Cevap: # Miroslav Stoch
Yok aradım evdeymiş
Adnan Sezgin tribünde miTsn'nin haberi vardır
![]()
Yok aradım evdeymiş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Sezgin tribünde miTsn'nin haberi vardır
![]()

İyi bir adam olmadığını gördük. Bedava olsa alınır, yoksa boşverelim.
Serhat askerde dayak manyağı olur.
Orda böyle konuşacak cesareti bulamaz sanıyorum,bulursa da dediğin gibi olur zatenNormal hayatta da sessiz sakin herşeye ''he'' diyen bir tip diye düşünüyorum,internet ortamında sapıtıyor böyleleri.
arkadaşlar bıraz alakasız olacak ama avustralya abd macını ızleyen oldumu bızım grella oynadımı nasıl oynadı bızım dıyorum ınsallah bızım olmaz ama![]()
arkadaşlar bıraz alakasız olacak ama avustralya abd macını ızleyen oldumu bızım grella oynadımı nasıl oynadı bızım dıyorum ınsallah bızım olmaz ama![]()
Arkadaslar,
Serhat kardes'e bir macla nasil karar verdin diyorsunuz ama ben Hollanda'da oldugum icin bu oyuncunun bircok macini izleyebildim. Gercektende normal performansi bu. Ben size bastan dedim bu oyuncu Galatasaray'da ve Turkiye liginde oynayamaz. Teknik degil ve sadece surati ile oyuncu gecmeye calisiyor. Siz bakmayin attigi 10 gole, o gollerin cogu cok basit defans hatasi.
Arkadaslar,
Serhat kardes'e bir macla nasil karar verdin diyorsunuz ama ben Hollanda'da oldugum icin bu oyuncunun bircok macini izleyebildim. Gercektende normal performansi bu. Ben size bastan dedim bu oyuncu Galatasaray'da ve Turkiye liginde oynayamaz. Teknik degil ve sadece surati ile oyuncu gecmeye calisiyor. Siz bakmayin attigi 10 gole, o gollerin cogu cok basit defans hatasi.