# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Avrupalilarin bizi sevmemesini de bazen kendimize baglayalim. Herzaman Osmanli tokatina baglamamak lazim:) Egitim....

aynen renkdaş.ve orda o yazıları yazan tiplerden yığınla var bu ülkede,eğitim şart,da 8 yıllık eğitimle hanzo olmakdan kurtulamıyorlar malesef.

orda küfürlü yazı yazanların içinde galatasaraylı varsa anlamak mümkün değil bu durumu,ne yani gelmemesi içinmi uğraşıyonuz adamı:rolleyes::rolleyes:

Utandım vallahi.Eğleniyordur umarım bu arkadaşlar.

Chelsea'nin altyapısindan oyuncu almışken Gökhan Töre'de alalım:yenieek:

4482662853_e950906378.jpg

Keşke derim ama gelmesin yazık eder burda kendine:animation:

Daha da geliştirsin kendini ki zaten geleceğin en büyük yıldızlarından birisi olacak bi talihsizlik yaşamazsa...

Orhan Gülle var beşiktaş'ın alt takımında onu kaparsak bi şekilde iyi olur diye düşünüyorum:b5:

Angut dediklerimizden ne farkımız kalır böyle saçma sapan işlerle uğraşırsak

aynen renkdaş.ve orda o yazıları yazan tiplerden yığınla var bu ülkede,eğitim şart,da 8 yıllık eğitimle hanzo olmakdan kurtulamıyorlar malesef.

Bizimkiler saniyor ki o yapilan Türk esprilerini Stoch veya bi baskasi anlayacak ve gülecek:) Ama Avrupa kültürü farkli. Ne diyor bu barzolar diyorlar. Insan bu kadar yabani olur mu diyorlar. Zaten espriden cikmis artik, dümdüz gidiyorlar:)

Bu adamın gelme olasılığı nedir beyler ? Kaynak felan sağlam mıdır ?

İŞİN KÖTÜSÜ ORDA YAZAN TİPLER BİZİM FORUMda!!

Bizimkiler saniyor ki o yapilan Türk esprilerini Stoch veya bi baskasi anlayacak ve gülecek:) Ama Avrupa kültürü farkli. Ne diyor bu barzolar diyorlar. Insan bu kadar yabani olur mu diyorlar. Zaten espriden cikmis artik, dümdüz gidiyorlar:)

Of hemen herseyi milli olaya baglamaniz lazim. 5-6 kisi yapti diye tum Türkiye kötu oluyor.

Abatmayin hemen, bu tum dünyada olan sey.

Not: ben orda yazanlardan sanmayin, daha yeni goruyorum.

Ayip arkadaslar ayip yazacaksaniz dogru dürüst seyler yazin yahu isin b.kunu cikardiniz harbiden.

Arkadaş yasaklıcaksın Türkiye'den interneti girmeyi.En sonunda bu olucak ya! Ne gereksiz insanlar var abi bu millette.

ayıp yaa yemin ederim beklemezdim arkadaşlar sizlerden böle şeyleri peh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt