Hakan Bilal
Sarı Üye
- 2 Eylül 2009
- 334
- 0
- 1.286
Cevap: # Miroslav Stoch
Gelde küfür etme arkadaş
"Ne bu doğru mu?" diye sormuş embesil herif sonra kendi sorusuna yanıt vermiş. Birde "Aman Tanrım" demiş. 2.5 milyonu bir arada gördü mü acep.
Chelsea’nin sözde yönetimi
Burnuma pis kokular geliyor, İngilizler hele ki o ligin en zengin taraftarı kendini böyle küçük düşürmez. Bu iş angutların işi geçen de sabah karşı akıllarınca burada forum basmıştı embesil herifler. Türkiye'de Stoch'u en fazla isteyen taraftar müsfetteleri kendilerini bariz ele veriyorlar
Bu fanatik son günler iyice tek taraflı haber yapmaya başladı hayırlısı.

‘Yönetim çıldırmış olmalı!’
- Biz Chelsea taraftarları olarak, yönetimin Stoch’u satmaması için yalvarıyoruz. Hepimizin bildiği gibi genç oyunculara ihtiyacımız var. Lütfen geleceğimiz için onu takımda tutun.
- Eğer Stoch’u satarlarsa, bir daha Chelsea’yi desteklemeyeceğim. Yeter artık.
- Chelsea’nin sözde yönetimi, iddia edildiği gibi Miroslav Stoch’u Galatasaray’a satarsa, çıldırmışlar demektir. Chelsea onu mutlaka takımda tutmalı, hatta 5 yıllık yeni kontrat teklif etmeli. Stoch Chelsea’nin kiralık giden en iyi oyuncusuydu geçen sezon. Bu haberler doğru olmamalı.
- Bu da ne demek böyle? Buna inanamıyorum. Nasıl böyle iyi bir oyuncuyu satabilirler? Bazen bu adamları gerçekten anlayamıyorum. Kahrolası 2.5 milyon için hem de? Bu adamlar onun Twente’de attığı nefis golleri görmedi mi acaba?
- Ne? Bu doğru mu? Mükemmel bir sezon geçirdiği Twente’den daha yeni döndü ve Chelsea onu satmak mı istiyor? Aman Tanrım... 2.5 milyon için mi? Tanrım inanamıyorum...
Yasin Cam
Gelde küfür etme arkadaş
Chelsea’nin sözde yönetimi
Burnuma pis kokular geliyor, İngilizler hele ki o ligin en zengin taraftarı kendini böyle küçük düşürmez. Bu iş angutların işi geçen de sabah karşı akıllarınca burada forum basmıştı embesil herifler. Türkiye'de Stoch'u en fazla isteyen taraftar müsfetteleri kendilerini bariz ele veriyorlar