# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

çok zor.sol tarafı felç eder.hayran kalmıştım gökhan gönül ü süründürdüğünde:D

Stoch u boşa atmayın.Rijkaard onu geliştirir.Ve Türk futbol tarihinin en pahalı transferi ile yurt dışına transfer olur

''Stoch'u alalım, 2 katına satarız''

Frank Rijkaard'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede, Slovak futbolcunun transferi hakkında bu ifadeyi kullandığı öğrenildi.

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Twente’yi Hollanda Ligi’nde şampiyonluğa taşıyan Miroslav Stoch, Galatasaray’a adım adım yaklaşıyor... Bonservisi, altyapısında yetiştiği Chelsea’de bulunan 20 yaşındaki futbolcuya telefonla ulaşan teknik direktör Frank Rijkaard, “Siz kulübümle anlaşın, ben seve seve sizinle çalışırım” cevabını almıştı. Hollandalı hocanın Stoch transferi hakkında yöneticilerle de görüşme yaptığı öğrenildi. Rijkaard’ın bu görüşme sırasında, “Stoch’u sakın kaçırmayalım. Geleceği çok parlak. Bildiğim kadarıyla Chelsea’nin yeni sezon planları arasında yer almıyor. Beklediğimizden daha uygun bir fiyata transfer edebiliriz. Bundan 2 sene sonra da akıl almaz bir bonservis bedeli karşılığında, en az 2 katına satabiliriz” diye konuştuğu belirlendi.

Üstünel Londra yolcusu

Şimdilik menacerler vasıtasıyla süren görüşmelerde, Haldun Üstünel’in gelecek hafta çıkacağı yurt dışı seferinin ardından somut gelişmeler kaydedilmesi bekleniyor.

Raşit Altun

Kaynak: Fanatik

STOCH haberleri tamamen taraftarın sempatisi sonucunda gazetelerde çıkan haberlerdir... tıpkı geçen seneki BİGLİA haberleri gibi... bence kendimizi kandırmayalım ...

Yerler olm bu adamı buralarda,bi tarafı bişeyli Hollanda liginde iki hareket yaptı diye artistlik yapmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt