# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Forum filan mı bastınız lan :D

Herhangi bir yalanlama gelmedi :)

Hem ziyaretçiler Berk Kavak'ı nerden bilsinler, Barış Arslanın yazış tarzını nerden bilsinler? Bir söz vardır klasikleşmiş, herkes şapkasını çıkarıp bir düşünecek. :sopa::animation:

Aynen. "Okan Damgaci akilli olsun" (Okan ile pek iyi anlasamiyoruz, bunu hemen hemen tüm forum biliyor) yada stad hakkinda ki o pis yorum falan gösteriyor ki, o sitede küfürlü mesajlar atan cogu bizim forumdan.

Aynen. "Okan Damgaci akilli olsun" (Okan ile pek iyi anlasamiyoruz, bunu hemen hemen tüm forum biliyor) yada stad hakkinda ki o pis yorum falan gösteriyor ki, o sitede küfürlü mesajlar atan cogu bizim forumdan.

Takma kafana, böyle tatmin etmiş kendini her kimse. İçimizdeki ezikler diyelim...

Ben de burada yazılan 50 sayfalık yorumun çoğunun beş para etmeyeceğini söyledim zaten. :)

Doğrudur.:b5:

gecen senekı govou transferi gibi olacak sanki onu alıcaz denmıstı sonra gıttık keitayı aldık :D gene öyle bişi beklıyorum ben

Nasıl bir zihniyettir adamın sitesine saçma sapan yorumlar yazmak. Adamın geleceği varsa da gelmeyecek. Anlayamıyorum bu durumu ya küçük duruma düşüyoruz.

Evet, Transfermatkta da 5-6 milyon euroya olur bu is diyorlar.

Olursa gercekten süper is yapmis olur Haldun.

Fenerliler "10 milyon ederi var, verelim alalim sunu krasicin yerine falan diyip agliyorlar forumlarda" ))

Adamlardan birinin almak bile umrunda değil : 'Ya araya girelim fiyatı arttıralım alamasınlar' yazmış biri:lol:

Ahahah adamın sitesine bak :D geleceği varsa da gelmez artık :D bari haber verseydiniz :p

Nasıl bir zihniyettir adamın sitesine saçma sapan yorumlar yazmak. Adamın geleceği varsa da gelmeyecek. Anlayamıyorum bu durumu ya küçük duruma düşüyoruz.

Ben şahsen, merak edip çevirtirdim yazılanları. İnş yanına bizden bir tercüman verirlerde yalan yanlış çevirir öyle bir durum olursa.

Yalnız transfer oradaki yorumlardan dolayı gerçekleşmezse haberlere konu oluruz :D

Hey Allahım ne günlere kaldık.

Yalnız transfer oradaki yorumlardan dolayı gerçekleşmezse haberlere konu oluruz :D

Hey Allahım ne günlere kaldık.

Olmaz diye birşey yok. Ben ne manyak bir ülkeye gidiyormuşum diye kafada ampul çakarsa herifin işimiz yaş zaten.:melek:

Galatasaray'da yabancı transferde ilk hareketlenmeler başlıyor. Çooooo..k uzun bir süredir gündemimizi meşgul eden Slovak oyuncu Miroslav Stoch hakkında bazı gelişmeler netlik kazanmaya başladı. Chelsea'da forma giyen ve bu sezon Twente takımında kiralık olarak muhteşem bir performans sergileyen 21 yaşındaki genç yıldız hakkında bazı girişimlerimizin başladığı hatta menajeri ile görüşmelere resmen başlandığı bilgisini almış bulunuyoruz.

Slovak oyuncunun takımı ile 1 yıllık sözleşmesinin kalması transferde bazı ayrıntıları kolaylık sağlayabilecek faktörler olarak görünüyor ve Miroslav'da her genç oyuncu gibi oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Ekibimizin gelecek sezon kuracağı istekli, mücadeleci, başarıya aç ve karakterli oyuncu yapısına tamamen uyan genç yetenek için gelişmeler oldukça sizleri bilgilendireceğiz.

Stoch ortasahanın ofansif bölgesinde heryerde oynamasının yanı sıra muazzam bir sol ayağa sahip. Oyun karakteri olarak ise pasa dayalı sistemde çok büyük bir pay sahibi olabilecek oyuncu, süratli ve hızlı olmasıyla boşluklara kaçabilecek, takım arkadaşları ile pas alışverişine girecek, hücuma katkılarında ver-kaç yaparak rakip savunmayı alt üst edebilecek bir oyuncu olarak göze çarpıyor. Twente takımında bu sezon fark yaratan isimlerden birisi olan Stoch hiç kuşkusuz kiralık olarak formasını giydiği Hollanda temsilcisinin şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olarak gösteriliyor.

Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak, Aslantepe'de belki ekstra kombine sattıracak bir isim olmamasına rağmen gelecek yıllarda Avrupa futbolunda adından sıkça söz ettirecek bir isim Miroslav Stoch. Ve yıllardır süre gelen "isim" transferi bu yıl kendisini "oyuncu karakteri" olarak değiştiriyor. Taraftarlarımızı şimdiden heyecanlandıracak bir isim değil kuşkusuz fakat oynadığı futbol ile taraftarın gönlünü kazabilecek bir kapasiteye sahip genç Slovak.

Tam Adı: Miroslav "Mino" Stoch

Doğum Tarihi/Yeri: 19 Ekim 1989 / Nitra, Slovakya

Oynadığı Pozisyon: Ofansif ortasaha ve ofansif ortasaha kanatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt