# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

YouTube - Miroslav Stoch VS San Marino

watch

Stoch gelsinde ondan sonra eleştirin adamı.Bence gayet yerinde bir transfer.Gelirse katkısı çok büyük olur.

TSL'de defans yapmayı bile takım yok...

Hedeflerimiz Süper Lig ise serdar özkan bir kanatta aydın yılmaz bir kanatta yeterli . Stoch ikisinden de cok üst düzey bir oyuncu degil ayrıca , stoch daha alt yapısını tam olarak tamamlamadı . Mevcutlar icinde giovani idare eder diyorum . Alınması gerekli oyuncular marquez - guti - huntelaar olabilir ; gündemde olan isimler icin diyorum diger adı gecen yabancı oyuncuların hepsi mevcut kadronun üstünde olan oyuncular degil . Kaleci icinde önerim asenjo takip edilmeli bu sene kötü bir sezon gecirdi . Belki zor bir transfer olucak ama hamsik icinde kovalanmalı kalstrom süpriz olabilir . Please muntari ..

Hedeflerimiz Süper Lig ise serdar özkan bir kanatta aydın yılmaz bir kanatta yeterli . Stoch ikisinden de cok üst düzey bir oyuncu degil ayrıca , stoch daha alt yapısını tam olarak tamamlamadı . Mevcutlar icinde giovani idare eder diyorum . Alınması gerekli oyuncular marquez - guti - huntelaar olabilir ; gündemde olan isimler icin diyorum diger adı gecen yabancı oyuncuların hepsi mevcut kadronun üstünde olan oyuncular degil . Kaleci icinde önerim asenjo takip edilmeli bu sene kötü bir sezon gecirdi . Belki zor bir transfer olucak ama hamsik icinde kovalanmalı kalstrom süpriz olabilir . Please muntari ..

Hocam o kadar paramız yok maalesef Hamsikler plaseler felan

Marquez-Guti-Huntelaar üçlüsü bize faydadan çok zarar verir.

Aydın ve Serdar'dan iyi değil mi?

Hamsik'i inanarak mı söyledin merak ediyorum?

Hocam o kadar paramız yok maalesef Hamsikler plaseler felan

Eger hamsik ne kadarsa ben veririm en az 5 sene kafam rahat eder . Her sene 7.5 , 7.5 verip ertesi sene bedava bırakıcagıma hamsike simdiden 15-20 arası veririm bu işi bitiririm . Hamsik cok üst düzey bir takımda oynamıyor . Guti'yi de 1 sene kiralarım . Musa - Hamsik - Guti iyi bir 3'lü ortasaha . Guti'yi alamıyorsak'da elano ile idare ederiz .

Eger hamsik ne kadarsa ben veririm en az 5 sene kafam rahat eder . Her sene 7.5 , 7.5 verip ertesi sene bedava bırakıcagıma hamsike simdiden 15-20 arası veririm bu işi bitiririm . Hamsik cok üst düzey bir takımda oynamıyor . Guti'yi de 1 sene kiralarım . Musa - Hamsik - Guti iyi bir 3'lü ortasaha . Guti'yi alamıyorsak'da elano ile idare ederiz .

Senin de paran yetmez ne yazık ki

Kaldı ki her parayı veren düdüğü çalamıyor

Marquez-Guti-Huntelaar üçlüsü bize faydadan çok zarar verir.

Aydın ve Serdar'dan iyi değil mi?

Hamsik'i inanarak mı söyledin merak ediyorum?

1- Niye bize zarar verir ?

2- Bence Stoch onlardan iyi ama cok daha iyi degil ve ayrıca stoch daha 20 yasında henüz tam kapasitesine ulasmadı . Suan icin kıyaslarsam serdar özkan'ı tercih ederim .

3- (Hamsik) Napolyon ne demis PARA PARA PARA !

Hamsik bu sene 35 m euro civarı bir bonservise City'e gider.Sen neyin makarasını yapıyorsun anlamıyorumki?

Senin de paran yetmez ne yazık ki

Kaldı ki her parayı veren düdüğü çalamıyor ne yazık ki

Niye yetmiyor eger GS gibi bir klüp senede 20 M euro harcayamıyorsa o zaman bosuna ugrasmasın . 50000 kisilik stad bosuna mı yapıldı o kadar loca kombine dünya klübü olucaz diyoruz . Bir fener guiza'ya 15 veriosa biz veremezmiyi hamsik gibi oyuncuya 20-25 max fiyat o da .

1- Niye bize zarar verir ?

2- Bence Stoch onlardan iyi ama cok daha iyi degil ve ayrıca stoch daha 20 yasında henüz tam kapasitesine ulasmadı . Suan icin kıyaslarsam serdar özkan'ı tercih ederim .

3- (Hamsik) Napolyon ne demis PARA PARA PARA !

Marquez:Neill'le beraber berbat bir ikili olur

Guti:Koşmayan bir ortasahaya bir başka koşmayan adam.Güzel öneri:o

Huntelaar:Baros'un olduğu takımda oynayamaz.

Niye yetmiyor eger GS gibi bir klüp senede 20 M euro harcayamıyorsa o zaman bosuna ugrasmasın . 50000 kisilik stad bosuna mı yapıldı o kadar loca kombine dünya klübü olucaz diyoruz . Bir fener guiza'ya 15 veriosa biz veremezmiyi hamsik gibi oyuncuya 20-25 max fiyat o da .

Aga ne diyon sen ya :o

Hamsik felan uğraşmayalım Rooney'i alalım direkt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt