- 22 Kasım 2008
- 13.281
- 2
- 343
Cevap: # Miroslav Stoch
Forum filan mı bastınız lan
Forum filan mı bastınız lan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Safa başkan sanırım buradan bahsediyordu adamın sitesinden değil![]()
Herhangi bir yalanlama gelmedi
Hem ziyaretçiler Berk Kavak'ı nerden bilsinler, Barış Arslanın yazış tarzını nerden bilsinler? Bir söz vardır klasikleşmiş, herkes şapkasını çıkarıp bir düşünecek.:animation:
Forum filan mı bastınız lan![]()
5 diyorlar bakalım![]()
Çok isterim gelmesini ama bence alamayız![]()
Aynen. "Okan Damgaci akilli olsun" (Okan ile pek iyi anlasamiyoruz, bunu hemen hemen tüm forum biliyor) yada stad hakkinda ki o pis yorum falan gösteriyor ki, o sitede küfürlü mesajlar atan cogu bizim forumdan.
Ben de burada yazılan 50 sayfalık yorumun çoğunun beş para etmeyeceğini söyledim zaten.![]()
Evet, Transfermatkta da 5-6 milyon euroya olur bu is diyorlar.
Olursa gercekten süper is yapmis olur Haldun.
Fenerliler "10 milyon ederi var, verelim alalim sunu krasicin yerine falan diyip agliyorlar forumlarda" ))
İçini ferah tut haldun ağbi londra'da ise bu iş bitmiştir !!!! Scoutgs diyorsa bi bildikleri vardır !!!!
Nasıl bir zihniyettir adamın sitesine saçma sapan yorumlar yazmak. Adamın geleceği varsa da gelmeyecek. Anlayamıyorum bu durumu ya küçük duruma düşüyoruz.
Takma kafana, böyle tatmin etmiş kendini her kimse. İçimizdeki ezikler diyelim...
Ben şahsen, merak edip çevirtirdim yazılanları. İnş yanına bizden bir tercüman verirlerde yalan yanlış çevirir öyle bir durum olursa.
Yalnız transfer oradaki yorumlardan dolayı gerçekleşmezse haberlere konu oluruz![]()
Hey Allahım ne günlere kaldık.