# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stoch Gio kadar yetenekli degil!

Gio almazsak cok üzülürüm coooook!

bana kalsa barrera yı alırım hem sol açık oyuncusu hem iki ayağını da kullanıyor hem ucuz hem gece hayatı yok hemde geçen sezon 14 gol 9 asist le oynamış bir oyuncu meksika liginde 3,5 e de biter transfer... tertemiz olur 22 yaşında ve gözden uzak ;)

bu iş bence çok uzadı dunya kupası baslamadan satın aldık aldık

Sotche daha iyiymiş (:

up

Geçtiğimiz hafta yapılan ilk görüşmede Slovak yıldızı bonservisiyle birlikte vermeyi kabul etmeyen Chelsea Kulübü'nün daha sonra geri adım atarak yüksek bir bonservis karşılığında 20 yaşındaki futbolcuyu satma kararı aldığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine bir kez daha İngiltere'ye gitmeye karar veren Haldun Üstünel'in, Başkan Adnan Polat'ın “Stoch, Teknik Direktör Rijkaard'ın istediği ilk oyuncu. Bu yüzden şartlarımızı zorlayalım” demesi üzerine kesenin ağzını açtığı vurgulandı.

Sarı-kırmızılı yöneticinin, Chelsea'ye daha önce yaptığı 3.5 milyon euroluk teklifi 4.5'a çıkaracağı ve transferde kararlı oldukları mesajını vereceği kaydedildi.

Bu arada Miroslav Stoch için İspanyol kulübü Atletico Madrid'in de devreye girdiği iddiası sarı-kırmızılı yönetimi telaşlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetici Haldun Üstünel'in, İspanyol basınında yer alan bu haberler nedeniyle Slovak oyuncu için İngiltere'ye yapacağı ikinci seferin tarihini öne çektiği ifade edildi.Kaynak: Milliyet

Merak ediyorum bu transfer ciddi anlamda tıkandı mı yoksa hakikaten medyanın yazdığı gibi çingene pazarlığı mı yapıyoruz:o

Bence bu Stoch haberleri az da olsa dogrudur nede olsa kac haftadir hic bir yalanlama gelmedi bizim takimdan. Hayirlisi artik.

ama govo haberlerini de yalanlamadılar... hem başkan kendi dedi.. yalanlamaktan bıktık die...

Stoch ile görüsmeler oldu. Bu haber 100% dogru. fakat kac para istiyor ve bonservis parasi pek inandirici gelmiyor.

ama Stoch ile ve takimiyla görüstük, nekadar olumlu veya olumsuz gectigini bilmiyorum.

Stoch ayni Kewell tipinde bir oyuncu. özellikle sol acikda cok tehlikeli bir oyuncudur. bildigim kadariyla ligde 32 macta 10 golü bulunuyor. Eger Giovani icin gercekten 8 Milyon € istiyorlar ise, ben kesinlikle Stoch'un gelmesinden yanayimdir.

fakat bu transfer dünya kupasindan önce bitmeli, yoksa isimiz cok zora girer ve Stoch'un fiyati artar.

türkcemin kötü oldugundan dolayi kusura bakmayin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt