# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stoch "Football Service Agency"ye bagli, Grella'dan haberim yok. Fakat Keita mesela Grass is Green Management'te.

Bu haberi veren sahiz söyledigi her transfer de hakli cikti, bu sabah görüstügümde'de cok iddaliydi.
Dogru diyor Burhan, bu sahsi bende taniyorum. Stoch ve Grella ikiside imzalamis.;)

Stoch gelse valla son yılların en parlak transferlerinden birisini yapmış olacağız en son 22 yaş altında yabancı futbolcu hangi sezonda almıştık :D

Dogru diyor Burhan, bu sahsi bende taniyorum. Stoch ve Grella ikiside imzalamis.;)

Öncelikle hosgeldin aramiza Tolga abi.

Stoch'a gelince. Bahsettigim sahizi sende yakindan tanirsin, kaynagi cok iyidir. Son 2 sezondanki transferlerimizin hepsini önceden bilmis ve bize söylemisti. Bugün de görüstüm onunla ve bana aynen bunu söyledi: "Burhan, Stoch ve Grella bitti". Yarin Hamburg'a gidecegim ve kendisiyle bizzat görüsecegim, sadece bu transferlerden dolayi degil, bana 3 oyuncu bulmus scouting icin.

Umariz dogrudur bu haber, acikcasi bence dogrudur.

Perşembe gününe kadar biter umarım bu transfer.

Stoch'a gelince. Bahsettigim sahizi sende yakindan tanirsin, kaynagi cok iyidir. Son 2 sezondanki transferlerimizin hepsini önceden bilmis ve bize söylemisti. Bugün de görüstüm onunla ve bana aynen bunu söyledi: "Burhan, Stoch ve Grella bitti". Yarin Hamburg'a gidecegim ve kendisiyle bizzat görüsecegim, sadece bu transferlerden dolayi degil, bana 3 oyuncu bulmus scouting icin.

Hos bulduk.

Ne diyelim hayirli olsun Galatasarayimiza.:yenieek:

Zaten Tek ihtimal diye adlanadırdığımız şahıs Haldun Üstünel Stochu bitirmiş gibi görünüyor demişti.

Arkadaslar Grass Is Green Sports Management'te (Statistiken - Beraterdetails - transfermarkt.de) calisan biriyle görüstüm ve onun haberine göre Stoch ile Grella transferi nerdeyse kesinlesti yani bitti. Aksam bir telefon görüsmesi daha yapacagim.

Eger bu gibi bilgileri yazmak dogru degilse kusura bakmayin bir daha paylasmam. Bana özelden de ulasabilirsiniz.

Türkcemin yetersizliginden dolayi kusura bakmayiniz

türkçenin neresi yetersiz yav :D

iyi hayırlı olsun diyelim ..yabancıdan çok yasin veli isimlerini bekliyorum ben .yani bu ikisinin gelmesine şşu an gelmesi gündemdekilerden daha çok sevinirim

Tesekkürler bilgi icin. Umarim dogrudur. Bu arada Burhan kim?

burhan abim türkçen gayet güzel :) inşallah gelirler..

stoch'un internet sitesine bakın bi neler yazmış insanlar neler:D:D fb'liler de gelme gs'ye hayatının hatasını yaparsın demişler hatta adama:D:D(comment bölümü var mesaj yazabiliyosun bi yerde)...resmen eziklik:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt