Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basına göre Rijkaard'ın isteği..
Yine de takımda Arda ve Keita dururken neden kanat oyuncusu transferini bu kadar öncelikli tutarız, anlamıyorum.
Yine gelmemiş anlaşılan.
Abi Dünya Kupası var.
Stoch iyi oynarsa değeri artabilir.
Dünya Kupası öncesi işi bitirmeye çalışıyoruzdur.
Orta saha transfer(ler)imiz de mutlaka yapılmalı tabiki.
Tamam da benim demek istediğim daha çok maliyetli, yedek outmayacak bir kanat oyuncusuna ihtiyacımz var mı? Chelsea'de yedek kalmamak için Galatasaray'a gelen bir adamın yedek oturacak ya da yedek için düşünülecek hali yok, değil mi? Ee sağda Keita, solda Arda var zaten. Arda orta sahaya çekilecek muhtemelen.
Arda'yı ortaya çekeceğimize kıyalım paraya, gerekirse Stoch transferine ayrılan bütçeyi de kullanalım kimsenin ses çıkartamayacağı bir orta saha getirelim şu takıma. Stoch'un hızlı, teknik olması, genç olması cezbedici sebepler ama bu transferin ne kadar doğru olacağı konudunda soru işaretlerim var.
stoch > gio
Tamam da benim demek istediğim daha çok maliyetli, yedek outmayacak bir kanat oyuncusuna ihtiyacımz var mı? Chelsea'de yedek kalmamak için Galatasaray'a gelen bir adamın yedek oturacak ya da yedek için düşünülecek hali yok, değil mi? Ee sağda Keita, solda Arda var zaten. Arda orta sahaya çekilecek muhtemelen.
Arda'yı ortaya çekeceğimize kıyalım paraya, gerekirse Stoch transferine ayrılan bütçeyi de kullanalım kimsenin ses çıkartamayacağı bir orta saha getirelim şu takıma. Stoch'un hızlı, teknik olması, genç olması cezbedici sebepler ama bu transferin ne kadar doğru olacağı konudunda soru işaretlerim var.
------------------kameni----------------------
-----------neill-----------marquez-------------
----sabri------------------------------h.balta--
--------------------zokora---------------------
-----gio--------------------------------arda----
-----------keita-------------------stoch--------
---------------------baros----------------------
:animation:
Evet,dediğin doğru.
Mehmet gitti,mutlaka orta saha transferi olur.
Ama Stoch transferinden zarara uğramayız,geleceğe yönelik de bir transfer olur.