# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Ozaman efendim önce kendi sitendeki insana insanların arkasından konuşmamayı öğreticeksiniz buna müsade etmiyceksiniz siz bunlara müsade ettiğiniz için burda yazmak durumunda kaldık. Bize akıl öğreticeğinize önce siz kendi siteniz içinde barınan insanlara nasıl davranmaları gerektiğini öğretmelisiniz biz çok denedik olmadı daha fazlada kimseye hakaret vari şeyler söylemesin diye atıldı.

Evet bizim sitemizde başka sitelere sallayan insanlar yok olanlarada müsade edilmiyor uyarılıyor bu yüzdende kalite olayını eleştirirken 1-2 kez düşünmek gerek.

Arkadaşlar yangına körükle giderek Serhat olayını GsCimbom - ScoutGs kapışmasına dönüştürerek farkında olmadan hata yapıcaksınız..O nedenle bu forumlar arası kalite-kalitesizlik yorumları yapılmasın mümkünse..Çünkü eğer biryerlere bir kişi yüzünden kalitesizlik yorumu yaparasanız oradaki diğer insanların da kalbini kırmış olacaksınız....

Arkadaşlar yangına körükle giderek Serhat olayını GsCimbom - ScoutGs kapışmasına dönüştürerek farkında olmadan hata yapıcaksınız..O nedenle bu forumlar arası kalite-kalitesizlik yorumları yapılmasın mümkünse..Çünkü eğer biryerlere bir kişi yüzünden kalitesizlik yorumu yaparasanız oradaki diğer insanların da kalbini kırmış olacaksınız....

Sildim zaten o yorumu dostum konunun amacından sapmış oldum kusura bakma ama bizim tepkimiz siteye değildi Serdar abi konuyu o yönde anlayınca cevap verdim ama sonra gereksiz olduğunu fark ettim ve sildim.

Yasinizin büyük oldugunu düsündügüm icin Serdar abi demeyi uygun görüyorum, bizim lafimiz sadece Serhata . Ne GsCimboma nede buradaki üyelere lafimiz olmamistir, olmazda. Yanlis anladiniz yazilanlari yüksek ihtimalle. Sizi kücük görsek forumu okumazdik.

ben ne okudugumu biliyorum ve gerekli olani soyledim

o yazilanin duzenlenmis olmasi benim de yazdigimi degistirmemi gerektirmez

onemli olan attitude dur

serhat a sen anca burda barinirsin tarzi laflar edilirse kisisel tepkimi veririm verdimde

sahsen amacini asmayan bir forum oldugumuz surece serhatida barindiracagiz sizide

kurallar dahilinde tabii ki

Scoutgs'li arkadaşlar...

Açıkcası bizi Serhat'la olan sorununuz zerre ilgilendirmiyor. Gidin başka yerde tartışın bunları. Ha cevap hakkımız mı doğuyor diyorsunuz, beni rahatsız etmeden kullanın. Burası bir forum ve bir forumdaki bir üye Scoutgs hakkında kötü mü yazmış, boşverin gitsin. Bütün interneti mi tarıyacaksınız. İllaki bir yerlerde birileri benzer şeyler yazacaktır. Burdaki insanları rahatsız etmeye ne hakkınız var?

Kaldı ki özel mesaj var, bu forumun moderatörleri, yöneticileri var... Sorununuzu onlara ileterek de çözebilirsiniz.

Bakın birisi aşağda hem forumun kurallarına, hem de terbiye sınırlarına aykırı bir şeyler yazmış. Kaldı ki kanunen Serhat'da savcılığa şikayet etse sonuç alır.

Serhat merhaba, burada galiba meydani fazla bos buldun. Biraz burayida dar edelim sana dedik.

Sen ne ayaksin oglum? Hayir kendini ne saniyorsunda böyle herkesten iyi bilirim tavri sergiliyorsun sen? Yahu sen burdaki bir cok insandan fazla ne yapmisinki bu hakki kendinde görüyorsun?

Yok Stoch topcu degil, yok Gio topcu degil. Senin belirli adamlarin var, onlardan baska topcu tanimazsinki zaten. Bakiyorum Scout rütbesi var sende. Scout bölümüne baktim, olm hala ayni adamlari öneriyorsun sen? Gram ilerlesene kardesim, bir acil. Arsiv´de yazilarin var Serhat istersen yalanla burda hepsini cikartiriz buradanda kiskislariz seni sorun degil. Senin IQ bu kadar yani. 10 Futbolcu aliyor gerisi yalan.

Seni banlama sebebimizi ben aciklayayim istersen. Biz seviyeli bir forum oldugumuz icin futbolcumuz her kim olursa olsun kücümsenmesine izin vermeyen bir topluluguz. Sadece bizim futbolcular icin degil, rakip futbolcular, baskanlar ve taraftarlar hakkinda kücük düsürücü ifadelerden kacinmaya gayret gösteriyoruz. Ama sen burdaki seviyesiz yazilarini bizim seviyeli forumdada yazmaya calistigin icin postaladik seni, gayette memnunuz. Bakiyorum buradaki önerilerine ve mesajlarina, hic birseyde kacirmamisiz, papagan gibisin, sürekli ayni seyleri yaziyorsun.

Neyse benden simdilik bu kadar Serhat efendi. Seviyesiz ve vizyonsuz yorumlarina diledigin sekilde devam edebilirsin, umrumuzda degil ( hos, buradaki üyelere cok aciyorum seni cekmek zorunda olduklari icin). Ama Scoutgs lafini agzina almadan bir destur cek önce, Iyi geceler.

1) Böyle hakaretamiz ifadeler kullanmaya terbiyeniz müsade etse de hakkınız yok

2) Madem seviyelisiniz, rakip takımları dahi koruyorsunuz; Serhat ile ilgili konuşurken niçin bu kadar seviyesizsiniz? Hadi bu kadar seviyesizsiniz niye gelip bu forumda yapıyorsunuz?

Amacım ne Serhat'ı savunmak ne de başka bir şey. Forumun huzurunu bozmayın, beni veya diğer üyeleri başlıkla alakasız konuları okumaya mecbur bırakmayın, amacınızı aşmayın, terbiyeli ve bu forumun düzenine saygılı olun yeter. Serhat veya onla ilgili meseleleriniz diğer insanları ilgilendirmiyor. Başka bir platformda isterseniz birbirinizi gırtlaklayın. Ama sahip olduğunuzu iddia ettiğiniz üstün niteliklerin tamamına aykırı hareketleri burda değil gidin başka yerde yapın.

Stoch transferine gelirsek, bunca adama ihtiyacı varken bu takımın, Arda gibi olağanüstü bir sol açığa sahipken ve ona alternatif Türk statüsünde Caner'i alabilecekken bence anlamsız transfer olur. 2 orta saha ki bir tanesi umarım adı geçen Baptista olur ve 1 defans dışında alabilirsek kaleci transferi çok daha önemli. Bunlardan sonra forvet eksiğimiz var. Baptista'yı transfer edersek tek transferle sakatlık halinde o mevkinin de alternatifini yaratmış oluruz. Ancak tekrar ondan sonra sıra sağ-sol açık transferine gelir.

Stoch transferine gelirsek, bunca adama ihtiyacı varken bu takımın, Arda gibi olağanüstü bir sol açığa sahipken ve ona alternatif Türk statüsünde Caner'i alabilecekken bence anlamsız transfer olur. 2 orta saha ki bir tanesi umarım adı geçen Baptista olur ve 1 defans dışında alabilirsek kaleci transferi çok daha önemli. Bunlardan sonra forvet eksiğimiz var. Baptista'yı transfer edersek tek transferle sakatlık halinde o mevkinin de alternatifini yaratmış oluruz. Ancak tekrar ondan sonra sıra sağ-sol açık transferine gelir.

1. Elano satılırsa Arda'yı sol açık oynatamazsın.

2. Harry'nin gidişiyle acilen sol açık transferi mecbur oldu. Stoch da o mevkii için ideal oyuncu.

3. Elano satılmasa bile Arda sol açık oynamaz.

4. İhtiyacımız olan bölgelere transferler yapılıyor zaten. Grella ve Veli muhtemelen bizde. Kaleci transferine ihtiyacımız yok ve yapılmıyacak zaten de.

5.Asıl gereksiz transfer Baptista transferi olur. Hem bonservis ve yıllık ücretin altından kalkmak zor olur.

Brezilyalı adamları eleştiriyorsun, üstüne bir de Brezilyalı adam istiyorsun :)

Şu anda takımıa çok acil libero lazım ama,kanata da transfer gereklidir.Bunu nasıl göremezsiniz hayret gerçekten.Bu takımdan Kewell gidecek,Caner gidecek,Gio gidecek.Arda seneye gidecek.Kim kaldı arkadaş elimizde?Sol kanatta oynayacak adam kaldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt