# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stoch'u felan geçtim de orta sahanın ortasına şöyle çok sağlam bir adam almalıyız..Bıktım kanat adamlarından..KEita'ya ver gitsin, Arda'ya ver gitsin kanattan yaldır yaldır..Ama ortasahada şu an Sarp ve Barış ikilisinin yanına hiç bir şey oynamayan bir Elano var...Dünyanın en kısa korku filmidir benim için bu 3 ismin aynı cümlede geçmesi..

:animation:

kesinlikle kardeşim haklısın. Stoch mutoch lazım değil bize.

simon rolfes, Piotr Trochowski,Lorik Cana,Demy de zeeuw,kim kallström,zokora gibi adamlar lazım bize.

Hollanda futbol sitesinde okdudugum habere Gore stoch Chelsea'ye donmek istemiyor. GS'miz 3 mil€ teklif etmissiz bence 4,5 flndir

Stoch icin 2.5 milyon pound'dan fazlasi zarar.

Günlük kurları getirin.

3 milyon euro yeterli olur bence. Gio icin de 4. Fazlasi zarar

gio-stoch-keita-arda

bu 4 luyu birlikte oynatip ileride de baros oynasin, on liberoya mascherano gibi birini bulursak kimse tutamaz bizi.

gio-stoch-keita-arda

bu 4 luyu birlikte oynatip ileride de baros oynasin, on liberoya mascherano gibi birini bulursak kimse tutamaz bizi.

------Mascherano------

-----Gio------Arda-----

--Keita---------Stoch--

---------Baros---------

Böyle bir şey mi demek istedin? Bu kadroyu delik deşik ederler.

------Mascherano------

-----Gio------Arda-----

--Keita---------Stoch--

---------Baros---------

Böyle bir şey mi demek istedin? Bu kadroyu delik deşik ederler.

Bencede bu kadro delik deşik olur tam 5 ofansf oyuncuyla oynuyosun arkayı nasıl kolucan :asd: :asd:

Ama neyse yarn inş yeni stoch haberleriyle qune merhaba deriz :animation:

vallaha ali sami yendeki maclarda cok ama cok rahat boyle cikabiliriz anadolu takimlara.

bu yil sanki yapmadik son maclarda

gio-keita-arda-elano-baros

boyle de oynadik yanii olmayacak sey degil.

vallaha ali sami yendeki maclarda cok ama cok rahat boyle cikabiliriz anadolu takimlara.

bu yil sanki yapmadik son maclarda

gio-keita-arda-elano-baros

boyle de oynadik yanii olmayacak sey degil.

Takım o yüzden döküldü çoğu maçta.Akıllı olan her takım yener senin dediğin takımı.

zannediyorsun ki cok fazla hucumcu oyuncu defansif anlamda s1k1nti yaratir.

alakasi yok.

bu takim istikrarli bir sekilde 7-8 hafta oynasin ve sezon oncesi antremanlarda takim defansi nasil yapilir rijkaard tarafindan ogretilsin bal gibi dee oynar bu kadro.

simdi biz maclara su sekilde cikarsak sizin hesabinizia gore gol atamayacagiz

baris-topal-ayhan-mustafa sarp ve ileride giovanni ve keita

biz bu takim ile ciktik sivas macina ve inanilmaz gol pozisyonlarina girdik ama atmayi beceremedik.

samiyende bulamadigimiz gol pozisyonlarini biz o takim ile bulduk.

cok fazla hucumcu ile de cok rahat defans yapabiliriz bu en az 5-6 hafta alir tabiki.

ve takim defansini ogrendigimiz zaman bu hucum hatti bizi 5 yil ileriye g0turur.

Yok artık Hayri daha neler :D

Üstüne haraç alalım bari adamlardan ha ne dersin ? Görende futbol hayatı bitmiş 38 yaşında adam alıyoruz zanneder.

Ingiliz takimlarina gore soyluyorum, aldigimiz adamlar oyle super veya gelecek vadeden adamlar degil ki. Gio su an oldugundan daha ne kadar iyi olabilir ki? Kac olmasini bekliyorsun adamlarin? Stoch gelisime daha acik ayrica. Gio'nun sadece piyasasi var. Iyi oyuncular ama o kadar para edecek adamlar degiller.

Ingiliz takimlarina gore soyluyorum, aldigimiz adamlar oyle super veya gelecek vadeden adamlar degil ki. Gio su an oldugundan daha ne kadar iyi olabilir ki? Kac olmasini bekliyorsun adamlarin? Stoch gelisime daha acik ayrica. Gio'nun sadece piyasasi var. Iyi oyuncular ama o kadar para edecek adamlar degiller.

basghaan oyle diyorsun ama bizim piyasaya baksana birde, sercan 9 milyon euro, volkan sen 6 milyon euro, topuz 9 milyon, ismail, tabata, guiza bunlari saymiyorum bile

stoch icin 5 verilmis vallaha billaha uzulmem.

--------- ufuk -------

--ali --neill--zan-balta

------- aurelio -------

--keita--gio--arda-stoch

------- baros --------

allah askina su defans hattini istikrarli sekilde oynattiktan sonra zaten hangi takim gecebilir o defansi.

bize kim 4-5 kisi ile bastiriyor ki zaten?

Volkan'la Sercan'a değer. Sercan'a değer mi bilmiyorumda 6 Volkan'a değer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt