# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

ya cidden öyle rezil adamlar varki aramızda yazıklar olsun ya ne kadar komik duruma düştük farkındamısınızz

Haldun Üstünel LigTV ye mi bağlandı

Kim ne yaptı? 2 saat ayrı kaldım forumdan,baya olay olmuş

Canlı falan bağlanmadı.

Ligtv'nin dediği şu: Haldun Üstünel bize verdiği bilgide,"şuanda bir anlaşma yok görüşmeler deavm ediyor" demiş sadece.

bende onu merak ediyom ama cevap veren yok :mad: canlımı bağlanmış ne demiş bilgi verin renktaşlar

Biri taş attı, 40. yı bekliyoruz :D

Haldun bağlansaydı sanırım 120 haber sitesinde manşet olurdu. İnanılırlığı kayboldu gözümde.

Haldun Üstünel LigTV ye mi bağlandı

Haldun Üstünel'in bir açıklaması yok. LİGTV'nin iddiası:

Galatasaray'ın, Twente'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea'de olan Miroslav Stoch'u transferi için önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi!..

Lig TV'den Hasan Onar'ın bildirdiği habere göre, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel bu transfer için yurt dışında bulunuyor. Stoch'un transferiyle ilgili olarak konuşan Haldun Üstünel, "Transfer için şu anda bitti diyemem ama pazarlıklarımız ve her iki tarafın koşulları devam ediyor. Sadece Stoch değil, başka futbolcular da transfer listemizde var. Takımımıza yine önemli isimler kazandırabilmek için çaba sarfediyoruz." dedi.

Bonservisi Chelsea'de bulunan 20 yaşındaki oyuncunun transferinin 5 milyon Euro'ya mal olması bekleniyor. Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın da ısrarla istediği Stoch'un transferi için şu ana kadar olumlu adımlar atıldığı gelen haberler arasında.

Transfer sezonu bile açılmadı. Daha çok erken yabancı transferi için.

Robben'i Messi'den daha çok severim ben, o derece yani. Böyle demen beni Stoch'a daha da yaklaştırdı. Genç Robben ha :lol:

Giovani - Baros - Stoch​

Fazla söze gerek kalmaz.

Tarz olarak dedim kalıte olarak olur mu ? Çok zor Ama stili , zekası , top sürüşü , şut tekniği aynı Robben .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt