# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Yıldırım Demirören Ntvsporda basın toplantısı yapıyor Denizli kesin gitti..

Tamam da Stoch, Arnautovic'in yarısı kadar başarılı bile değil. Arnautovic her oynadığı maçta iyi işler yapıyordu. Milli Takım'da iyiydi. Arsenal'la oynadıkları ön elemede iyiydi.

Serhat kime göre iyiydi ? Bu yıl nerdeydi Arnatuovic ? Inter ışık görseydi almaz mıydı bonservisini bu adamın ? Stoch'u beğenmiyorsundur orası ayrı da gelip bir yıldır top oynamamış adamlara 6-7 milyon euro verelim deme..

Stoch gelmez deyim de günlük totemimi yapayım ne desem tersi çıkıyor var bir abdestsizlik ya anlamadım :D Stoch falan gelmez arkadaşlar ben inanmıyorum bu arada 14 antu bebesine gelsin bu :D

Serhat kime göre iyiydi ? Bu yıl nerdeydi Arnatuovic ? Inter ışık görseydi almaz mıydı bonservisini bu adamın ? Stoch'u beğenmiyorsundur orası ayrı da gelip bir yıldır top oynamamış adamlara 6-7 milyon euro verelim deme..

Serhat, gel dogrulari gör ki dogrulari konusalim, bu arkadasimiz hakli.

bilmeden sordum:)

ama tahmin etmistim:)

ikinci sorum geliyor dikkat

15 golden fazla gol atan (2 macta bir gol gibi nerdeyse) acik oyunculari yazin:)

Özellikle de bunu söylemek istiyorum o tip bize uygun adam yok.. Kewell'ımız vardı ama o da sakat malum.. Dünyada her takım arıyor bu tip adamları ancak üst düzey adamlar dışında Kewell gibi pahalı olmayan adam bulamayız..

yavas yavas sorularla serhata birseyler anlatmak istemem dogru bir yol mu arkadaslar:)

Sisteme uymuyordu. 4-3-1-2 oynadı Inter uzun süre ve forma şansı bulamadı. Sonrasında uygun sistemlerle oynansa da, tecrübeli oyunculara ihtiyaç duydu Mourinho. Riske edemezdi hiç bir şeyi. Davide Santon iyileşmesine rağmen, Chivu'yu falan oynattı. Kaldı ki, Santon'u en çok tutan adamdı Mourinho.

Ne kadar saçma sapan yorumlarda bulunsan da futbol bilginden şüphe etmezdim Serhat ama bu yorumundan sonra şüphe ederim.. Arda daha mı skorer Stoch'dan ? Stoch'un son vuruşları kesinlikle daha iyidir Arda'dan.. Jeremain Lens daha yeni Psv'ye gidiyor farkındaysan ve o beğenmediğin Hollanda liginden o da daha dışarı çıkmadı.. O kadar güvenilseydi Rijkaard Lens'i havada kapardı adam Hollandalı sonuçta..

Miroslav Stoch - Performance data - transfermarkt.co.uk

Arda Turan - Leistungsdaten - transfermarkt.de

Arda 50 maç 12 gol 29 asist

Stoch 52 maç 13 gol 5 asist

Bunu Stoch'u kötü göstermek gibi bir amaçla yazmıyorum zaten hakında Fenerbahçe maçalrı dışında çok fazla fikir sahibi değilim sadece Arda'ya haksızlık ettiğmizi düşündüğüm için istatistiklere baş vurma gereksinimi hissettim. Bu sezon ligin belli bir bölümünde istenileni verememiş olsa da attığı gollerle, yaptığı asistlerle birçok maça direkt olarak etki etti. Arda belki bazılarımızın aklındaki hızlı, süper şutlar çeken wing-forward tanımına uymuyor ama skora katkısı yok veya az demek haksızlık.

Şimdi baktım. Eredivisie'de 10 ve üzerinde gol atan oyuncular arasında, Dakika/Gol oranı en kötü futbolcu Miroslav Stoch.

Sisteme uymuyordu. 4-3-1-2 oynadı Inter uzun süre ve forma şansı bulamadı. Sonrasında uygun sistemlerle oynansa da, tecrübeli oyunculara ihtiyaç duydu Mourinho. Riske edemezdi hiç bir şeyi. Davide Santon iyileşmesine rağmen, Chivu'yu falan oynattı. Kaldı ki, Santon'u en çok tutan adamdı Mourinho.

Hangi risk yahu ? Arnatuovic'e güveniyordu da ondan mı Pandev'i aldı devre arasında ? Diego Milito geldiğinde formayı kapacağı kesin miydi kim bekliyordu bu kadar üst düzey performansı ? Bahanelerle gelme de ki Arnatuovic yapamadı.. Kendi tuttuğun adamları bu kadar körü körüne tutma.. Werder'e gitsin Almeida'yı bile kesemez..

Hangi risk yahu ? Arnatuovic'e güveniyordu da ondan mı Pandev'i aldı devre arasında ? Diego Milito geldiğinde formayı kapacağı kesin miydi kim bekliyordu bu kadar üst düzey performansı ? Bahanelerle gelme de ki Arnatuovic yapamadı.. Kendi tuttuğun adamları bu kadar körü körüne tutma.. Werder'e gitsin Almeida'yı bile kesemez..

Adam kanatta oynuyor hacı. Yanlış gelmişsin sen. Milito'yla, Almeida'yla, Pandev'le işi yok.

-----------Nkufo----------

-Elia----------------Arnautovic

Bu şekilde oynuyordu Twente geçen sezon.

hocam toplam 1630 dakika oynamış,24 maç 12 gol,buda kewell,jeremain lens de 1979 dakikada 12 gol atmış,dakika-gol oranına göre kewell jeremain lens e koyuyor her türlü.

Kewell'ın 2 golü penaltıdan. Aşağı yukarı aynı kalitede adamlar bunlar istatistiksel veriler ışığında. Kewell gibi bir adam mı arıyorduk, işte buyrun Lens. Ama yönetim uyumayı tercih etti ve PSV'ye bıraktı adamı.

asil anlatmak istedigim bu istatistiklerin takim oyununa uymak yada uymamakla ilgili bize bir mok vermedigi:)

basketbol degil futbol oynuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt