi yapilir gio da alinmassa ozaman olmaz iste

Renkdaş yanılmıyorsam 1 yıl daha kiralama işi yönetimimiz tarafından düşünülmüş ancak Tottenham kulübü buna pek sıcak bakmamıştı. Giovanni'nin bizde kalması iyi olur tabii ki sonuç itibariyle gerek Frank Rijkaard gerekse oynadığı bir kulüp adaptasyon sorunu yok. Yeni gelecek bir oyuncunun bu tür sorunlarla karşılaşabileceği riskini de unutmamak lazım. Kaldı ki Haldun Üstünel'in neden İngiltere'de olduğunuda tam olarak bilen yok. Ama Giovanni alınmazsa ve yerine Stoch alınırsa ondan sonra o mevkiye bir transfer daha yapılacağını düşünmüyorum. Önemli olan eksik yerlere gerekli oyuncuları monte edebilmek. Ön libero sorunumuzda apaçık ortadayken.

Yeni bir bilgi yok ama Adnan Sezgin Stoch'u izlemiş görüldüğü üzere. Haldun Üstünel Londra'da Chelsea'yle görüşüyor ve Stoch bize sıcak bakıyor.

Hafta içi açıklanır. Gio alınmadı büyük ihtimal.

Stochla Gio aynı yaşta mı?

İkiside dünya kupasına gidiyor mu?

Yeni bir bilgi yok ama Adnan Sezgin Stoch'u izlemiş görüldüğü üzere. Haldun Üstünel Londra'da Chelsea'yle görüşüyor ve Stoch bize sıcak bakıyor.

o zaman bugün yarın belli olması lazım.haldun abi bitir şu işi yanına essienide al anasıni satim sen yaparsın ver gazı adamlara.essieni alırsan söz başka transfer istemiyoruz:asd:

Valla Londra'ya Stoch için gittiyse kapsın Joe Cole ile Ballack'ı gelsin diyeceğim,ama zor be.Biliyorum.

her şeyi geçtim adam çok zeki top oynuyor, giodan 2 kat potansiyeli var. En başta soğuk ülke disiplini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt