# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bu arada önce ki yorumlara baktım da neden orta saha yerine bu adam alınıyor felan denmiş bu tür adamlarda lazım bize ve en az orta saha kadar önemliler 4-3-3 oynamamız için. Normal kanat oyuncusu değil, oyun zekası iyi olan, ters ayaklı (tercih), şut özelliği bulunan ve içeri kat edip gol veya goller arayan oyuncular lazım.

Mesela sene başı nispeten bu sorunu Kewell ile kapatıyorduk, çünkü Kewell solda oynasa bile oyun zekası inanılmaz güzel olan ve forvet tipinde bir oyuncu, zaten solda ters ayaklı adam yoksa bu tür oyuncu gerekir, herneyse. Bir de üstüne Baros vardı takımda, Arda/Mustafa/Sabri ve diğerleri de çok formdaydı ve çok iyi oynuyorduk.

Sonrasında ise Kewell sakatlandı, Baros sakatlandı, Arda felan forvet oynamaya başladı. Haliyle orta sahada ki sıkıntının üstüne kanat/forvet sıkıntısı da çektik ve üstüne forvetsiz kaldık. Hepsi üst üste binince 3.bitirdik ligi. Yani inanılmaz kötü günler yaşadık.

Ama şimdi Kewell felan gidiyor ve sola mecburen içeri kat eden ters ayaklı oyun zekası ve şutları iyi olan adam almak zorundayız. Bu tanımlara Stoch çok uyuyor izlediğim kadarıyla Youtube'den felan ve yaşı 20. Sağa da Giovani'yi kesinlikle almalıyız. O da şut özelliği bulunan, iyi top süren, ters ayaklı oyun zekası güzel ve içeri kat eden bir oyuncu.

Yani Stoch (ve Giovani) en az orta saha transferi kadar önemli 4-3-3 oynayabilmemiz için, bunu unutmamak gerek.

Ayrica kanat oyuncular lazim degil diyorsunuz ama kewell gitti, gio gitti gidiyor, caner gitti.

keita, arda haric kanat oyucumuz kalmadi zaten. serdar var birde, ama o keitanin yedegi olacak buyuk ihtimalle.

rijkaard sol kanada transfer istemis, bu yuzden stoche yada bir baskasi gelir muhakka.

hoopnamus.jpg

Stoch'un Fenerbahçe maçında neler yaptığını anlatan bir video var mı ?

Yok beğenip beğenmemek değil problem.Her mesajın altına iliştirilince garip geldi haliyle. :)

bir mesaj yazınca altında da linki bulunsun istedim,bir nebze signatür gibi. Maksat okunsun diye, keza sıkca soruyorlar nasıl bir futbolcu oldugunu.Neyse yapmam bir daha hocam. Forumdaki görevin endir öğrenebilir miyim?

bir mesaj yazınca altında da linki bulunsun istedim,bir nebze signatür gibi. Maksat okunsun diye, keza sıkca soruyorlar nasıl bir futbolcu oldugunu.Neyse yapmam bir daha hocam. Forumdaki görevin endir öğrenebilir miyim?

Yapamazsın demedim sana,sadece her mesajın altına yazınca garipsedim.Yoksa istediğini ekleyebilirsin tabi benim derdim değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt