# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Miroslav Stoch muthis bir futbolcu,alinirsa Galatasaray icin cok cok iyi olur.

kesin bu hafta ici bittecek bu cunki adnan sezgin stoch´un kampinda haldun babadan gelecek haberi bekliyo okey gelirse hemen imza atacak orda hadi haldun baba ya bittir su isi

Valla benim anlayamadığım hadi Stoch'u aldık varsayalım sola..Arda'nın da mevkisi orası..Elano'yu satamazsak..Orta saha kurgusunda nasıl bir dizilim olacak..?

Stoch yedek kalmayacaktır sakatlık veya kart cezalısı durumlar hariç...Sol kanada verdik..Sağ Keita'ya teslim..Elano kaldı mı elinde.(gerçi ben yanındaki yetenekli adamlarla ve Dünya Kupası'na kadar sakatlanmayayım korkusuyla maçlara yüklenmediğini hala düşünüyorum.sanki seneye daha iyi olacakmış gibi bir umut var içimde) onu nereye monte edicez bu seneki performansında devam ederse..?

Bu takıma çok kaliteli 1 adet yabancı kaleci lazım yıllardır..Orta saha desen şu an bomboş..Kafam çok karışık seneye oluşacak kadro konusunda..Bu gurbetçi gençlerin videolarını da izledim bana yeterli gelmediler nedense..Yerliler de aynı şekilde..Dünya kupasının bitmesini beklemeden bi Hamit biraz bütçeyi zorlayıp olabilseydi en azından..

Renkdaşlar bu takımın çok eksiği var..Valla umutsuzum ben..İnşallah Haldun bir sihirbazlık yapar bu yıl da, yoksa işimiz zor seneye.Millet Krasiç'leri Forlan'ları konuşuyor..Gelirimiz tarihi rekor kırıyor 1'in 3'ün hesabını yapmıyoruzdur umarım..:sad007:

Bence bu oyuncuyu gözünüzde fazla büyütüyorsunuz her gündemimizde olan oyuncu gibi. Gio'dan daha iyi bir oyuncu değil ama Stoch da içeri kat etmeyi seven bir oyuncu olduğu için sağ ayaklı olmasından dolayı Gio'nun sol kanatta olduğundan daha faydalı olacaktır. Gio'yu sol kanatta hapsettiğimizde verim alamadığımız ortadaydı bu da başta Keita olmak üzere maç içerisinde birhücumoyuncularımızın pozisyonunu değiştirmemize neden oluyordu. Bu bakımdan sol kanatta bir Gio'ya sol kanatta bir Stoch'u tercih ederim ama aralarında dağalar kadar fark olduğu için değil dediğim gibi. Yine de takımda Arda ve Keita dururken neden kanat oyuncusu transferini bu kadar öncelikli tutarız, anlamıyorum. Arda orta saha düşünülüyor olsa gerek ama yanlış yapılır, orta sahaya transfer yapılıp Arda'nın kanadında klamasını yeğlerim.

Yine de takımda Arda ve Keita dururken neden kanat oyuncusu transferini bu kadar öncelikli tutarız, anlamıyorum.

Abi Dünya Kupası var.

Stoch iyi oynarsa değeri artabilir.

Dünya Kupası öncesi işi bitirmeye çalışıyoruzdur.

Orta saha transfer(ler)imiz de mutlaka yapılmalı tabiki.

Yine gelmemiş anlaşılan.

Bugün bir sey aciklanamaz ki!!!

Transfer bugün kesinlesse bile, aciklayamazlar, cünkü daha önceden Borsa ya bildirmeleri lazim!!!

Eee.Bugün Borsa ya da bildirilemez..Borsalar Kapali...;)

Yani yarin sicak saatler olur gibime geliyor bana...Bakalim artik...Bekle gör Taktigi uygulayacagiz...:D

Abi Dünya Kupası var.

Stoch iyi oynarsa değeri artabilir.

Dünya Kupası öncesi işi bitirmeye çalışıyoruzdur.

Orta saha transfer(ler)imiz de mutlaka yapılmalı tabiki.

Tamam da benim demek istediğim daha çok maliyetli, yedek outmayacak bir kanat oyuncusuna ihtiyacımz var mı? Chelsea'de yedek kalmamak için Galatasaray'a gelen bir adamın yedek oturacak ya da yedek için düşünülecek hali yok, değil mi? Ee sağda Keita, solda Arda var zaten. Arda orta sahaya çekilecek muhtemelen.

Arda'yı ortaya çekeceğimize kıyalım paraya, gerekirse Stoch transferine ayrılan bütçeyi de kullanalım kimsenin ses çıkartamayacağı bir orta saha getirelim şu takıma. Stoch'un hızlı, teknik olması, genç olması cezbedici sebepler ama bu transferin ne kadar doğru olacağı konudunda soru işaretlerim var.

Tamam da benim demek istediğim daha çok maliyetli, yedek outmayacak bir kanat oyuncusuna ihtiyacımz var mı? Chelsea'de yedek kalmamak için Galatasaray'a gelen bir adamın yedek oturacak ya da yedek için düşünülecek hali yok, değil mi? Ee sağda Keita, solda Arda var zaten. Arda orta sahaya çekilecek muhtemelen.

Arda'yı ortaya çekeceğimize kıyalım paraya, gerekirse Stoch transferine ayrılan bütçeyi de kullanalım kimsenin ses çıkartamayacağı bir orta saha getirelim şu takıma. Stoch'un hızlı, teknik olması, genç olması cezbedici sebepler ama bu transferin ne kadar doğru olacağı konudunda soru işaretlerim var.

Stoch transferini biraz geleceğe yönelik değerlendirmek gerek.Yani ihtiyacımız olmasa bile(ki bence Arda ortada oynacağından var)böyle oyuncuları alıp fırsat transferi yapmak akıllıca.Hani arkadaşlarından duyum alırsın,şöyle ucuza ev satılıyormuş,araba satılıyormuş hemen kap diye bu da onun gibi

Ve bence kesinlikle Giovani'den daha faydalı olur.Yetenek olarak belki Giovani Stoch'un üstünde bir oyuncudur ama bizim ligde oynamaya müsait bir futbol göremiyorum ben Giovani'de

------------------kameni----------------------

-----------neill-----------marquez-------------

----sabri------------------------------h.balta--

--------------------zokora---------------------

-----gio--------------------------------arda----

-----------keita-------------------stoch--------

---------------------baros----------------------

:animation:

Arda ve Keita hiç sakatlanmayacak mı ?

Serdar Özkan'ı oynatırız değil mi ?

Sonra niye kanat oyuncusu almadık dersiniz.

Evet,dediğin doğru.

Mehmet gitti,mutlaka orta saha transferi olur.

Ama Stoch transferinden zarara uğramayız,geleceğe yönelik de bir transfer olur.

------------------kameni----------------------

:animation:

8 yabancı hakkımız mı var da biz mi bilmiyoruz.

UEFA da oynatabiliriz ancak.

---------------------ufuk----------------------

şimdi oldu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt