# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Serhat kendine soylenenlere gore bence yine de sakin cevap veriyor, sakinleselim arkadaslar adam kotu birsey yapmamis. Fikirleri absurd olabilir ama sonucta forum bu.

Marşlarda Gala'yı kullansak ya, Cimbom'un sonuna 10 kere bombom ekleyeceğimize.

son milli maçta asisti var ribery gibi aralara iyi dalıyo kerata...

scout.png

O'su güzelmiş :)

Serhat kendine soylenenlere gore bence yine de sakin cevap veriyor, sakinleselim arkadaslar adam kotu birsey yapmamis. Fikirleri absurd olabilir ama sonucta forum bu.

forumdaki insanlarin sinirini bozmanin bir manasi yok

bu yasta bu akdar tepki ceken biri ilerde basina bela alir

dusuncelerini soylemenin daha zekice yollari var

hakli oldugu zaman bile haksiz olmanin manasi yok

kalkip rijkaard evlendi topigine

19 yillik esini birakip dadiyla evlenmis

diye yazip tebrik mesaji yazmayan bir insan bunu kotu niyetle yapmamis olsa bile diger konularda yaptigi hareketlerin yanlis hedefleri oldugunu gosterir

sakin olmasi ise tepki cekmenin hosuna gittigini gosterir ki bu daha da beter

zaten tepkilere cevap veriyor olsaydi dusuncelerine kendininde inandigini dusunur bende tepki gostemezdim

demekki dusuncelerine guvenmiyor yada bunun dogru bir davranis sekli oldugunu dusunuyor ki sert cevap verenlere karsi sert bir sekilde dusuncelerini savunmuyor

dedigim gibi bizim icin sorun degil surekli burdayiz taniyoruz birbirimizi genelde nasil fikirlere stillere sahip oldugumuzu, bugun kavga ederiz yarin anlasiriz serhatla da

ama yeni gelip okuyan adam bu ne ya bu adamlar bizim fikirlerimize saygi duymuyorlarsa kendi dediklerini dogruysa ne isimiz var diyip birdaha girmezler

sonra Abdullah abide niye uyelerimiz cok ama yazi yazmiyorlar diye cozumler aramakla ugrasir.

bilmem anlatabildimmi?

neyse bu bilgiler isiginda ben donup o mesajlari sileyim

benden alinti yapanlarda silsin

:D:D yeni farkettim hakikaten yapanın ellerine sağlık...

forumdaki insanlarin sinirini bozmanin bir manasi yok

bu yasta bu akdar tepki ceken biri ilerde basina bela alir

dusuncelerini soylemenin daha zekice yollari var

hakli oldugu zaman bile haksiz olmanin manasi yok

kalkip rijkaard evlendi topigine

19 yillik esini birakip dadiyla evlenmis

diye yazip tebrik mesaji yazmayan bir insan bunu kotu niyetle yapmamis olsa bile diger konularda yaptigi hareketlerin yanlis hedefleri oldugunu gosterir

sakin olmasi ise tepki cekmenin hosuna gittigini gosterir ki bu daha da beter

zaten tepkilere cevap veriyor olsaydi dusuncelerine kendininde inandigini dusunur bende tepki gostemezdim

demekki dusuncelerine guvenmiyor yada bunun dogru bir davranis sekli oldugunu dusunuyor ki sert cevap verenlere karsi sert bir sekilde dusuncelerini savunmuyor

dedigim gibi bizim icin sorun degil surekli burdayiz taniyoruz birbirimizi genelde nasil fikirlere stillere sahip oldugumuzu, bugun kavga ederiz yarin anlasiriz serhatla da

ama yeni gelip okuyan adam bu ne ya bu adamlar bizim fikirlerimize saygi duymuyorlarsa kendi dediklerini dogruysa ne isimiz var diyip birdaha girmezler

sonra Abdullah abide niye uyelerimiz cok ama yazi yazmiyorlar diye cozumler aramakla ugrasir.

bilmem anlatabildimmi?

neyse bu bilgiler isiginda ben donup o mesajlari sileyim

benden alinti yapanlarda silsin

Stili o reis. Oyle ifade ediyor kendini. Ama kimseye direk olarak hakaret etmiyor, kaldi ki ona yazilanlar sana bana yazilsa ayni sekil saydiririz bence. O yuzden bence cok da yuklenmemek en iyisi. Fikrine karsi yorum yaz gec. Kisisellestirmek forumu bozar.

Stili o reis. Oyle ifade ediyor kendini. Ama kimseye direk olarak hakaret etmiyor, kaldi ki ona yazilanlar sana bana yazilsa ayni sekil saydiririz bence. O yuzden bence cok da yuklenmemek en iyisi. Fikrine karsi yorum yaz gec. Kisisellestirmek forumu bozar.

Katılıyorum.Bir de adamın adı çıkmış gibi oldu, yapıtığı yorumu beğenmeyen bir laf etmeden geçmiyor.

Stoch konusu adam gelmeden efsane oldu. 233 sayfanın 70%'i ona ait değil.

Stoch iyi oyuncudur ve eger 5 milyon veya daha az bir rakama kapatabilirseler bu ciddi bir basaridir. Fakat Ribery benzetmeleri falan bunlar komediden oteye gitmez.

Ben sahsen Stoch'a karsi degilim, ama oynadigi mevkiiye transfer edilmesine karsiyim. Rijkaard'in kafasinda eminim Stoch'u sol kanada transfer edip Arda'yi gobege cekmek var, Elano'yu da yollar buyuk bir ihtimal. Onun yerine Arda'yi kendi mevkisinde birakip orta alana bonservisi elinde olan Fabio Simplicio'yu transfer edelim derim. Elano yine satilabilir ve gelecek para ile Mama Diarra gibi bir adama kaynak saglanir.

Diarra-------Yasin/Baris/Musa/Sarp/Ayhan vs.

-----Simplicio-----

Keita-Baros-Arda

Bunun gibi bir dizilis cok daha mantikli olur. Zira sorumluluklarinin farkinda olan bir Arda ile Stoch kiyaslanamaz.

sadece serhat değilki ona niye yükleniyorsunuz enteresan bi yorum görsekte yalancı çıkarsak diye dolanan bi ton adam dolanıyor burda . sadece ikili mücadele yapanlar var :)

uA forumda biri koymuştu siteye.%90 bitmiş yazılı yabancı kaynak vardı.İngilizlerin yaptığı haber gaiba

Ich habe die Übertragung von 90% Stoch Galatasaray Concierge abgeschlossen lernte ich einen neuen besseren Glück ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt