# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Beşiktaş'ın Quaresma transferi yalan olmuş, adamlar Stoch'a sarmadan bitirmek lazım. Çünkü kesin ilk akıllarına o gelecektir.

Stoch alınırsa mükemmel olur.Ama çocukta haklı Dünya Kupası vitrinini kaçırmak istemiyor.

Solda Arda gibi bir oyuncun varken oraya transfer istemekte ayrı bir olay tabi.

Ferit Şahenk'in patron olduğu yerde normaldir.

Doğrudur. fenerle ilgili bir haber veriliyor, arkasından sanki o haberde hiç fener haberi verilmemiş gibi spiker evet şimdide fener ile ilgili haberlere geçiyoruz diye bir dümen yapıyor. :) En azından kanalı yeni açanlar öyle görsün diye sanırım.

garibler ya cok aciyom onlara 3 yildir quaresma deyip duruyorlar ama bir turlu alamiyor ulan bu adamda interde mac oynamadan 3 kupa aldi

Vallaha onlar beni ilgilendirmiyor ama şimdi Stoch'a bulaşırlarsa bu en azından bir bonservis artışına falan malolabilir bize. Yapmadıkları şey de değil, medayada adı 50 kere geçti, bonservis bedeli de düşük diye direk atlarlar. Bir an evvel işi sağlama almak lazım.

ADA'DAN STOCH İDDİASI!

02 Haziran 2010 Çarşamba * 12:45

İngiliz basını Galatasaray'ın, geçtiğimiz sezonu Twente'de kiralık olarak geçiren ve bonservisi Chelsea'de bulunan orta saha oyuncusu Miroslav Stoch ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

Londra ekibinin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Slovak oyuncu için sarı kırmızılı ekibin 2.5 milyon sterlin karşılığında futbolcunun bonservisini alabileceği bildirilirken Galatasaray yöneticilerinin bu transferin kulüp ayağını sonuçlandırmak üzere Londra'ya gittiği yazıldı.

Slovakya Milli Takımı ile Dünya Kupası için G.Afrika'da bulunan Stoch'un, kulüplerin anlaşmasının ardından turnuva bitimi Türkiye'ye geçip yöneticilerle masaya oturacağı belirtildi.

Gazete ayrıca Galatasaray'ın, 1,8 milyon sterlin önerdiği Blackburn Roverslı Vince Grella'nın transferini bitirmeye yakın olduğunu ileri sürdü.

Geçen sezon Twente'de kiralık oynayan 20 yaşındaki Stoch, 32 maçta forma giydi ve 10 gol attı.

Kaynak: Sporx.com

Tevez bunların hepsini tek başına döver. Agüero'yu da sarı kart bile görmeyen Servet yamultmuştu. Düşün bunlar adamı ne yaparlar.

:) :)

Düşündüm, bunlar adamı yer :)

Senin futbol bilginden şüphe etmeye başladım.Aguero ile Servetin mücadelesi Servet'in çirkef oluşundan değil sadece savruk oluşundan kaynaklanan bir müdaheleydi.Ve o pozisyonda kart vermek çok saçma olurdu.Ha bu oyuncular sert oyuncular olabilir ama Stoch her iki Fenerbahçe maçında ligimizin en iyi sağ bek oyuncusu olan Gökhan Gönül'i perişan etmiş oyuncudur.Bu adam 20 yaşında oynadıkça güçlenecek,güçlendikçe de Tevez gibi bunları döver hale gelecek.Ribery de ilk geldiğinde yerden kalkamıyordu ama güçlendikçe Fransa Liginde bile ayakta kalmayı öğrendi ;)

Vallaha onlar beni ilgilendirmiyor ama şimdi Stoch'a bulaşırlarsa bu en azından bir bonservis artışına falan malolabilir bize. Yapmadıkları şey de değil, medayada adı 50 kere geçti, bonservis bedeli de düşük diye direk atlarlar. Bir an evvel işi sağlama almak lazım.

Böyle bişe olacağını sanmıyorum. Atlasalar bile ellerine bişe geçmez. Stoch açıklama yapmıştı Rijkaard ile görüştüğünü, onunla çalışmak istediğini söylemişti. Bize gelecekse zaten Rijkaard faktörü ile gelecektir. Türkiye herhangi bir takımda oynayacağını sanmıyorum. Ama bizim eziklerin işi belli olmaz hani, sarabilirler bizim oyunculara. Beşiktaş'a tavsiyem gitsin Gaziantep'e salça olsun.

Yahu Tevez'i güç açısından kıyaslamayın şu adamlarla, boyu pek yoktur ama boğa gibi adamdır Tevez insaf...

:) :)

Düşündüm, bunlar adamı yer :)

Senin futbol bilginden şüphe etmeye başladım.Aguero ile Servetin mücadelesi Servet'in çirkef oluşundan değil sadece savruk oluşundan kaynaklanan bir müdaheleydi.Ve o pozisyonda kart vermek çok saçma olurdu.Ha bu oyuncular sert oyuncular olabilir ama Stoch her iki Fenerbahçe maçında ligimizin en iyi sağ bek oyuncusu olan Gökhan Gönül'i perişan etmiş oyuncudur.Bu adam 20 yaşında oynadıkça güçlenecek,güçlendikçe de Tevez gibi bunları döver hale gelecek.Ribery de ilk geldiğinde yerden kalkamıyordu ama güçlendikçe Fransa Liginde bile ayakta kalmayı öğrendi ;)

Tevez agurero stoch gibi değil.Onlar dengeli mücadeleci adamlar, kolay kolay yıkıldığını bile göremezsin.Stoch'ta gelişim bozukluğu bile olabilir.Ayrıca Fenerbahçenin oynadığı oyun yapısıyla anadolu takımlarının oyunu farklı olsa gerek.:)

Arda'yi solda ama oyle forvetimsi gibi degil de daha geriye gelerek top alacak ve oyun kuracak sekilde kullanmakta yararar var.

Arda'yı sene başında ki gibi forvete daha yakın kullanmakta var.

Gerek yok, Arda'nın solda en iyi oynadığını biliyoruz kendininde böyle bir açıklaması var.Zorda kalmadıktan sonra Ardayı oraya mahkum etmek doğru değil onun yerine orta saha oyuncususu alalım herkes yerinde oynasın işte.

Tevez agurero stoch gibi değil.Onlar dengeli mücadeleci adamlar, kolay kolay yıkıldığını bile göremezsin.Stoch'ta gelişim bozukluğu bile olabilir.Ayrıca Fenerbahçenin oynadığı oyun yapısıyla anadolu takımlarının oyunu farklı olsa gerek.:)

İki farklı üyeliğin mi var senin ? :)

Stoch'da gelişim bozukluğu bile olabilir ha ? Bu düşünce ile genç oyuncu transferi yapmayacaksak transferde gelişimini tamamlamış adamları alalım o halde.Keita da kontraatak oyuncusu olarak lanse edilebilir,oynadığı stil ile bunu gösteriyor yani Anadolu takımlarının oynadığı oyun yapısına uymayan bir yapısı var.Napacaz ?

Böyle bişe olacağını sanmıyorum. Atlasalar bile ellerine bişe geçmez. Stoch açıklama yapmıştı Rijkaard ile görüştüğünü, onunla çalışmak istediğini söylemişti. Bize gelecekse zaten Rijkaard faktörü ile gelecektir. Türkiye herhangi bir takımda oynayacağını sanmıyorum. Ama bizim eziklerin işi belli olmaz hani, sarabilirler bizim oyunculara. Beşiktaş'a tavsiyem gitsin Gaziantep'e salça olsun.

Stoch'u ikna etmeleri elbette zor ama yüksek bonservis verip bizim teklifin ciddi şekilde üzerine çıkabilirler, o zaman da Chelsea bizim teklifi kabul etmeyebilir. Chelsea de Stoch'a "Galatasaray'ın teklifi düşük Beşiktaş'la anlaş" derse Stoch da bize gelmeyi düşüneceği fiyatların üstünde bir yıllık ücret almak kaydı ile Beşiktaş'ı kabul edebilir. Yani bu Demirören Beşiktaş'ının sağı solu belli olmaz 3-4 milyon teklif edebilirler adama yıllık :D Hem milli takımdan (yakın) arkadaşı Holosko da var o takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt