# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Keita hiçbir zaman tek yönlü oynamıyor kaç defa geriye gelip kademeye girmişti.

Arada sadece 1-2 milyon euro olsaydı iş çoktan biterdi. Ne Chelsea oyuncuyu satmaya kararlıysa, kadrosunda gerçekten düşünmüyorsa 1-2 kuruşun hesabını yapacak takım ne de bizimkiler eğer Rijkaard gerçekten istiyorsa aradaki bu kadar fark için çingene pazarlığına girişecek adamlar.

Geçen Stoch'un ufak bir röportajı vardı Fanatik'te, şimdi sadece Dünya Kupası'nı düşünüyorum, Dünya Kupasın'dan sonra geleceğim hakkında kararımı vericem diye. Galatasaray'a gelebileceğini ama Twente'nin Şampiyon Lig'inde mücadele etmesinin de cezbedici olduğundan bahsediyordu. Yani ya iş artık Stoch'ta, karar vermersini bekliycez (Dünya Kupası'ndan sonraya sarkabilir belki de bu yüzden) ya da Chelsea konuşulduğu gibi 5 milyon euro değil de daha büyük bir bedel talep ediyor.

Stoch'un gol vuruşları abarttığın kadar kötü değil.Ben de izledim oldukça beğendiğim bir oyuncu.

Bizim ligimiz daha sert,elbette daha zorlanacaktır ama çok iyi yerlere çok iyi zamanlamalarda koşular yapıyor bu adam.Eğer ortasahalar alırsak defansif açıdan zafiyet çekmeyiz bu oyuncu ile.Tamam bir video ile ben kendimi bile süperstar gösterebilirim ama Stoch'un en azından gol vuruşları,pozisyon alması gibi yaptıklarını görebileceğiniz bir video

YouTube - FC Twente Enschede - Miroslav Stoch

keita bu sene 12 gol attı sanırım az bi oran mı sence,yeterince enerjik bi oyuncu ayrıca geriye yardıma gelir bence;)

Gelir gelmesisne de, takima ne kadar yardimci olabilir, soru bu.

Gio da geliyordu, kosuyordu, pres yapiyordu ama iste...

Bizim yapicagimiz defans ofanstir. Pas manyagi olmaliyiz. Top hep bizde kalmali. En zor pozisyonlarda bile ayaga, dikine paslarla cikan bir kadro kurmaliyiz. Bunu basarmak icin ilk önce orta sahadaki 3'lü cok iyi olmali, sonrada kanattaki isimler Stoch gibi hizli, akilli ve skorer olmali. Bu yüzden Stoch cuk diye oturur. Yeterki ortadaki 3'lü adam gibi adam olsun.

Bu arada Twente'nin futbolcusu Arnautovic büyük ihtimalle Werder Bremen'e gidiyormuş. 6-7 milyon € civarında olacakmış bonservisi. Onu alsak, daha iyi iş yapardık.

Kaç kere izledin bilmiyorum ancak gol ve asist yükünü kaldıramayacak bir kanat forvet ne kadar faydalı olabilir bizde? Keita ve Stoch gibi iki kanat adamına sahip olursak, gol oranımız ciddi şekilde düşecek. Stoch kanatta oynayınca, defansif olarak kanadımız oldukça zayıflayacak. Sisteme uyan adam bu mu?

Kimi alabilirsin Serhat gol yükünü taşıyacak bize uygun 5 milyon euroya kanat adamı kim var ? Arda oynasın deme sakın..

Gelir gelmesisne de, takima ne kadar yardimci olabilir, soru bu.

Gio da geliyordu, kosuyordu, pres yapiyordu ama iste...

Bizim yapicagimiz defans ofanstir. Pas manyagi olmaliyiz. Top hep bizde kalmali. En zor pozisyonlarda bile ayaga, dikine paslarla cikan bir kadro kurmaliyiz. Bunu basarmak icin ilk önce orta sahadaki 3'lü cok iyi olmali, sonrada kanattaki isimler Stoch gibi hizli, akilli ve skorer olmali. Bu yüzden Stoch cuk diye oturur. Yeterki ortadaki 3'lü adam gibi adam olsun.

Stoch hızlı olabilir ancak akıllı ve skorer değil.

Stoch'un gol vuruşları abarttığın kadar kötü değil.Ben de izledim oldukça beğendiğim bir oyuncu.

Bizim ligimiz daha sert,elbette daha zorlanacaktır ama çok iyi yerlere çok iyi zamanlamalarda koşular yapıyor bu adam.Eğer ortasahalar alırsak defansif açıdan zafiyet çekmeyiz bu oyuncu ile.Tamam bir video ile ben kendimi bile süperstar gösterebilirim ama Stoch'un en azından gol vuruşları,pozisyon alması gibi yaptıklarını görebileceğiniz bir video

YouTube - FC Twente Enschede - Miroslav Stoch

aynen cok akilli bir futbolcuya benziyor. Verkaclari falan da cok etkili.

Bu arada Twente'nin futbolcusu Arnautovic büyük ihtimalle Werder Bremen'e gidiyormuş. 6-7 milyon € civarında olacakmış bonservisi. Onu alsak, daha iyi iş yapardık.

Adam koca sezon 2 maç oynadı ya 6-7 milyon euroyu nereye veriyorsun ? Hollanda'dan başka nerede başarılı oldu bu adam.. Inter sallamadı bile adamı..

Stoch'a gelince Hollanda'da herkes başarılı olur oluyor Arnatuovic'e gelince iyi adam.. Bırak bu işleri...

Jeremain Lens vardı, almadık. Ayrıca Arda oynasa daha iyi. Arda, Stoch'tan çok gol atar ve asist yapar.

Ne kadar saçma sapan yorumlarda bulunsan da futbol bilginden şüphe etmezdim Serhat ama bu yorumundan sonra şüphe ederim.. Arda daha mı skorer Stoch'dan ? Stoch'un son vuruşları kesinlikle daha iyidir Arda'dan.. Jeremain Lens daha yeni Psv'ye gidiyor farkındaysan ve o beğenmediğin Hollanda liginden o da daha dışarı çıkmadı.. O kadar güvenilseydi Rijkaard Lens'i havada kapardı adam Hollandalı sonuçta..

Adam koca sezon 2 maç oynadı ya 6-7 milyon euroyu nereye veriyorsun ? Hollanda'dan başka nerede başarılı oldu bu adam.. Inter sallamadı bile adamı..

Stoch'a gelince Hollanda'da herkes başarılı olur oluyor Arnatuovic'e gelince iyi adam.. Bırak bu işleri...

Tamam da Stoch, Arnautovic'in yarısı kadar başarılı bile değil. Arnautovic her oynadığı maçta iyi işler yapıyordu. Milli Takım'da iyiydi. Arsenal'la oynadıkları ön elemede iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt