# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

beyler daha once yazmistim bu konuda arda icin ama simdi futboldan ve spordan anlamayan arkadaslarimiza ogretmek amaciyla tekrar yaziyorum

His short legs gave him a strangely low center of gravity, so he could turn quickly and with perfect balance in spaces and at speeds that would cause other players to fall over. He also had a knack of scoring in unlikely situations.

bu yukaridaki sozler Gerd Muller icin yazilmis, genelde futbolcular ve manevra ozellikleri gerektiren her spor icin gecerlidir.

ogren serhat kardesim

lower center of gravity

neymis

lower center of gravity

neymis

lower center of gravity

butun article i okumak isterim dersen buyur

Nationsoccer.net - Gerd Muller

Allahinizi seviyorsaniz biraz mekan orientation u, step analysis gibi seyleri okuyun boyle futbolun efendisiyim tarzi yorumlar yapmadan once.

ne taktik bilirsiniz ne teknik, ne alan savunmasi bilirsiniz ne box to box nedir bilirsiniz

yorum yapmayin demiyorum yapin tabi hepimiz bunun icin buradayiz ama bilmeden bilgiclik yapmayin bu yasta bari

stoch iyi kotu futbolcudur bilmem, iyi kotu futbolcu olmasindan cok daha onemli etkenler var buradaki basarisi icin onu bilirim

gelmeden kakalamaya gerek yok

Kesinlikle katılıyorum işkembeden sallayıp ahkam kesmenin anlamı yok.

Adamın fiziği hiç mi gelişmicek kardeşim yaşı daha kaç.

Ardada ki bel bacak gövde alt bacağı görmüyor musun? :D

Sorun zayıf olmasından ziyade vücüdu bir garip.

yok onur zorlama bence adamın sadece bacakları biraz kalın,vücudunda gariplik yok:D,kısa boylu tamam ona da,normal vücudu.

Orantısız diyorsun anlıyorum aynı durum Messide'de var iyi incele görürsün.. Bunu avantaj olarak bile kullanabilir.. Özellikle dikkat ettim izlediğim maçlarda çok iyi kullanıyor vücudunu..

Kalçaları küçük gibime geldi :D top saklamada zorlanır sanki

Gerd Müller için yazılmış yazı, Stoch için değil. Herkesin şahsına münhasır anatomisi vardır. Kısalığı ona bir çeviklik katıyor doğru, ancak çok şey de götürüyor. Öyle olmasa 1,65 boy ortalamasına sahip Meksikalılar'ın çoğu dünya yıldızı olurdu. Oysa Meksika'dan yıldız adayı diye çıkan futbolcular genelde tutunamadı piyasada.

dur onuru zorlamaya devam edelim

gene yolladigim articleda

normal convensiyonel (kibarca bilmeden, bilgisizce demek) dusuncenin aksine orantisiz kisa garip bir vucudu olan gerd muller diyerek basliyor:)

ama tabi cok biliyor kardeslerimiz bu isleri

Alt bacağı kısaymış ama, sanırım orta bacağıda kısa,büyük olsa Febe alırdı çünkü onlar en büyüğünü alacaklar.

Gerd Müller için yazılmış yazı, Stoch için değil. Herkesin şahsına münhasır anatomisi vardır. Kısalığı ona bir çeviklik katıyor doğru, ancak çok şey de götürüyor. Öyle olmasa 1,65 boy ortalamasına sahip Meksikalılar'ın çoğu dünya yıldızı olurdu. Oysa Meksika'dan yıldız adayı diye çıkan futbolcular genelde tutunamadı piyasada.

senin dedigin gibi olsa butun futbolcular ayi gibi 1.90 olurdu

ben demiyorumki oyle yada boyle olmasi lazim diye

ben diyorumki hepsi bir avantaj yada dezavantaj olabilir diyorum

dunyanin en buyuk futbolcularindan biri bu fizige sahipse senin sacma sapan kesinlikle iskembe disinda hicbir dayanagi olmayan tezini curutmeye yeter diyorum

dunyanin en buyuk futbolcularindan biri bu fizige sahipse senin sacma sapan kesinlikle iskembe disinda hicbir dayanagi olmayan tezini curutmeye yeter diyorum

bkz.serhat messi ye de b.k atar şimdi:asd:

vucudunu falan bosverin fbyi nasil dagitti hepimiz gördük

bu adami türkiye liginde tutabilecek oyuncu yok

Yetmez. Alt bacağının kısa olmasının Müller'e bir avantajı olabilir, ancak Stoch'a yok.

Buonanotte'den bile daha kötü vücudu var.En azından Buonanotte vücüt hareketleri, orantıları daha dengeliydi.

Yetmez. Alt bacağının kısa olmasının Müller'e bir avantajı olabilir, ancak Stoch'a yok.

tamam sen uzat bunu

ama tartisma bitince git biraz oku

1- kuvvet x kuvvet kolu = yuk X yuk kolu = leverage

2- The center of mass of a system of particles is defined as the average of their positions, , weighted by their masses, mi: buda agirlik merkezi

3- buradaki gucu F=mxa formulune koyarsan yon degistiren kutlenin yerden youksekliginin, devrilme, eksenden cikma ihtimalinin daha az oldugunu goreceksin

bu yukardaki konular hakkinda test yapacagim seni

fizik mullere baska serhata baska stoch a baska degil

avantajsa avantaj

kalkip ben stoch hava toplarinda cok etkili olur dememle ayni hesap senin bu lafin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt