# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

yalancı medya diye başlıyorlar ya her habere :-)

Serhat dandik ötesi bir hazırlık maçında karar verdin ya helal olsun. Grup maçlarını izle sonra karar ver.

Serhat askerde dayak manyağı olur.

İyi bir adam olmadığını gördük. Bedava olsa alınır, yoksa boşverelim.

Sen istediğin kadar futboldan anlıyorum diye dolaş,tek maçla bir oyuncuyu yargıladığın sürece hiçbir halt olamazsın,1 değil 2 değil kaç kere gördüm bunu yaptığını.

Ayrıca 50-60 yaşında bir futbol duayeni,derya gibi bir tecrübeye sahip bir futbol adamı gibi konuşman da çok acınası ve ezikçe.Ne kadar akıllı ya da zeki olursan ol,herkesinki gibi senin tecrübenin de bir sınırı var ve sen bu sınır yokmuş gibi davrandığın müddetçe insanlardan cahil muamelesi görmeye devam edeceksin.

Orda böyle konuşacak cesareti bulamaz sanıyorum,bulursa da dediğin gibi olur zaten:o Normal hayatta da sessiz sakin herşeye ''he'' diyen bir tip diye düşünüyorum,internet ortamında sapıtıyor böyleleri.

herkes pc başında polat alemdar zaten:o

arkadaşlar bıraz alakasız olacak ama avustralya abd macını ızleyen oldumu bızım grella oynadımı nasıl oynadı bızım dıyorum ınsallah bızım olmaz ama :)

arkadaşlar bıraz alakasız olacak ama avustralya abd macını ızleyen oldumu bızım grella oynadımı nasıl oynadı bızım dıyorum ınsallah bızım olmaz ama :)

bizim abd macimizda oynayan orta sahalarimizdan bin kat etkiliydi o kesin

buyuk topcu degil tabiiki ama kotu degil alinmasi taraftariyim daha iyi bir opsiyonla gelene kadar biri

ama su bir gercek stochla keita arasinda daglar kadar fark var

ama fiyattada fark var tabi

konusulan paralar dogruysa stoch iyi transfer olur

Arkadaslar,

Serhat kardes'e bir macla nasil karar verdin diyorsunuz ama ben Hollanda'da oldugum icin bu oyuncunun bircok macini izleyebildim. Gercektende normal performansi bu. Ben size bastan dedim bu oyuncu Galatasaray'da ve Turkiye liginde oynayamaz. Teknik degil ve sadece surati ile oyuncu gecmeye calisiyor. Siz bakmayin attigi 10 gole, o gollerin cogu cok basit defans hatasi.

Arkadaslar,

Serhat kardes'e bir macla nasil karar verdin diyorsunuz ama ben Hollanda'da oldugum icin bu oyuncunun bircok macini izleyebildim. Gercektende normal performansi bu. Ben size bastan dedim bu oyuncu Galatasaray'da ve Turkiye liginde oynayamaz. Teknik degil ve sadece surati ile oyuncu gecmeye calisiyor. Siz bakmayin attigi 10 gole, o gollerin cogu cok basit defans hatasi.

Ben de zaten izledim bu adamı defalarca Hollanda Ligi'nde. İyi bir adam olmadığını söylüyordum. Kosta Rika maçından sonra arkadaşlar da görmüştür diye söyledim öyle.

Arda´yi cogu zaman Fenerbahce maclarinda izlemeye geliyorlar. Tek macla karar verilseydi, Arda´nin Fenerbahce performanslarindan sonra birakin teklif yapmayi, Arda icin cektikleri yol yüzünden bize küfür ederlerdi. Bu mu öve öve bitiremediginiz Arda diye. Genel performansa bakmak lazim. Artik kulüplerimiz bir oyuncuyu 1-1.5 sene boyunca izlemeyi ögrenmeli. Ayrica 20 yasinda genc bir cocuk Stoch. Ilk defa Dünya Kupasinda oynayacak. Icindeki heycani kimse bilemez.

Arkadaslar,

Türkiye ligi sanki çok iyi defans yapılan bir lig :o Gollerin %90 ı defans hatasından atılıyor zaten.Defansı iyi olan takım forvetinde kim olursa olsun şampiyonluğa rahat oynuyor,çünkü her halükarda defans hatasından gol atılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt