# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Kameni

Paintsil - Bassong - Sakho - Masilela

Diarra

Emana - Sissokko

Keita----------------Utaka

Gervinho​

:pasta:

Ne gordon'u la :D Godin varya Villareal de kaliteli adam

Şu gazeteler Dellas'ı Gallardo'yu yazmaktan vazgeçti Baptista'yı yazmaktan vazgeçmedi

Arkadaşlar transferde şu anda 3 adaya kanaliz olmuş durumda Haldun Ustunel ve Sezgin...Stoch, Veli Kavlak ve Grella...Bunun dışında çıkan haberler inandırıcı değil...iyi akşamlar herkese...

Fazıl Ünverdi ultrAslan forumundan alıntıdır.

angut lar coşmuş ya adamların işi gücü yok stoch u tartışıyolar papatya falı açmışlar resmen gelir- gelmez-gelir- gelmezz koptum ya

Yasin'le ilgili birşey söylemedi Fazıl abi ama Haldun Üstünel'in Stoch için çok fazla çaba sarfettiğini söyledi.

Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar döndüm foruma.Stoch ismini duyunca çok heyecanlandım.Hollanda ligini özel olarak takip eden biri olarak Stoch tek başına şampiyon yaptı nerdeyse Twenteyi.Gerçekten alabilirsek çok harika bir transfer olur.Hele ki 5 milyon euro ya alırsak çok müthiş bir iş yapmış oluruz.

Yasin neden yok yav.

Ben zaten pek sicak bakmiyordum o transfere.

Orta sahaya, daha dogrusu ön liberoya alinacak oyuncular cok kaliteli olsun isterim. Alicagimiz ön liberolardan en kalitesizi Grella olsun mesela. :asd:

Ayria kulubu da satmak istemiyor, daha dogrusu ucuza satmak istemiyor, hem Yasin bu sezon kötü maclar cikardi.

Diger yandan mustafa ve barisin yerine kesinlikle yasini tercih ederdim, bilmiyorum...

Acikcasi orta sahamizi cok merak ediyorum.

Elano kalicak mi? grella ilk 11 icin mi geliyor?

Arkadaslar,

beklentiler cok yuksek !!

Hollandada yasayan biri olarak

Stoch ilk yarida cok iyidi muhtesemdi

ama ligin 2nci yarisinda bir vardi bir yoktu keitanin depaslan maclari gibiydi

Gelsin gelmesin degilde. Arda ve Keita kalirsa bence yedek olarak gelecek. Ki oyle tahmin ediyorum.

Ardanin yedegi yada arda "10" olacak Elano nun yerinde oynuyacak.

Arda'nın sol taraftaki performansı 10 numaradakine göre çok çok yüksek. O sebeple Stoch muhtemelen bu sene için rotasyon elemanı gelecek sene içinse Arda'nın yerine geçecek isim olacaktır.

Ayrıca Veli ve Yasin de bir hayli yetenelkli isimler, kadroya katılmaları yararlı olur. Arkadaşın dediği gibi Barış'tan çok daha fazla katkı sağlayacaklardır...

Academy Lion: Transfer Kazanı # Miroslav Stoch

Academy Lion: Transfer Kazanı # Veli Kavlak

Academy Lion: Transfer Kazanı # Yasin Pehlivan

Harbidende yeter artık Yavuz.100 kere koydun blogunun linkini.Tamam iyi güzel blogun varda yeter artık be kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt