# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Buna verilen paraya yazik. Bizim ligimizde oynayamaz. Top teknigi Dos Santos kadar yok. Suratli, ama Dos Santos kadar. Dos Santos'dan daha caliskan, daha hirsli. Iyi yonu sadece o. Buna verilen parayla Sezer Ozturk alinsa cok daha yararli olur. PSV istiyordu, PSV'liler Galatasaray'in istedigini duyunca sevindiler bize gelmiyor diye.

Stoch gelsin ligin tozunu attırsın görürsünüz.

tamam stoch kötü oyuncu olabilirde gio nun ne tekniğini gördünüzde o yönü stoch tan iyi oluyor , ben gio nun geniş alanda hızıyla adam geçtiğini gördüm sadece siz adamların içinden geçtiğini gördüyseniz başka.

stoch grella veli bizde .. yasin temmuz da.. bütün sağlam forumların ortak kararı :D

Sercan'a bundan çok daha fazlasını yazdık ama O'nu bile getiremedik..:)

"right part of his body dressed in besiktas, the left one in colours of galatasaray. what fits better? " demiştir web sayfasında..
Ekşiden alıntı.​
Ne diyor bu Stoch?:o

"right part of his body dressed in besiktas, the left one in colours of galatasaray. what fits better? " demiştir web sayfasında..
Ekşiden alıntı.​
Ne diyor bu Stoch?:o

Vücudunun sağ tarafında bjk forması, sol tarafında ise Galatasaray forması düşünülürse, hangisi daha iyi olmuş?

türkçesi bu beyler :)

adam bunu kendi sitesinde mi yazmış ?

Gelmesin ya alemcilerle uğraşmayalım.

Vücudunun sağ tarafında bjk forması, sol tarafında ise Galatasaray forması düşünülürse, hangisi daha iyi olmuş?

türkçesi bu beyler :)

adam bunu kendi sitesinde mi yazmış ?

Evet sitesine yazmış.:asd:Ekşide öyle diyorlar.Girip bakmadım ama.

Bi kısmı beşiktaş bi kısmı GS renkleri hangisi daha iyi uyar demiş.Heralde 2si arasında seçim yapma muabbeti var orda.

bi kanalda dinledim 7milyon yuro ya kadar çıkıcakmış Haldun ? Çok lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt