# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Ya bunlar Tam Angut adamlara söz söylüyosun üstüne bile alınan yok gidin kendi angut sayfanıza

2-2 :lol: 2-2 Gol:Yüştü :lol: :lol:

Geçen sene de Topuz'u aldılar Beşiktaş'a inat.Transfer rakiplere inat olsun diye yapılmaz ki!Komik resmen.

Shakira'nın dünya kupası klibinde, Nihat'ın golü de var.Antu'dan şöyle bir başlık bekliyorum, '' Yazıklar olsun Shakira!! '' Yapar bunlar,inanırım.

Topuz'a parayı bayıldı ezik evlatları turşusunu kurdu topuz ellerinde patladı.Gerizekalı camianın gerizekalı yöneticileri.

bizim 5 milyon'a almak istedigimiz stoch'a 8-10 milyon vereceklermis.. peehhhhh nede olsa enayi parasi :D ben boyle bir mac gormedim sayin seyirciler :D

Angutlara duyum vereyim fener Joe Cole'ü alıyormuş :evilsmile:

Euro 2016'yı kaybettiğimizde, Şükrü Saraçoğlu Stadı alınmadı diye sevinen bir zihniyet, Shakira'nın klibine de kılıf uydurur. Yadırgamamak lazım. :)

Fazıl Ünverdi geri vites yapmış sanırım. Ayrıca bu kadar kolay aldanmamak lazım, büyük bir ihtimalle basının gazıdır. Adama sorarlar, "Caner'i Trabzon'a indiren uçak nerede?" diye.

Bakın arkadaşlar.Bunlar o kadar lanetli bir kulüp ki,abartmıyorum bunlara Messi gelse o da çöker.O çubuklu formalarında lanet var bunların.Hepsinin içinde 3 harfliler var.Orta harfi i.

Bu yaşta ki bir oyuncu,kendini riske atar mı hiç?Araştırıyo,soruyo,ediyo.Fenerin ne mal olduğunu biliyodur.Hoş,gelse de farketmez bunlara.

Başkanım Galatasaray Stoch'la ilgileniyomuş.

Hımm Kimmiş o ya.. Tamam Neyse ya Verin Ne veriyolarsa 2 katı alın adamı her kimse..

Başkanım Beşiktaş Babayarola ilgileniyomuş..

Hımm. Babayaromu Ne veriyorlarsa verin 2 katı alalım.. En büyüğünü Fenev alır nasolsa. Bitirin Bu transferleri Çocuklar.

Kim ne derse desin bütün keyfim kaçtı..Ama H.Üstünelin oldugu bir yerde bu olay mümkün degildir.

Başkanım Galatasaray Stoch'la ilgileniyomuş.

Hımm Kimmiş o ya.. Tamam Neyse ya Verin Ne veriyolarsa 2 katı alın adamı her kimse..

Başkanım Beşiktaş Babayarola ilgileniyomuş..

Hımm. Babayaromu Ne veriyorlarsa verin 2 katı alalım.. En büyüğünü Fenev alır nasolsa. Bitirin Bu transferleri Çocuklar.

Hakikatten skandal.GS'ın Başkanı böyle bişey yapsa çok kızardım şahsen.

uA forum çıldırdı.Emanayı istiyor:D

AchilleEmanaNew.jpg

Nedense, hep Ntvspor'un başı'nın altından çıkıyor bu işler.Stadımızı manşet'e taşıyıp; Uefa kriterlerine uygun değil dedikleri gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt