# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

‘Yönetim çıldırmış olmalı!’

- Biz Chelsea taraftarları olarak, yönetimin Stoch’u satmaması için yalvarıyoruz. Hepimizin bildiği gibi genç oyunculara ihtiyacımız var. Lütfen geleceğimiz için onu takımda tutun.

- Eğer Stoch’u satarlarsa, bir daha Chelsea’yi desteklemeyeceğim. Yeter artık.

- Chelsea’nin sözde yönetimi, iddia edildiği gibi Miroslav Stoch’u Galatasaray’a satarsa, çıldırmışlar demektir. Chelsea onu mutlaka takımda tutmalı, hatta 5 yıllık yeni kontrat teklif etmeli. Stoch Chelsea’nin kiralık giden en iyi oyuncusuydu geçen sezon. Bu haberler doğru olmamalı.

- Bu da ne demek böyle? Buna inanamıyorum. Nasıl böyle iyi bir oyuncuyu satabilirler? Bazen bu adamları gerçekten anlayamıyorum. Kahrolası 2.5 milyon için hem de? Bu adamlar onun Twente’de attığı nefis golleri görmedi mi acaba?

- Ne? Bu doğru mu? Mükemmel bir sezon geçirdiği Twente’den daha yeni döndü ve Chelsea onu satmak mı istiyor? Aman Tanrım... 2.5 milyon için mi? Tanrım inanamıyorum...

Yasin Cam

Gelde küfür etme arkadaş :) "Ne bu doğru mu?" diye sormuş embesil herif sonra kendi sorusuna yanıt vermiş. Birde "Aman Tanrım" demiş. 2.5 milyonu bir arada gördü mü acep.

Chelsea’nin sözde yönetimi :D

Burnuma pis kokular geliyor, İngilizler hele ki o ligin en zengin taraftarı kendini böyle küçük düşürmez. Bu iş angutların işi geçen de sabah karşı akıllarınca burada forum basmıştı embesil herifler. Türkiye'de Stoch'u en fazla isteyen taraftar müsfetteleri kendilerini bariz ele veriyorlar :) Bu fanatik son günler iyice tek taraflı haber yapmaya başladı hayırlısı.

:)

Stoch'u niye istiyorsun o zaman? Mazoşist misin?

sende 3 senedir lens i öneriyosun ben seni zenci sever dedimmi:o,lafın altında kalınca niye sinirleniyosun anlamadım,anlatmak istediğim dakika-gol oranı saçmalığıyla stoch a b.k atma çabaların,böylece kendi kendini patlattın.

Yoğ aga ben sözleşme bile imzalanmıştır diye düşünüyorum.

Gelde küfür etme arkadaş :) "Ne bu doğru mu?" diye sormuş embesil herif sonra kendi sorusuna yanıt vermiş. Birde "Aman Tanrım" demiş. 2.5 milyonu bir arada gördü mü acep.

Chelsea’nin sözde yönetimi :D

Burnuma pis kokular geliyor, İngilizler hele ki o ligin en zengin taraftarı kendini böyle küçük düşürmez. Bu iş angutların işi geçen de sabah karşı akıllarınca burada forum basmıştı embesil herifler. Türkiye'de Stoch'u en fazla isteyen taraftar müsfetteleri kendilerini bariz ele veriyorlar :) Bu fanatik son günler iyice tek taraflı haber yapmaya başladı hayırlısı.

:)

Belkide google translettir renkdaş :asd: :asd: :asd:

sende 3 senedir lens i öneriyosun ben seni zenci sever dedimmi:o,lafın altında kalınca niye sinirleniyosun anlamadım,anlatmak istediğim dakika-gol oranı saçmalığıyla stoch a b.k atma çabaların,böylece kendi kendini patlattın.

Niye kendi kendimi patlatmış olayım ki? Lens'i istatistikleri sebebiyle beğenmiyorsun, ardından Stoch'u istiyorsun. Mantıklı mı bu yaptığın?

Niye kendi kendimi patlatmış olayım ki? Lens'i istatistikleri sebebiyle beğenmiyorsun, ardından Stoch'u istiyorsun. Mantıklı mı bu yaptığın?

lens i beğenmiyorum demedim serhat adamı izlemedim bile:o,ama dakika gol oranı diyosun işte 2 saattir,o zaman bende diyorum ki,32 yaşında,hasta,yaşlı,kronik sakat kewell lens i dakika-gol oranında geçmiş,o zaman bu dakika gol oranı saçmalığıyla stoch a b.k atma anlaşalım:o

benim fikrim ikisi birbirine yakin adamlar,

o zman daha fazla maca cikan adami tercih ederim

ama tabi sakatlanmayan yada az sakatlanan 40 yasinda kewell hepsinden iyi:)

Stoch; Lens'den iyi bir oyuncu.

Hollanda ligi için istatistiklere bakmak yersiz.

Mateja Kezman inanılmaz istatistiklere imza attı,3 sene üst üste gol kralı oldu falan.Hollanda'dan adam alırken önemli olan oyun zekasının ne kadar iyi olduğu bence.Lens istatiksel olarak daha iyi olabilir,ama attığı gollerin çoğu bireysel beceri.Hollanda Ligi defanslarının nasıl olduğu aşikar.

lens i beğenmiyorum demedim serhat adamı izlemedim bile:o,ama dakika gol oranı diyosun işte 2 saattir,o zaman bende diyorum ki,32 yaşında,hasta,yaşlı,kronik sakat kewell lens i dakika-gol oranında geçmiş,o zaman bu dakika gol oranı saçmalığıyla stoch a b.k atma anlaşalım:o

Penaltıları çıkartırsan, dakika/gol oranında Kewell ile Lens eşit. 165 oluyor ikisi de. Lens'in ayrıca 8 asisti varken, Kewell'ın 4.

Ayrıca bunun üzerinden Stoch eleştirilmeyebilir ancak Stoch'a "skorer" diyenler eleştirilir. Stoch skorer değil. Eredivisie'de 10 veya üzerinde gol atanlar arasında, dakika/gol oranı en düşük adam. Nasıl attığı 10 gol üzerinden "skorer" damgası basılabiliyorsa, bu istatistikten de tam tersi olabilir.

Stoch; Lens'den iyi bir oyuncu.

eg8i7n.jpg

Penaltıları çıkartırsan, dakika/gol oranında Kewell ile Lens eşit. 165 oluyor ikisi de. Lens'in ayrıca 8 asisti varken, Kewell'ın 4.

Ayrıca bunun üzerinden Stoch eleştirilmeyebilir ancak Stoch'a "skorer" diyenler eleştirilir. Stoch skorer değil. Eredivisie'de 10 veya üzerinde gol atanlar arasında, dakika/gol oranı en düşük adam. Nasıl attığı 10 gol üzerinden "skorer" damgası basılabiliyorsa, bu istatistikten de tam tersi olabilir.

tamam 32 yaşında,hasta,yaşlı,kronik sakat kewell la dakika-gol oranı aynı gibi(kewell 300 küsür dakika daha az oynamışta neyse:rolleyes:),demekki bu lens bi halt değil,boldladığım yere göre hala kendinle çelişiyosun

tamam 32 yaşında,hasta,yaşlı,kronik sakat kewell la dakika-gol oranı aynı gibi(kewell 300 küsür dakika daha az oynamışta neyse:rolleyes:),demekki bu lens bi halt değil,boldladığım yere göre hala kendinle çelişiyosun

Lens bir halt değilse, Stoch'u niye istiyorsun? Mazoşist misin? Bunu ikinci kez soruyorum sana.

Günün en güzel karesi. Ne kadar beğendim, anlatamam.Ulan Serhat sen ne biçim bir kişiliksin?Kabul et işte kendin çalıyor kendin söylüyorsun.Tutturmuşsun bir Lens, gidiyorsun nereye gittiğini bilmeden.Forumda herkes Stoch'un Lens'ten iyi oyuncu olduğunu biliyor, sen hala direniyorsun.Kabul et işte; kabul görmüyor Lens ile ilgili olan fikirlerin.Ne diye üsteliyorsun anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt