# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stoch`u hiç izlemedim fakat Chelsea güvendiyse vardır birşey diyorum fakat Giovani kalsa daha iyi.

1 - Eleştirilmesi gerekenleri eleştiriyorum.

2 - Arda'yı eleştirmedim, aksine her zaman arkasında durdum.

3 - Doğruları söylüyorum. Doğrular insanların ilgisini çekiyor demek ki.

4 - Türkçe'ye biraz özen gösterirsen fena olmaz.

Türkçe konusuna katılıyorum, '-de'lerin ayrımına, ve bazı kelimelerin yazılışına 'hiç biri, birkaçtarzı' fazla dikkat etmiyorum. Genellikle anlatım bozukluğu yapmamaya özen gösteriyorum. Bazen o da gözden kaçıyor.

2. konuya gelirsek, Arda'yı eleştirme konusunu diğerlerine ithafen söylediğimi zaten belirttim.

3. maddeye gelirsek, eleştirmek iş değildir. Eleştiri neye benzer biliyor musun?

02.jpg

Burdaki gibi sadece yapılan bir işe bakıp, hiç olumlu katkı yapmamaktır. Madem birşeyler bildiğini iddia ediyorsun, aç bir konu, yaz oraya. De ki, gözlemlerime göre şu şu futbolcu şurda hata yaptı, onun yerine bilmem ne takımında bilmem ne mevkiinde oynayan bir oyuncu var onu alabiliriz de. Taktiksel yanlışları örnekleriyle belirt. Nerelerde hata yapıldığını anlat.

Genel gözlemim, bir topiğe giriyorsun, misal Elano topiği, direk olarak, bu adamı alan yönetime yazıklar olsun, oyuncu mu bu? tarzı komik eleştiriler. Senin yaptığına doğruları söylemek denmez, populizm denir, ilgi çekmek denir. Bu iki olayın, doğruları söylemekle uzaktan yakından alakası yoktur. Madem doğruları söylüyorsun, birazda olumlu şeylere yorum yap, mesela gir şirket birleşmesi topiğine, yönetim güzel işler yapıyor de. Yapıcı eleştir. Bu forumda eleştirdiği halde yazılarını keyifle okuduğum bir sürü arkadaşım var, katılırım katılmam o ayrı konu, ama senin yazdıklarını okuduğumda, eleştiriden de öte. Hıncal Uluç özentisi desem yeridir, herkesi irrite ediyor. Dersen hiç mi doğruları söylemiyorum?, tabii ki doğru söylediğin noktalar yok değil, ama öncelikle üslubu değiştir. Sadece eleştirmek için yazma. Yapıcı eleştiri yap, zaten o zaman en keyif alarak okuyacağım insanlar arasına girersin.

Birde son olarak, kendini büyük görme olayını bırak lütfen, yanlış anlama, futbol bilgine, Türkçe kullanımına saygı duyarım, ama sende başkalarına saygı duy. Mesela biraz önce bir mesajını okudum, 'Forumda en güzel Türkçeyi ben kullanıyorum' yazmışsın. Futbolu size öğretirim isterseniz tarzı yazıların var. Lütfen, buna burnu büyüklük bile denmez, Hıncal Uluç bile bu kadar ileri gitmiyor, kendim ben herşeyi bilirim havasında değil.

:melek::tiphat:

Edit: Doğruları söylediğin için dikkat çektiğini düşünüyorsan, milletin senin hakkındaki görüşlerini, mesajlarını bir gözden geçir derim. En son çay muhabbeti vardı sanırım. Pek ciddiye almıyorlar, ben ciddiye alıp bir uyarayım dedim haddim olmayarak.

Güzel kardeşim yorumlarındaki üslubundaki gerçekler değil abartılı kelimeler tepki çekiyor. Burdaki üyelerin çoğunun kendine göre gerçekleri vardır bunu sen belirliyemezsin. Eğer ben halimden memnunum kendimi internette böyle pazarlıyorum dersen saygı duyarım ama bu forumda bu kadar tepki çekiyorsan kendine çeki düzen vermek zorundasın. Bu sefer anlaman ümidiyle.

Benim yarım sayfada anlatmak isteyip pekde başarılı olamadığım durumu sen bir parağrafta anlatmışsın.

Saygılar :)

Ligtv'de Transfer Dosyası diye bir program var.Birazdan haber geçecekler.Başlıkta diyordu ki Stoch'un kendine ait resmi sitesinde birbirinden ilginç mesajlar.Bu sanırım geçen günkü mevzunun ürünleri.

Ligtv'de Transfer Dosyası diye bir program var.Birazdan haber geçecekler.Başlıkta diyordu ki Stoch'un kendine ait resmi sitesinde birbirinden ilginç mesajlar.Bu sanırım geçen günkü mevzunun ürünleri.

Renktaş ilginç bir şeyler olursa yazarmısın? Evde değilim Lig TV'ye bakamıyorum.

Ünümüzü kötü bir biçimde duyurmuşuz maalesef.

Renktaş ilginç bir şeyler olursa yazarmısın? Evde değilim Lig TV'ye bakamıyorum.

Birşey demediler renktaşlar.Sadece Galatasaray taraftarının sabırsızlıkla transferi bekleyen mesajları var falan dediler.O kadar çok mesaj atılmış ki Ligtv bile haber yaptı :D

bu adamın stilini çok beğeniyorum. uzun bir aradan sonra (riberyden sonra) gerçekten gelecek vaadeden bir oyuncu olmış olucaz. giovanni dos santos'a hiç ısınamamıştım zaten. gelirse büyük ihtimal santos'un opsiyonu kullanılmayacak.

Stoch konusunda tatsız gelişmeler var..ezikler resmen devredeymiş...6 milyon euro önermişler Chelsea’ye...biz 5 milyon euroyu taksitler halinde ödemeyi önermişiz...sakat yani durum beyler...

Fazıl ÜNVERDİ
yorumsuz

Stoch konusunda tatsız gelişmeler var..ezikler resmen devredeymiş...6 milyon euro önermişler Chelsea’ye...biz 5 milyon euroyu taksitler halinde ödemeyi önermişiz...sakat yani durum beyler...

Fazıl ÜNVERDİ

Fener yönetimi bu kadar şereften yoksun olamaz diye düşünüyorum:rolleyes:

sirf gundem degisitrmek vebizim almamamizi saglamak icin yapiyorlar alicaklarindan falan degil

Bu Fenerbahçe sadece egolarını tatmin etmek için ilgileniyor.Krasic'i aldı gibiler,Stoch'u alıpta ne yapacaklar?

Fazıl Ünverdi bol keseden sallıyor gibi geldi bana..

Neyse yinede muhattap olduğumuz kulüp Allah'tan Chelsea.1i-2yi aramaz Chelsea,eğer bir söz verdiyse bize verir.

Ayrıca futbolcunun hangi kulübü isteyeceğide önemli.Bir tarafta Rijkaard diğer tarafta koko Daum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt