# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

basghaan oyle diyorsun ama bizim piyasaya baksana birde, sercan 9 milyon euro, volkan sen 6 milyon euro, topuz 9 milyon, ismail, tabata, guiza bunlari saymiyorum bile

stoch icin 5 verilmis vallaha billaha uzulmem.

Bende Volkan Sen´e 6 Milyon verilmesi gerektigini düsünüyorum. Böyle adamlari elimizden simdi kacirirsak 10 sene boyunca kafamizi duvarlara carpariz.

Bende Volkan Sen´e 6 Milyon verilmesi gerektigini düsünüyorum. Böyle adamlari elimizden simdi kacirirsak 10 sene boyunca kafamizi duvarlara carpariz.

volkan sen i cok abartiyorsunuz.

inanin ki keita nin tek bacagi etmez, volkan sen gibi avrupada 60 tane sag acik var.

Stoch'un sitede savaş var...:o

fenerliler adama resmen gelme demişler...

eziklik olurda bu kadarı olur...

fenerbahçe ezikliği tarif edilemez...

Stoch'a Rijkaard'in agzindan kufur ettim. Bakalim yayinlanacak mi. Yayinlanirsa sucu Rijkaard'a atacagim. :bayrak:

Bu adamı şimdi aldık-aldık yoksa siddim sene alamayız,keza bu adam dünya kupasında fiyatını katlar.

abicim ne yapmislar bunlar ya boyle adamin sitesidne bende yazdim bize gelmesini ve fenerbahcelilerin senin bize gelmeni istemiyolar cunki gökan gönulu gene duman edersin diye :D

fenerbahce fans do not have to her own stadion verbrant weill then titel have got then have asked from polizei then daniel guiza there with them then do not kill with us git something so come to us come to galatasaray to ours new stadion aslantepe with capacity 52.647 places we will wait for you UltrAslan Galatasaray

bunuda ben yazdim

Stoch dünya kupasında kendini göstermek istiicekdir bunu başarırsa bizim stoch hayalimiz olarak kalır

fenerbahce fans do not have to her own stadion verbrant weill then titel have got then have asked from polizei then daniel guiza there with them then do not kill with us git something so come to us come to galatasaray to ours new stadion aslantepe with capacity 52.647 places we will wait for you UltrAslan Galatasaray

bunuda ben yazdim

Eline saglik renktash. Adamin kafasi iyice karismistir simdi :o

hele şu güiza kısmı süper bi intiba bırakır,güzel olmuş reyis cCc twente ülkü ocakları cCc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt