Murat Berkcan
Kırmızı Üye
- 22 Temmuz 2009
- 2.128
- 0
- 286
Cevap: # Miroslav Stoch
scoutgs'ye göre kesin geliyor.
Bu Stoch gelicek galiba.![]()
scoutgs'ye göre kesin geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarz olarak dedim kalıte olarak olur mu ? Çok zor Ama stili , zekası , top sürüşü , şut tekniği aynı Robben .
Transfer sezonu bile açılmadı. Daha çok erken yabancı transferi için.
Arkadaşlar bu adama bugün neredeyse 50 sayfa yazı yazılmış ? hayırdır bizim bilmediğimiz bir gelişmemi var ?![]()
Arkadaşlar bu adama bugün neredeyse 50 sayfa yazı yazılmış ? hayırdır bizim bilmediğimiz bir gelişmemi var ?![]()
Tarz olarak dedim kalıte olarak olur mu ? Çok zor Ama stili , zekası , top sürüşü , şut tekniği aynı Robben .
24 ziyaretçi var arkadaşlar, orada küfür edenlerin üyelerimizden oldugunu düşünmüyorum...
Çoğu beş para etmez.
7-8 milyon euroya hemen saticaklar gibi duruyor. Ki bence kesinlikle deger.
Adamin 10 milyon ederi var bence.
Hep böyle anlaşılıyor dediklerim. Genç Robben demek, Robben ile aynı tarzda olan genç oyuncu demek. Kalite olarak aynı demedim ki ben zaten.
Herhangi bir yalanlama gelmedi
Hem ziyaretçiler Berk Kavak'ı nerden bilsinler, Barış Arslanın yazış tarzını nerden bilsinler? Bir söz vardır klasikleşmiş, herkes şapkasını çıkarıp bir düşünecek.:animation: