# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Fizik konularına girersek, Lebron James'in nasıl 10-15 cm daha kısa adamlardan atletik ve çevik olduğuna dair bir fikrinizin de olması gerekir. İnsan anatomisi bu, fiziği etkileyen çok faktör var. İki tane aynı bacak boyuna ve uzunluğa sahip adam bile atletizm olarak fark eder. Kas yapısı, kemik yapısı, başka başka şeyler devreye girer. Biraz akıllı olun.

girsene fizik konularina ne biliyorsun bir goreyim

son bir duello olsun buradaki utanarak ogren forumda nasil davranilir

cezayla degil

sana soyluyorum hadi hodri meydan

sen futbol ve diger sporlar hakkinda ne biliyorsan 5 katini biliyorum ama kalkip

bu olur bu olmaz demekte zorlaniyorum butun degiskenler kontrol edemedigimi bildigim icin

uğur reyis nerde gören varmı gökhan inletir duyumu yalan çıktı

girsene fizik konularina ne biliyorsun bir goreyim

son bir duello olsun buradaki utanarak ogren forumda nasil davranilir

cezayla degil

sana soyluyorum hadi hodri meydan

sen futbol ve diger sporlar hakkinda ne biliyorsan 5 katini biliyorum ama kalkip

bu olur bu olmaz demekte zorlaniyorum butun degiskenler kontrol edemedigimi bildigim icin

hayatında vücut salonunun kapısına uğramış mı merak ediyorum:o

Bazı arkadaşlar inatla beni banlatmaya çalışıyor, umarım moderatörler bu provokatörlerin oyununa gelmez.

evet acik acik soyluyorum seni banlamalrini istemiyorum

amerikadan da olsa san ogretecegim forumda nasil davranilir, insan kendini nasil egitir gelistirir tamami?

okumanin onemi nedir?

ahkam keserken once neleri arastirmaliyim?

spor gibi cok degiskenli olaylarda onemli etkenlerle daha az onemli etkenleri nasil ayirt ederim?

yok ben dinlemek istemiyorum dersen o senin hayat gorusundur

banlanmana gerek kalmaz cikarsin forumdan

ok mi?

Bazı arkadaşlar inatla beni banlatmaya çalışıyor, umarım moderatörler bu provokatörlerin oyununa gelmez.

Şu forumda seni hala tuttuklarına dua et sen... Scoutgs den niye kovuldun acaba Serhat kesin provokasyonlara gelmişlerdir di mi :)

Bu forumun Hincal'i Ahmet Cakar'i Hakan Ünsal'i vesaire Serhat abidir :D Gülün gecin, hicte komik degil deyin. Ne derseniz deyin.

S. Serhat Türkel: Beyler, bana hikaye anlatmayin. Stoch felan futbolcu degil.

Fizik konularına girersek, Lebron James'in nasıl 10-15 cm daha kısa adamlardan atletik ve çevik olduğuna dair bir fikrinizin de olması gerekir. İnsan anatomisi bu, fiziği etkileyen çok faktör var. İki tane aynı bacak boyuna ve uzunluğa sahip adam bile atletizm olarak fark eder. Kas yapısı, kemik yapısı, başka başka şeyler devreye girer. Biraz akıllı olun.

Boy meselesine takan sensin biz değiliz.. Akıllı olması gereken biri varsa da o sensin.. Neden herkes sana karşı Serhat bir düşün bakalım ? Herkes haksız sen haklısın değil mi ?

Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ya,diyecek kelime bulamıyorum :)

Şu forumda seni hala tuttuklarına dua et sen... Scoutgs den niye kovuldun acaba Serhat kesin provokasyonlara gelmişlerdir di mi :)

ScoutGS'den banlanma sebebim, Barış'ı eleştirmekti. "Orta saha lazım değil, Barış bize yeter." dediler. Bu sezon yetti mi, yetmedi mi gördük. :tiphat: Zaten oradaki düzen aşiret gibi. Enoh'u, Van Der Wiel'i, Anita'yı, Lens'i önerirsin ve dalga geçerler. Onları bildikleri en iyisidir. Karşı gelirsen banlarlar. ;)

Ekşi ve Asy'den de çok kovulan var bu aralar. Üzülüyorum.

ScoutGS'den banlanma sebebim, Barış'ı eleştirmekti. "Orta saha lazım değil, Barış bize yeter." dediler. Bu sezon yetti mi, yetmedi mi gördük. :tiphat: Zaten oradaki düzen aşiret gibi. Enoh'u, Van Der Wiel'i, Anita'yı, Lens'i önerirsin ve dalga geçerler. Onları bildikleri en iyisidir. Karşı gelirsen banlarlar. ;)

sen adamları 8237523465039 kere önerip milleti çileden çıkartmışsındır orda ondan banlamışlardır:o

Ya benim anlamadığım fiziği garip felan deniliyorda bu Stoch ön libero mu anasını satayım ? Dakika başı defans oyuncularıyla ikili mücadeleye mi girecek zannediyorsunuz ?

O zamandan beri biliyorum Serhat seni oradada herkes sana tepkiliydi ama devam ederdin.. Hayır herkese muhalefet olmaktaki amacın ne ?

Barış'a küfür etmiştin sanırım değil mi ?

Asıl sen öyle davranıyorsun farkında mısın.. Benim bildiğim en iyidire getiriyorsun.. Tutturmuşsun 4-5 adamı gerisi yalan zaten.. Eğer o kadar istiyorsan gideceksin klüple bağlantı kuracaksın ve önereceksin bu adamları.. Galatasaray sen bilgisayar başından adam istiyorsun diye transfer yapmaz kusura bakmada..

Rijkaard'ın çaycıdan fazla katkısı yok lafını onayladın ya zamanında.. Bu laflar basit laflar değil basitten ziyade aklı yerinde olan bir adamın ağzından çıkacak laflar değil..

Balance-Strength vs.. .hakında yeterli bilgin yok ancak gelmiş burda ahkam kesiyorsun..

Sende onlardan birisin bence ! Kafandan bişey uydurdun ve bütün forumu karşına aldın , en iyisini ben bilirim siz hiçbişeyden anlamazsınız dedin resmen bize !!! Akıllı olunsözünden sonra forumdan bulunan çoğu kişiyi karşına aldın bunu çok iyi bil !!

Adamın fikiri arkadaşlar diyecek birşey yok. Ama çok kez dendi, şu transfer forumlarında artık empoze etmeye çalışmayın fikirleri. Diyin bitsin. Katılan olur olmaz.

Benim anlamadigim, madem provokasyon icerikli mesajlar attigini düsünüyorsunuz o arkadasin, neden cevap veriyorsunuz veya mesajlarini alinti yapiyorsunuz? Yapmayin, 1-2 yazar, cevap gelmeyince sikilir birakir. Sizin cevap vermeniz onun hosuna gidiyor. Galatasaray´in iyiligini düsünmekle alakasi yok Serhat´in mesajlarinin. Düpe düz her adimi elestiriyor. Herseyin yanlis oldugunu savunuyor. Her mesajina ayni tepkiyi vererek cevap vermeniz birsey degistirmiyor ki. Birakin yazsin. Ama cevap vermeyin.

Adamın fikiri arkadaşlar diyecek birşey yok. Ama çok kez dendi, şu transfer forumlarında artık empoze etmeye çalışmayın fikirleri. Diyin bitsin. Katılan olur olmaz.

Öyle değil ama durum.. Serhat gelip de insanların fikirlerine laf atıyor sürekli.. Ortamı kızıştırıyor sonra gidiyor.. Birazdan çıkar yazmaz başka konuya yazar görürsünüz..

Relax man.

30604_127719130591605_112741512089367_228542_648965_n.jpg

Öyle değil ama durum.. Serhat gelip de insanların fikirlerine laf atıyor sürekli.. Ortamı kızıştırıyor sonra gidiyor.. Birazdan çıkar yazmaz başka konuya yazar görürsünüz..

Ona diyordum zaten empoze etmeye çalışıyor diye. Hep aynı isimler ve aynı eleştiriler.

Stoch'un konusunda Stoch dışında yorum yapmayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt