# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bu Stoch gelicek galiba. :o

Hadi gaza gelelim :asd:

Miroslav Stoch oleeeeeyy....

Miroslav stoch oley,

Miroslav stoch oley,

Miroslav stoch oley,

Miroslav stoch oleeeeeey....:f50::f50::f50::uyy::uyy::yuppi::yuppi::016::016::007::007::007:

24 ziyaretçi var arkadaşlar, orada küfür edenlerin üyelerimizden oldugunu düşünmüyorum...

7-8 milyon euroya hemen saticaklar gibi duruyor. Ki bence kesinlikle deger.

Adamin 10 milyon ederi var bence.

Stoch gelirse iyi olur, ama bize asıl gereken çok büyük bir orta saha oyuncusudur.Herkes aynı fikirde zaten bunla :)

Arkadaşlar bu adama bugün neredeyse 50 sayfa yazı yazılmış ? hayırdır bizim bilmediğimiz bir gelişmemi var ? :o

Tarz olarak dedim kalıte olarak olur mu ? Çok zor Ama stili , zekası , top sürüşü , şut tekniği aynı Robben .

Hep böyle anlaşılıyor dediklerim. Genç Robben demek, Robben ile aynı tarzda olan genç oyuncu demek. Kalite olarak aynı demedim ki ben zaten.

Chelsea bence pek diretmez gibi. Haldun Üstünel'de büyük ihtimal bonservisi indirmeye çalışıyordur. Ortak yol mutlaka bulunur. :)

24 ziyaretçi var arkadaşlar, orada küfür edenlerin üyelerimizden oldugunu düşünmüyorum...

Herhangi bir yalanlama gelmedi :)

Hem ziyaretçiler Berk Kavak'ı nerden bilsinler, Barış Arslanın yazış tarzını nerden bilsinler? Bir söz vardır klasikleşmiş, herkes şapkasını çıkarıp bir düşünecek. :sopa::animation:

chelsea stochun yanında mikelide verse olmamı

Hep böyle anlaşılıyor dediklerim. Genç Robben demek, Robben ile aynı tarzda olan genç oyuncu demek. Kalite olarak aynı demedim ki ben zaten.

Neyse boşver önemli bir sorun değil .:) Bu adam gerçekten Rijkaard´ın tam istediği bir oyuncu genç , süratli , gol ortalaması yüksek , ters ayaklı .

Herhangi bir yalanlama gelmedi :)

Hem ziyaretçiler Berk Kavak'ı nerden bilsinler, Barış Arslanın yazış tarzını nerden bilsinler? Bir söz vardır klasikleşmiş, herkes şapkasını çıkarıp bir düşünecek. :sopa::animation:

Hakkaten ben de onu anlamadım yani, isimler neyse de, Barış'ın stad yorumlarını bildiklerine göre kesin bizden. Rezillik:sopa:

ben bir hollanda dogumlu olarak soyluyorum,

4-3-3 un en kral adamini aliyoruz.( alirsak taabi)

suanda avrupanin en iyi genc oyuncularindan biri.

bu sene izledigim maclarina dayanarak soyluyorum.

sol acigin keitasini bulduk

kombinenizi alin rahat rahat maclarinizi seyredin

STOCH SOLDA KEITA SAGDA ORTADA ARDA 1 DAKIKA BILE OTURMAZSINIZ SAMI YEN DEKI MACLARDA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt