# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bougherra'ya gerek var bence. Servet gidiyor çünkü Emre Aşık'ta futbolu bıraktı.

Leo Franco bonservisiyle yollanacak.

Jo kiralık geldi,geri dönecek.

Mustafa Sarp'a kim para verir ?

Servet'e de en fazla verilecek 6 milyon €'yu geçmez.

Sarp gitsinde kimse para vermesin.Hatta üstüne biz verelim.

Gökhan zanı satabiliriz 1-2 m dolara.Zaten de gitsin.

Servet ten 6 m euro.Topaldan da 5 m euro geldi.12'yi rahat buluruz.

Ayrıca bu kulübün hiçmi parası yok.Bence en az bi 15 m euro ayırmışlardır transfer için

Sarp gitsinde kimse para vermesin.Hatta üstüne biz verelim.

Gökhan zanı satabiliriz 1-2 m dolara.Zaten de gitsin.

Servet ten 6 m euro.Topaldan da 5 m euro geldi.12'yi rahat buluruz.

Ayrıca bu kulübün hiçmi parası yok.Bence en az bi 15 m euro ayırmışlardır transfer için

En büyük hatalarımızdan biri de oyuncu değerini bulduğunda satmıyoruz.Rusyadan gelen teklifi kabul etseydik şimdi bunları konuşmazdık

google translate:

Galatasaray Istanbul. Hakkında Slovak futbol temsilcisi Miroslav Stochov güçlü bir dilek veľkoklub türkçe Galatasaray var

L3BpY3R1cmUyL2lfdG9wL3N0b3JhZ2UvMjAwOS82L01pcm9zbGF2X1N0b2NoX1NSLmpwZw==

Pay İngilizce Chelsea oyuncusu, kiralık FC Twente Hollanda Ligi'nde sezonu geçen geçirdim, bildirildiğine Türk takımı baş antrenörü Frank Rijkaard vyhliadol. Informujú o tom viaceré médiá z "krajiny polmesiaca". "ülkenin Kızılay bilgilendirin çeşitli medya.

Stochov anlamlı Twente için ilk lig şampiyonluğunu kar katkı, eski FC Barcelona teknik direktörü Rijkaard eğitim 'blaugranas onun kadro ilgi ek - defans Rafael Márquez içinde. Dvadsaťročn? nitriansky odchovanec Stoch strelil v drese klubu z mesta Enschede dvanásť gólov (z toho dva v Európskej lige UEFA 2009/2010, pozn.) a patril k oporám mužstva vedeného anglick?m kormidelníkom Stevom McClarenom. Yirmi Nitra öğrenci Stochov UEFA Ligi 2009/2010, nota iki on iki gol (Enschede kentinden Manchester kulüp için attı.) Ve İngiliz takımın omurgasına dümenci Steve McClaren tarafından yönetilen aitti. "Podľa mňa má Stoch pred sebou obrovskú budúcnosť. Podľa mojich informácií však Chelsea neráta s jeho službami v nasledujúcej sezóne. Anglickému klubu ponúkneme rozumnú sumu a snáď sa nám podarí získať Stocha do nášho kádra," vyhlásil b?val? vynikajúci holandsk? reprezentant Rijkaard. "Ben Stochov büyük geleceğin var. Benim bilgilere göre, ancak Chelsea yaptığı hizmetler ile önümüzdeki sezon sayılmaz. İngiliz kulübü makul bir teklif ve umarım bizim takım için Stochov alabilirsiniz," eski Hollanda büyük temsilcisi Rijkaard söyledi. Galatasaray Istanbul skončil v uplynulej sezóne najvyššej tureckej súťaže na treťom mieste za majstrovsk?m Bursasporom a mestsk?m rivalom Fenerbahce. Galatasaray şampiyonluk Bursasporom ve şehir rakipleri Fenerbahçe üçüncü sırada Türkiye'nin en iyi rekabet geçen sezon sona erdi.

"Miňo" Stoch je v predbežnej 29-člennej nominácii Vladimíra Weissa st. "Mino" Stochov Vladimir Weiss st ile geçici 29 üyeli adaylığı içinde. na blížiace sa majstrovstvá sveta v Juhoafrickej republike. Önümüzdeki Dünya Kupası Güney Afrika'da. Momentálne sa pripravuje s reprezentačn?m v?berom na hernom sústredení v Rakúsku. Halen Avusturya'da oyun kampları bir temsilcisi seçimi hazırlanması.

Stoch'la ilgili biraz araştırma yaptım. Chelsea ile sözleşmesini uzatmamış ve 5 milyon dolara bize bırakabilirlermiş. İzlediğim videolara ve hollanda ligini takip eden arkadaşlarıma göre çok çok iyi bi sağ,sol açık. Bu arada fenevli gökhan gönül'ü karıköyde ve deplasmanda dağıtmış bi arkadaş olarak duruyor karşımda :asd::asd: Hollanda liginin defans durumunu bilsekte twente'yi şampiyon yapan kişilerden biriside bu adam !!! Böyle bi yeteneği karçırmamak lazım.

:)

Yetenekli bir oyuncuya benzemekle birlikte bir Kazım havası seziyorum bu adamda :o

Kazım kazım ve stoch :asd::asd::asd: stcoh'u videolardan izledim ve gerçekten çok etkilendim, ama kazım kazım kaç kere çıplak gözle izledim ve hiç etkilenmedim :asd::asd: Gio stoch desen eyvallah renktaş ama kazım'la stoch arasında nasıl bi hava sezdin çok merak ediyorum :)

Kazım kazım ve stoch :asd::asd::asd: stcoh'u videolardan izledim ve gerçekten çok etkilendim, ama kazım kazım kaç kere çıplak gözle izledim ve hiç etkilenmedim :asd::asd: Gio stoch desen eyvallah renktaş ama kazım'la stoch arasında nasıl bi hava sezdin çok merak ediyorum :)

Yetenek baabında demedim

"kelepçe " :melek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt