# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Lens bir halt değilse, Stoch'u niye istiyorsun? Mazoşist misin? Bunu ikinci kez soruyorum sana.

bi daha yazmakla uğraşamıyacağım

lens i beğenmiyorum demedim serhat adamı izlemedim bile:o,ama dakika gol oranı diyosun işte 2 saattir,o zaman bende diyorum ki,32 yaşında,hasta,yaşlı,kronik sakat kewell lens i dakika-gol oranında geçmiş,o zaman bu dakika gol oranı saçmalığıyla stoch a b.k atma anlaşalım:o

Günün en güzel karesi. Ne kadar beğendim, anlatamam.Ulan Serhat sen ne biçim bir kişiliksin?Kabul et işte kendin çalıyor kendin söylüyorsun.Tutturmuşsun bir Lens, gidiyorsun nereye gittiğini bilmeden.Forumda herkes Stoch'un Lens'ten iyi oyuncu olduğunu biliyor, sen hala direniyorsun.Kabul et işte; kabul görmüyor Lens ile ilgili olan fikirlerin.Ne diye üsteliyorsun anlamıyorum.

Tamam da, Hollanda'da yaşayan herkes benim gibi düşünüyor. Demek ki forumdakiler sadece Fener'e karşı izlemiş bu adamı.

Hollanda Ligi için istatistiklere bakmak yersiz diyorum ben de zaten,az önce belirttiğim gibi.

Kezman gibi bir adam 122 maçta 103 gol attı,Huntelaar 75 maçta 44 gol attı.Bu ikisi de gittiği büyük takımlarda bir fos olup çıktılar..Kezman hala sürünüyor,Milan ise Huntelaar'ı bir yerlere satmaya,takasta kullanmaya didiniyor bu sene.

Hollanda'dan bir oyuncu alacaksan oyun zekasına bakacaksın.Stoch'un bu konuda Lens'den daha iyi olduğu zaten bir gerçek.Mourinho bu adamı Chelsea'ye getirmiş,orada duracaksın işte.

Bu arada bu adam 19 Ekim 1989 doğumlu,gün ay yıl olarak aynı tarih doğumluyuz.Sempatim daha da arttı :D

Nerden biliyorsun Serhat; nerden?Miroslav Stoch'u Fenerbahçe ile olan maçlarından önce adını bile duymamıştım, kabul.Baktım deli gibi bir maç çıkardı sonra maçlarını sürekli takip etmeye çalıştım.İzlediğim maçlarda da performansı gayet iyiydi.Lens'e gel adam sadece ileri üçlünün kanatlarında oynuyor yanılmıyorsam.Stoch ise sağ kanatla beraber sol kanadın hemen hemen tüm bölgelerinde rahatlıkla oynayabiliyor.Bize de böylesi lazım.Hollandadakilere gelince inan bana kimsenin öyle düşündüğün yok;tezini desteklemek için salladığın bariz bir yalan..

bu lens solaçık gibimi oynuyor stoch gibi sol forvet gibimi ?

Nerden biliyorsun Serhat; nerden?Miroslav Stoch'u Fenerbahçe ile olan maçlarından önce adını bile duymamıştım, kabul.Baktım deli gibi bir maç çıkardı sonra maçlarını sürekli takip etmeye çalıştım.İzlediğim maçlarda da performansı gayet iyiydi.Lens'e gel adam sadece ileri üçlünün kanatlarında oynuyor yanılmıyorsam.Stoch ise sağ kanatla beraber sol kanadın hemen hemen tüm bölgelerinde rahatlıkla oynayabiliyor.Bize de böylesi lazım.Hollandadakilere gelince inan bana kimsenin öyle düşündüğün yok;tezini desteklemek için salladığın bariz bir yalan..

Vardi burda bir kaç Hollandali , balon diyorlardi Stoch'a.

Bende Belçikada yasiyorum, banada abartildigi gibi iyi oyuncu degil gibi geliyor Stoch.

Bildiğim kadarıyla ileri üçlünün kanatlarında oynuyor.Ama açık oynar mı bilemem.Menajeri Serhat yorum yapsın.

Vardi burda bir kaç Hollandali , balon diyorlardi Stoch'a.

Bende Belçikada yasiyorum, banada abartildigi gibi iyi oyuncu degil gibi geliyor Stoch.

Hakkı herkesin bir fikri var.Gayet normal öyle düşünmeleri.Ama bende çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum.Bu fikirler oyuncunun ne kötü nede çok iyi olduğunun kanıtlarıdır.Sadece çok iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum Lens'i baz alırsak.

Zannedilenin aksine, Stoch mental ve teknik olarak vasat. Oyun zekası çoğu oyuncudan kötü durumda. Stoch maç kurtaramaz, lider olamaz, baskıyı kaldıramaz. Lens'le mukayese bile edilemez hatta. Lens çünkü en kritik maçlarda gol atabilen bir adam. Tek başına maç alabilen bir adam. Yeri gelince sorumluluk alan bir adam.

yaklasik 1 saat sonra maci var

izlemek isteyen izlesin basta serhat izlesin.

Kiminle maçı var bilal kardeş?Söylede ben de izliyim.Marak ettim şimdi...

Slovenya - Yeni Zelanda maçı var.Slovakya maçı filan gözükmüyor program da.

Zannedilenin aksine, Stoch mental ve teknik olarak vasat. Oyun zekası çoğu oyuncudan kötü durumda. Stoch maç kurtaramaz, lider olamaz, baskıyı kaldıramaz. Lens'le mukayese bile edilemez hatta. Lens çünkü en kritik maçlarda gol atabilen bir adam. Tek başına maç alabilen bir adam. Yeri gelince sorumluluk alan bir adam.

Sallamak bedava nasılsa.Serhat kardeşim; nerden biliyorsun Jeremain Lens'in Galatasarayda kadroya gireceğini?Nerden biliyorsun Stoch'un baskı kaldıramayıp lider olamayacağını? Hey yavrum hey bol keseden atmanın tanımı nedir diye merak ediyordum;görmek bugüne nasipmiş.

Cumartesi değil miydi maç? Nasıl izleyebilirim birde? Herhangi bir kanal veriyor mu yoksa netten mi takip edecez mecbur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt