# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Gollerının cogu ceza sahası dışından. İsabetli sert sut cekıyor. pire gibi adam yaw. Kolay tutamazlar bu adamı..Birde dikkatımı ceken , gol sonrası sevinçleri. Adam hırs küpü resmen.Son hafta sampıyonluk macında gol atmıs gıbı sevınıyor her golünden sonra.

Gollerının cogu ceza sahası dışından. İsabetli sert sut cekıyor. pire gibi adam yaw. Kolay tutamazlar bu adamı..Birde dikkatımı ceken , gol sonrası sevinçleri. Adam hırs küpü resmen.Son hafta sampıyonluk macında gol atmıs gıbı sevınıyor her golünden sonra.

Taraftarı coşturmayı biliyor..Golden sonra hep taraftara oynuyor..

En önemliside o zaten.Çocuk başarıya aç.

aldık gözüyle bakıyorum ama bitmediği için tek korkum fb ve bjk.

stoch transferinde kafamı karişrtıran tek olay bizim transfer politikasına cok ters düşmesi yani normalde transfer hallediliir, gaztelerin basım yapması beklenir sonra acıklanırki rezil edelim atmasyon gazteleri :D ama bu sefer transferin cok dile düştügünü gördüm

enterasan....

37 maçta 10 golu var ve 18 küsür asisti. Bu adam Messi'mi sani?

Sari saçli mavi gözlu olsa boyle demezdiniz ama (bkz.Kewell)

3 Sezonda sadece 70 maç yapan adam için millet öluyor resmen.

Uyuyamadım nedeni buymuş! 3 sezon nerden çıktı Kewell için Hakkı reis? Uyku koymadın gözüme.

Kewell'ı Keita'ya tercih ederim.Hakkı Bey Keita'yı kıyasladığın adam kalite ve karakter olarak Keita'dan çok üstün.

Stoch cok üst düzey bir oyuncu degil . Oynadıgı Lig Hollanda Ligi savunma yönünden zayıf bir lig bence vasat bir transfer olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt