# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Dünya Kupası'nda rezil olursa, daha ucuza getirme olasılığı da var. Dünya Kupası'nda rezil olacağı için, daha ucuza getirmeyi planlıyorlar herhalde.

Rezil olur ya da olmaz onu bilemem ama rezil olursa da sen dedin diye olmaz merak etme

elano'yu kewell'ı da bilseydiler...

görün bakın hiç anılmayan biri gelecek...

Kewell'ı bilemediler çünkü Kewell'ın sözleşmesi bitmişti.Yani Liverpool'la oturup konuşmadık bizzat Kewell'la konuştuk.O yüzden de Liverpool'un medyasına sızmadı olay

Elano'nun adı biz transfer etmeden birkaç saat evvel İngiliz medyasında geçmişti diye hatırlıyorum.Sanırım o transfer çok ani oldu

Bu sene Adnan Sezgin transferde yetkili olduğu için transferlerin gizli olması diye bir durum olmaz.Kız istemeye gider gibi transfer yapmaya gidiyoruz

Beşiktaş ilgilendiği 5 hocayı Borsaya bildirdi. Bildirme zorunluluğu var. Birleşmeden sonra bizde gelişmeleri bildirmek zorundayız. Hatta oyuncuların alacaklarını bile :(

radyospor da fotogol muhabiri konuşuyor gstv stoch kasetini hazırlamış veli kavlak açıklana bilirmiş adnan sezgin henüz avusturyadaymış bu arada halilin menejeri ile görüşülmüş fazeli menejeri imza yakın demiş

radyospor da fotogol muhabiri konuşuyor gstv stoch kasetini hazırlamış veli kavlak açıklana bilirmiş adnan sezgin henüz avusturyadaymış bu arada halilin menejeri ile görüşülmüş fazeli menejeri imza yakın demiş

Herşey tamam da fotogol muhabiri olduğu için inanmıyorum :s

Radyosporda fazali aramış adnan sezgine sormadan bir şey diyemem demiş(bende onların yalancısıyım)

Uçakta bekletiyorlarmış. Kulüpler anlaşıncaya kadar uçakta rehin tutulacakmış. Olmazsa ben trenle de gelirim demiş.....:lol:

Ultraslan forumdan alıntı

Radyospor Murat Bereket saat:15:10 itabariyle

Stoch ile anlasılmak üzereymiş Haldun Üstünel, bu konuda alınan duyum GSTV calışanlarının Stoch ile ilgili kaset hazırladıklarını bu konuda Haldun Ustunelden gelecek haberi beklediklerini söylediler.

Grella transferi malesef bitmek üzereymis..Fax ile imzalaması bekleniyormus. Bir yönetici böyle söylemiş.

Veli Kavlak ve klubu ile çok büyük ihtimalle anlasılmıs.Bugun, yarın imzalanırmış...

Yasin için görüşmeler devam ediyormus, ama klubu satmaya yanaşmıyormuş

Halil Altıntop İspanyadan ve Almanyadan teklifler varmış, Halil Adnan Sezgin ile görüştükden sonra kararını verecekmiş...(Kaynak bugun konuşulan menejeriymiş)

Servet kesin olarak satılacakmış

Dünya kupasından sonra Elanodan 10 mlyon Euro kazanç bekleniyormuş.

:asd::asd:

Arkadaslar Grass Is Green Sports Management'te (Statistiken - Beraterdetails - transfermarkt.de) calisan biriyle görüstüm ve onun haberine göre Stoch ile Grella transferi nerdeyse kesinlesti yani bitti. Aksam bir telefon görüsmesi daha yapacagim.

Eger bu gibi bilgileri yazmak dogru degilse kusura bakmayin bir daha paylasmam. Bana özelden de ulasabilirsiniz.

Türkcemin yetersizliginden dolayi kusura bakmayiniz

Arkadaslar Grass Is Green Sports Management'te (Statistiken - Beraterdetails - transfermarkt.de) calisan biriyle görüstüm ve onun haberine göre Stoch ile Grella transferi nerdeyse kesinlesti yani bitti. Aksam bir telefon görüsmesi daha yapacagim.

Eger bu gibi bilgileri yazmak dogru degilse kusura bakmayin bir daha paylasmam. Bana özelden de ulasabilirsiniz.

Türkcemin yetersizliginden dolayi kusura bakmayiniz

İki oyuncu bu menejer şirketine mi baglı ?

İki oyuncu bu menejer şirketine mi baglı ?

Stoch "Football Service Agency"ye bagli, Grella'dan haberim yok. Fakat Keita mesela Grass is Green Management'te.

Bu haberi veren sahiz söyledigi her transfer de hakli cikti, bu sabah görüstügümde'de cok iddaliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt