# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Arda sol forvet olarak oynadığı sürece afedersiniz ama bir halt olmaz.

Sürat yok, Skorer özellik yok.

Asist özelliği? Var.

Arda'nın geçen sezon başındaki gibi orta sahaya çekilmesi en iyisi. Adam Galatasaray'daki en iyi performansını geçen sezon başı göstermişti ve orta sahanın en ilersinde oynuyordu.

Tabii bazıları 4-4-2'nin sol açığı olmakla, 4-3-3'ün sol forveti olmak arasındaki farkı anlamadığı için, burada herkes "solda Arda oynasın" diyor. Tabii canım benim.

Takımın bu halde olmasının sebeplerinden bir tanesinide Arda'nın sol forvet oynamasıdır.

Arda her sezon 10 golü geçen bir adam. Nasıl skorer değil?

Çok skorer dediğiniz Stoch geçen sene 10 gol atmış.

Tek kriter hız mıdır? Futboldan anlamamız gereken bu mudur? Bir oyuncu hızlı değilse de bunu başka şekillerde kapatamaz mı? İniesta çok mu hızlı bir adam. Koskoca Barcelona İniesta'yı kaç maç sol açıkta oynattı farkında mısın? Ayrıca şu yazıyı da alıntılamak istiyorum.

Bizim ligimizde Galatasaray sürekli kapalı defanslara karşı oynuyor. Yani önemli olan dar alanda etkili olmak. Geniş alan bulmak zor. Bulduğunuzda da zaten çoğu zaman maçı koparmış oluyorsunuz. Evet hız önemli ama bir yere kadar...

Dediğim gibi sezon boyunca takip ettiğim söylenemez sadece attığı goller üzerinden öyle aman aman bitirici, son vuruşları çok iyi, çok skorer bir oyuncu olmadığı görüşüne kapıldım. 10 gol atmış Stoch ama bunların çoğu defans ve kaleci hatası dediğim gibi. Hollanda'daki defansif anlayışla Türkiye'deki arasında çok fark vardır. Ajax 106 golle şampiyon olamazken bizim ligin en skorer takımı 65 golle şampiyon Bursaspor. Türkiye'de defans Anadolu takımları için birinci plandayken (hatta Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlar için bile diyebiliriz) Hollanda'da nerdeyse defans diye birşey yok. Bizim ligimiz Hollanda'nın yanında Seria A gibi kalıyor. Burda da pekala hatalardan gol bulabilir ona birşey demiyorum ama bu onun bitirici yapmaz ki. Ben sadece yok Arda'dan şöyle skorer, Gio'dan böyle bitirici diye bir genel kanı var ya, bunun hayal kırıklığı yaratabileceğini söylüyorum. Skorerliği ölçmenin tek yolu istatiklerse sisteme uymuyor denilen Arda'nın da geri kalan bir yanı yok. Benim öngörüm Stoch'un Gio gibi kısır bir sezon geçrimesi olur gelmesi halinde. Stoch'tan daha iyi oyuncular alınamaycağı için bu sezon büyük ihtimalle gelmesin diyemiyorum ama solda Arda, ortaya transfer seçeneğini tercih ederim.

Ben Stoch'u hiç izlemedim. Karşı çıktığım şey sol açık transferi. Stoch olur bir başkası olur farketmez. Ama bu görüşü de dikkate almak lazım.

Ayrıca kimse çıkıp Arda'nın yetersizliğinden bahsetmesin. Bu çocuk Hagi'den sonra Galatasaray'ın gördüğü en iyi futbolcudur. Uzun süre daha iyisi gelmeyecek bu takıma. Kaldı ki bu gün Barcelona'da olsa sol açıkta oynama ihtimali çok yüksek bir oyuncu.

yokmu gol haberi londradan?

gorayyyyyyyyyyy

yokmu en ufak duyum stoch transferinde

Simdi biz bu adamcagzi niye aliyoruz soyleyebilecek olan var mi?

Rijkaard kanatlarin hizli olmasini istiyormus onun icin iki kanat keita ve stoch olacakmis Ardayi yine sezon basindaki gibi kullanmak istiyormus onun icin bir on libero istemis bu buyuk ihtimalle Grella olacak orta saha ise Elano satilacakmis ve yeni bir orta saha alinacakmis tabi bu seferde defansta yabanc sinirlamisina takiliyor onu nasil halledecekler bakalim.

Rijkaard kanatlarin hizli olmasini istiyormus onun icin iki kanat keita ve stoch olacakmis Ardayi yine sezon basindaki gibi kullanmak istiyormus onun icin bir on libero istemis bu buyuk ihtimalle Grella olacak orta saha ise Elano satilacakmis ve yeni bir orta saha alinacakmis tabi bu seferde defansta yabanc sinirlamisina takiliyor onu nasil halledecekler bakalim.

o konuda bence elanonun satılmasıyla nuri veya gökhan için girişimlerde bulunursak daha iyi olur ..? yani türk için.

fossa blog 4 saat önce twittera ''Üstünel transferlerine bir yenisini daha ekliyor'' yazmış..

Asıl Dünya Kupası'nı beklemek risklerin en büyüğüdür.Kupadan önce hiç oyuncu alamazsan kupadan sonra alacağın oyuncular belli bir seviyenin altında olacaklardır.Zaten bizimkilerin Stoch için bu kadar acele etmelerinin sebebi de bu.Dünya Kupası'ndan sonra eğer turnuvada iyi performans gösterirse formasını bile alamayız

Asıl Dünya Kupası'nı beklemek risklerin en büyüğüdür.Kupadan önce hiç oyuncu alamazsan kupadan sonra alacağın oyuncular belli bir seviyenin altında olacaklardır.Zaten bizimkilerin Stoch için bu kadar acele etmelerinin sebebi de bu.Dünya Kupası'ndan sonra eğer turnuvada iyi performans gösterirse formasını bile alamayız

:animation:

Galatasaray 5 Milyon TL ile Dünya Kupasinda parlayan kale aglarini alabilir ancak. Dünya Kupasini beklemek cok sacma. Ayrica Dünya Kupasinda oyuncu begenmek cok amatörce benim fikrime göre. Galatasaray kulübü 1 sene evvelden oyuncuyu izlemeli, begenmeli ve harekete gecmelidir. Dünya Kupasindan evvel, parlamasi muhtemel futbolcular ile anlasma saglamalidir. Bu kafayla Kuzey Kore´nin önliberosunu aliriz ancak.

Galatasaray 5 Milyon TL ile Dünya Kupasinda parlayan kale aglarini alabilir ancak. Dünya Kupasini beklemek cok sacma. Ayrica Dünya Kupasinda oyuncu begenmek cok amatörce benim fikrime göre. Galatasaray kulübü 1 sene evvelden oyuncuyu izlemeli, begenmeli ve harekete gecmelidir. Dünya Kupasindan evvel, parlamasi muhtemel futbolcular ile anlasma saglamalidir. Bu kafayla Kuzey Kore´nin önliberosunu aliriz ancak.

iyide stoch'un geleceğini nerden biliorsunuz... geçen sene gelenlerin hangisinin ismi basında dolaştı...

iyide stoch'un geleceğini nerden biliorsunuz... geçen sene gelenlerin hangisinin ismi basında dolaştı...

Biz Fransa'dan oyuncu baktığımız zaman medyanın ruhu duymuyor ama ne zaman İngiltere'den birisiyle ilgilensek İngiliz medyası onu ortaya çıkarıyor.Neill-Gio-Jo hepsi de biz almadan birkaç gün önce İngiliz medyasında çıktı.Stoch'un da adı çok kez bizimle geçti.İlgilendiğimiz de bazı güvenilebilecek kişiler tarafından doğrulandı.Tabi kimseye 100% güvenemezsin ama varsayım üzerine bile konuşuyor olsak dediğimiz doğru.Aşağı yukarı her oyuncu için durum bu,Dünya Kupası'nı beklersen yanarsın

Biz Fransa'dan oyuncu baktığımız zaman medyanın ruhu duymuyor ama ne zaman İngiltere'den birisiyle ilgilensek İngiliz medyası onu ortaya çıkarıyor.Neill-Gio-Jo hepsi de biz almadan birkaç gün önce İngiliz medyasında çıktı.Stoch'un da adı çok kez bizimle geçti.İlgilendiğimiz de bazı güvenilebilecek kişiler tarafından doğrulandı.Tabi kimseye 100% güvenemezsin ama varsayım üzerine bile konuşuyor olsak dediğimiz doğru.Aşağı yukarı her oyuncu için durum bu,Dünya Kupası'nı beklersen yanarsın

Dünya Kupası'nda rezil olursa, daha ucuza getirme olasılığı da var. Dünya Kupası'nda rezil olacağı için, daha ucuza getirmeyi planlıyorlar herhalde.

elano'yu kewell'ı da bilseydiler...

görün bakın hiç anılmayan biri gelecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt