# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Okan iyi misin :) ?

Her dediğimi yanlış anlıyorsun bugün. Ben Reo Coker'e hayır deriz diye birşey demedim. Mesela şöyle düşün. Messi'yi çok seyretmişsindir, tutturursun Messi'de Messi diye. Diğer futbolcuları görmez neredeyse gözlerin, yeteneksiz felan dersin. Bu da o misal işte. Yoksa Reo Coker kalitesiz felan demedim veya Dembele aynı şekilde. Ama Serhat tutturmuş bu isimleri gidiyor, diğerlerine de laf atıyor anca. Sanki dünyada bir onlar kaliteli futbolcu Stoch, Gio felan b.ktan adamlar.

Ben senin demek istediğini anladım :) Reo Coker hayalimdeki adamlardan biride ondan konuyu değiştirdim :D

Lens 5 para etmez bir adam..Burada isminin anılması bile hata..:asd:

lens inanin ki bizim takimda 25 kisilik kadroya giremez

parayi cöpe atacagimiza 2-3 milyon daha koyalim eren gungor cekelim

Lens ne yahu :) Aydın'ın sağ bacağı bile olamaz :D

Serhat yanlışsın. Stoch tam aradığımız futbolcu hatta transfer gerçekleşirse ,

Stoch---------------Keita

-----------Arda----------

Bu üçlüyü çalıştırır , Elano'yu da satabiliriz. Serhat'ın futbol bilgisine çok güvenirim ama yanılıyor. Söylediği adamları da takımlarından koparmak çok da kolay olmasa gerek. Sonuçta İngiltere Premier Lig'den futbolcu koparmak kolay değildir.

arkadaslar benim anlamadigim nedir biliyorumusunuz?

transfer yapiyorum ama dengesiz yapiyoruz.

stoch un kalitesini tartismam, tam anlamiyla wonderkid. ama bunun bir benzer oyuncusu ile de ilgileniyoruz hatta aldik neredeyse. veli kavlak

ikisi de ayni tipte oyuncular.

caner-kewell gitti iki tane yeni sol acik gelmis olacak ama bunlarin biri iceri kateden biri de cizgiyi silip supuren adam olmasi gerekiyor aslinda.

lens mi öyle futbolcumu var yoksa fransız takımı olan lensden mi bahsediyorsunuz takım satın alacaz he:asd:

Aslında yok da teknik direktör Serhat Türkel'e göre varmış...Babel balonmuş Lens kralmış...Büyük takımlar nasıl görmezmiş, o bile taa oturduğu yerde çay içip televizyon izlerken görüyorsa bu gözlemciler harbiden körmüş...Yazık valla yazık..Harcanıyor buralarda Serhat..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt