# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

ben ömrü hayatımda bunlar kadar ezik bir takım görmedim ya arkadaş kendilerini maymun etmekten zevk alan başka bir başkan, yönetici, taraftar görmedim yanlız arkadaşlar bu eziklerin hayran olduğum 1 yanları var resmen imreniyorum sindirim sistemlerine hayranım yaşadıkları okadar şeyleri sindiripte nasıl hala konuşuyorlar anlayamıyorum ben onların yaşadıklarını yaşasam ( allah korusun ) bunalıma girer psikolojim bozulurdu ama bunlar banamısın demiyor helal olsun valla

çok abartılıyor bu adam bir zamanlar bizde osman diye sol ayaklı bir oyuncu vardı ona benzetiyoum bu arkadaşı

ben ömrü hayatımda bunlar kadar ezik bir takım görmedim ya arkadaş kendilerini maymun etmekten zevk alan başka bir başkan, yönetici, taraftar görmedim yanlız arkadaşlar bu eziklerin hayran olduğum 1 yanları var resmen imreniyorum sindirim sistemlerine hayranım yaşadıkları okadar şeyleri sindiripte nasıl hala konuşuyorlar anlayamıyorum ben onların yaşadıklarını yaşasam ( allah korusun ) bunalıma girer psikolojim bozulurdu ama bunlar banamısın demiyor helal olsun valla

onlarin sah damari olmadigindan suratlarina tükürsen bile yarabbi sükür diyip gecerler

Fenere bak fiyat yükseltmek için devreye girmiştir. Bu kadar şerefsiz bir camia olamaz.

haldun üstünelin olduğu yerde kim olursa olsun anca hava almaya gider :D:D:D bunlar iyiden havaya girmiştir şimdi

ya bikere stoch onların oyuncu profiline uymuyor onların alabilmesi için öncelikle güney america lı olucak ve avrupa yüzü görmemiş olcak avrupadan alırlarsada en az 35 e merdiven dayaması lazım stoch u almaları için en az 12-13 seneleri var rahat olur çapları yetmezz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt