# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

:asd:

844229284_5_suk2.jpeg

Gelsin apaçi :D

Gözlük stayla:asd:

Twente forumundan:

Ik vond hem de tweede seizoenshelft werkelijk schrikbarend slecht. Daar doet de 0-2 van gister weinig aan af. Stoch mag blij als hij bij Twente kan blijven, prima niveau voor hem.

Hakkı Translate:

Sezonun ikinci yarisinda inanilmaz kötuydu. Dünku 0-2'lik maçta onu degistirmez. Stoch Twente'de kalirsa mutlu olsun , ancak bu seviyede oynar.

+

:asd:

844229284_5_suk2.jpeg

Ben demiştim bunda bi Kazım havası var diye :o

Aman diyim

Haldun Üstünel oyuncu alırken karakterine çok dikkat deceğiz,formanın hakkını veren adamlar alacağız demişti.

ahh medyaa ahh onlar bizimkilerden alıyor haberi geri bizimkiler onlardan alıyor dış haber kaynaklı oluyor :o

pes 10 da barcelonaya aldım.. fazla güçlü degil ama fırsatçı.. direkten dönen topa bi koydu gol :D

Haldun Baba bizi hayal kırıklığına uğratma bu sene

*** blog'da stoch başlığına bi üye bu yorumu yaptı

Bence doğru bir transfer olur,Haldun Üstünel artık gizliden yapmıyor bu işleri .Bugün ligtv muhabiri canlı yayına bağlanıp Haldun Üstünel'e sorduğu soru karşılığı Galatasaray'ın girişimlerinin olduğunu söyledi,hayırlısı

Not: bugün dediği olay dün olmuş belirtiyim

*** blog'da stoch başlığına bi üye bu yorumu yaptı

Bence doğru bir transfer olur,Haldun Üstünel artık gizliden yapmıyor bu işleri .Bugün ligtv muhabiri canlı yayına bağlanıp Haldun Üstünel'e sorduğu soru karşılığı Galatasaray'ın girişimlerinin olduğunu söyledi,hayırlısı

Not: bugün dediği olay dün olmuş belirtiyim

H.Üstünel Lig TV'ye bağlanmadı

Haldun Baba bağlanmadı.Ligtv muhabiri bağlandı Haldun Üstünel'in söylediklerini anlattı.Hepsi bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt