Emrah Akkuş
Kırmızı Üye
- 13 Aralık 2008
- 2.198
- 0
- 1.306
Cevap: # Miroslav Stoch
FArkındamısnız bu adam 15 yasında bir çocuk olabilir neden bu kadar ciddiye aldınız ki anlamadım??
Ya Serhat sen neden bahsediyorsun Allah aşkına. Sen bikere önce şu herşeyi ben çok iyi bilirim havasından kurtul çünkü hiçbişey bildiğin yok. Scoutgs'deki yorumlarını bakıyordum zamanında tek bildiğin her maçtan sonra her hatayı Barış'a bağlamak. Her maçtan sonra mantıklı transfer önerilerine Ajax'ın bütün oyuncularını yazmak. Birde Hitzlsperger var tabi. Senin dünya piyasasında bildiğin tek adamlar bunlar. İşte Lens, Enog falan filan.
Bikere sende terbiye olsa biraz şu takımı gerçekten sevsen boş egon olmasa gidipte Stoch'un sitesine S.Türkel ismini yazıp ''Senden bir bok olmaz yavrucum'' yazmazsın. Sen bukadarsın işte takımına gelicek oyuncuya saygın yok böle konuşuyorsun.Önce saygılı olmayı öğren karşısındakinin fikirlerine saygı duymayı öğren karşındakini tiiye alarak konuşmamayı öğren bence sen herşeyden önce git biraz futbolu öğren çünkü hiçbirşey bilmiyorsun. Orda burda konuşup başka yerlere sallama. Biraz büyü büyü...
FArkındamısnız bu adam 15 yasında bir çocuk olabilir neden bu kadar ciddiye aldınız ki anlamadım??