# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Arkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum.Biz Türkiye'de olduğumuz için Hollanda ligiyle alakamız yok,takip etmiyoruz yani.Sadece videolardan bir de Fener maçlarından biliyoruz bu oyuncuyu.Gördüğümüz kadarıyla da fayda sağlayacak bir oyuncu

Ama Hollanda'da yaşayan arkadaşlar neden bu kadar zıt konuşuyor ona şaşırıyorum.Kimisi çok abartılıyor Twenteliler bile istemiyor diyor,kimisi Hollandalılar delirdi burada,harika bir oyuncu diyor.Ortaya bu kadar alakasız fikirler çıkması çok tuhaf

Arkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum.Biz Türkiye'de olduğumuz için Hollanda ligiyle alakamız yok,takip etmiyoruz yani.Sadece videolardan bir de Fener maçlarından biliyoruz bu oyuncuyu.Gördüğümüz kadarıyla da fayda sağlayacak bir oyuncu

Ama Hollanda'da yaşayan arkadaşlar neden bu kadar zıt konuşuyor ona şaşırıyorum.Kimisi çok abartılıyor Twenteliler bile istemiyor diyor,kimisi Hollandalılar delirdi burada,harika bir oyuncu diyor.Ortaya bu kadar alakasız fikirler çıkması çok tuhaf

İçimizde Arda'ya Baros'a Kewell'a bile kötü futbolcu diyenler oluyorsa elbet orda da olacaktır böyle saçmalayanlar.

Giovanni keşke gitmeseydi ya.Ne çok isterdim bu ikilinin Galatasaray Kulübü bünyesinde olmasını var ya.Solda Stoch sağda Gio...Hayali ne güzel oluyor be.

Reis mutlaka öyle amaHep böyle devam edemeyiz ya..Alınsa bunlar hiç sorun çekmeyiz kanat babında.En azından 1 sezon sonrasını düşünüyorum da çok faydasını görürüz.

Stoch ve Gio aynı anda pek gitmezdi. Fazla olurdu bence. Yabancı hakkımızı açıklarda kullanmak yerine ön libero veya orta saha veya stoperde kullanmak gerek.

Arda gönderilecekse stoch alınabilir ( kaliteli türk oyuncu kıtlığında ardanın gönderilmesine karşıyım). Aksi takdirde olay ayran, tahteravalli ilişkisine döner..

Her şeyi değil, eleştirilmesi gerekenleri eleştiriyorum.

Gscimbom cafedekileri bile eleştiriyorsun dostum yahu :)

Yalan olmasın, bir tek artist amcayı eleştirmedin, kendine yakın mı hissettin ne yaptın bilmiyorum :D

O da sen gibi, şu ne arar la kalıbında cümleler kuruyor. Belki ondandır :asd:

Stoch gelirse sol kanada gecer Arda da orta sahaya gecer sezon basindaki gibi.

Icabinda yer degistirerek de oyniyabilirler.

Stoch konusunda tatsız gelişmeler var..ezikler resmen devredeymiş...6 milyon euro önermişler Chelsea’ye...biz 5 milyon euroyu taksitler halinde ödemeyi önermişiz...sakat yani durum beyler...

Stoch konusunda tatsız gelişmeler var..ezikler resmen devredeymiş...6 milyon euro önermişler Chelsea’ye...biz 5 milyon euroyu taksitler halinde ödemeyi önermişiz...sakat yani durum beyler...

Ezikler her yerde ezikler ama Stoch ben Galatasaray'a gidecem derse sorun olmaz.Oyuncunun tercihi de önemli sonuçta Chelsea bu adamı oynatmaz Stoch da fbye gitmeyi reddederse seneye bedavaya alırız ama Chelsea 5 milyon kazanabilir bu transferden.

Ben soyleyim, Stoch sezonun ilk yarisi gercekten mukkemel oynadi, ama sezonun ikinci yarisinda okadar da iyi degildi.

Şimdi Fazıl Ünverdi yazdı arkadaşlar.Son durum böyleymiş

Ezikler bastırabilir, gayet normal onlar için kanatlar ve forvet 1.inci öncelik diğer bölgelerde iyi durumdalar. bizim önceliğimiz ortasaha ve defans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt