# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Adam kanatta oynuyor hacı. Yanlış gelmişsin sen. Milito'yla, Almeida'yla, Pandev'le işi yok.

-----------Nkufo----------

-Elia----------------Arnautovic

Bu şekilde oynuyordu Twente geçen sezon.

Yahu biliyorum öyle oynadığını Twente'de öyle oynadı diye hep öyle oynayacak diye bir kaide yok ki.. Sonuçta ikinci forvet gibi oynuyor ve uzun boyuyla 2li forvette de oynayabilirdi söylemeye çalıştığım bu.. Almeida demem hataydı haklısın Rosenberg'i kesebilir mi sence ya da Marin'i bildiğim kadarıyla Werder o üçlüyle oynuyor..

Eğer gerçekten çok iyi olsaydı Mourinho değerini bilirdi onun.. 2 maç oynatıp bırakmazdı..

Kewell'ın 2 golü penaltıdan. Aşağı yukarı aynı kalitede adamlar bunlar. Kewell gibi bir adam mı arıyorduk, işte buyrun Lens. Ama yönetim uyumayı tercih etti ve PSV'ye bıraktı adamı.

penalti dedigin nedir kardes:) bonus gibi biseymi:)

gecen sen o penalti kacmasa skibbe takimda kalirdi

Miroslav Stoch - Performance data - transfermarkt.co.uk

Arda Turan - Leistungsdaten - transfermarkt.de

Arda 50 maç 12 gol 29 asist

Stoch 52 maç 13 gol 5 asist

Bunu Stoch'u kötü göstermek gibi bir amaçla yazmıyorum zaten hakında Fenerbahçe maçalrı dışında çok fazla fikir sahibi değilim sadece Arda'ya haksızlık ettiğmizi düşündüğüm için istatistiklere baş vurma gereksinimi hissettim. Bu sezon ligin belli bir bölümünde istenileni verememiş olsa da attığı gollerle, yaptığı asistlerle birçok maça direkt olarak etki etti. Arda belki bazılarımızın aklındaki hızlı, süper şutlar çeken wing-forward tanımına uymuyor ama skora katkısı yok veya az demek haksızlık.

Bakın benim Arda'yı kötülemek gibi bir amacım asla yok.. Arda Stoch'dan daha iyi bir adamdır bunu da tartışmam.. Sadece diyorum ki Arda'nın Stoch'a göre son vuruşları kötüdür Stoch daha skorer bir oyuncudur...

Kewell'ın 2 golü penaltıdan. Aşağı yukarı aynı kalitede adamlar bunlar istatistiksel veriler ışığında. Kewell gibi bir adam mı arıyorduk, işte buyrun Lens. Ama yönetim uyumayı tercih etti ve PSV'ye bıraktı adamı.

gelseydi olm jeremain lens bi şey demiyorum,ama lens gelmedi diye de gündeme gelen her sol kanat adamına b.k atmana gerek yok,ayrıca hollanda liginde gol atmak daha kolay,bide yaşlı,hasta denilen kewell a geçilmiş işte.

Yahu biliyorum öyle oynadığını Twente'de öyle oynadı diye hep öyle oynayacak diye bir kaide yok ki.. Sonuçta ikinci forvet gibi oynuyor ve uzun boyuyla 2li forvette de oynayabilirdi söylemeye çalıştığım bu.. Almeida demem hataydı haklısın Rosenberg'i kesebilir mi sence ya da Marin'i bildiğim kadarıyla Werder o üçlüyle oynuyor..

Eğer gerçekten çok iyi olsaydı Mourinho değerini bilirdi onun.. 2 maç oynatıp bırakmazdı..

Werder'de sağ açıkta oynar.

gelseydi olm jeremain lens bi şey demiyorum,ama lens gelmedi diye de gündeme gelen her sol kanat adamına b.k atmana gerek yok,ayrıca hollanda liginde gol atmak daha kolay,bide yaşlı,hasta denilen kewell a geçilmiş işte.

Birde Lens in forma giydiği lig ve Kewellın forma giydiği lig farkı var. Kewellın işi daha zordu :)

Geçilmiş diye bir şey yok. Lens daha iyi katkı yapmış skora. Kewell kadar bir adam işte Lens. Bizim ihtiyacımız olan yani.

Geçilmiş diye bir şey yok. Lens daha iyi katkı yapmış skora. Kewell kadar bir adam işte Lens. Bizim ihtiyacımız olan yani.

Yılların Kewell'ını gidipte daha 23 yaşına gelip Hollanda'dan dışarı çıkamamış adamla kıyaslıyorsun ya çok yazık.. Kewell lensi alır gözüne takmaz ama başka bir tarafına takar kusura bakma da..

o degilde gio dun ne asist yapmis, italya defansina karsi bide:)

tsubasanin parasut pasi:)

Koca sezon top oynamayacak adam gelip de kimi kesecek söylesene Werder'de ? Allah aşkına bir kere de haksız olduğunu kabul et.. O bahsettiğin asalet böyle olur...

Bargfrede veya Hunt'ı keser. Hunt oynamayacaktır bence. Bargfrede sağ kanat haricinde orta saha falan da oynuyor.

----Frings--XXXX----

-Arnaut--Özil--Marin-

--------Pizarro------

Her neyse beyler; konu zaten Jermaine/Jeremain Lens değil Miroslav Stoch.Durduk yere bu Lens ne diye hortlatılıyor anlamıyorum?Bi halta da yarayacağı yok.Gide gide PSV'ye gitmiş zaten yanılmıyorsam.

Kewell ve Lens kıyaslaması,şaka gibi.Kewell kaç yaşında, Lens denen vatandaş kaç yaşında.Kewell'ın oğlu biraz daha büyürse,Lens kadar olur zaten.Leeds'de ki Kewell ile Lens'i zaten karşılaştırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt