# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

uA forum çıldırdı.Emanayı istiyor:D

AchilleEmanaNew.jpg

hayırlı olsun iyi oyuncu

Acaba Dünya Kupası'ndaki bir tane DMC'den kasıt Emana'mı?

Adamdaki kasa bak yahu.50 ton basar mazallah.Eşine sabırlar diliyorum

Antuda aldık diye bayrammı varmış neymiş,yapılarında var çocukların başarmadıkları bir şeyi gaza gelip başardık gibi kutlamaları:asd:

Nihat amcanız size daha büyüğünü en büyüğünü alıcak siz merak etmeyin;)

beyler sakin olun stoch ya bu gece yada yarin gece aciklanacak haldun ustunel imzaya gitti haldun ustunel transfer sezonun acilmasina 4 5 gun kala vardi ve istanbulda isleri vardi onun icin geri geldi ve transfer sezonu acildigi icin londraya gittiler imzayi atirmak icin bu olayi sadece fenerbahce medyasi yazdiki yönetimlerinin gözleri acilsin diye bunu bana ust duzey bir yönetici anlati sakin olun haldun ustunel her konuda anlasti bir pruz cikmasa ki cikmiyacakmis yarin yada cuma gunu kesin imzayi atacak stoch fenerbahce joe cole ile ilgileniyo beyler bana guvenin ve sakin olun bu fenerbahce medyasi trafindan yazilmis bir olaydir onun icin sakin ben cok rahatim bu konuda

beyler sakin olun stoch ya bu gece yada yarin gece aciklanacak haldun ustunel imzaya gitti haldun ustunel transfer sezonun acilmasina 4 5 gun kala vardi ve istanbulda isleri vardi onun icin geri geldi ve transfer sezonu acildigi icin londraya gittiler imzayi atirmak icin bu olayi sadece fenerbahce medyasi yazdiki yönetimlerinin gözleri acilsin diye bunu bana ust duzey bir yönetici anlati sakin olun haldun ustunel her konuda anlasti bir pruz cikmasa ki cikmiyacakmis yarin yada cuma gunu kesin imzayi atacak stoch fenerbahce joe cole ile ilgileniyo beyler bana guvenin ve sakin olun bu fenerbahce medyasi trafindan yazilmis bir olaydir onun icin sakin ben cok rahatim bu konuda

hadi hayirlisi diyelim oyleyse..

bu arada bilsem Haldun abi londra'da hangi otelde kaliyor gidip ellerinden opucem o derece yani. :D

Ben febenin bu işe girmesine sevindim neden derseniz bence Haldun işi bitirdi ve febe laflarını medyaya sızdırdı sonra acıklayacak...

sakin olun billerek yapilmis birsey haber haldun isi bittirdi yarin gece yada cuma gecesi imza var hayirli olsun

Ziyaretçiler birdahaki son hafta şampiyonluğu kaçırma döngüsü 2014,emi denkgeliyor:asd:

Şampiyon olduk sanıp sahaya inen ulvi:asd:

aziz yıvdırım ve ekibi stoch diye bi adamın varlığından bile haberleri olduğunu zannetmiyorum huzursuz olmaya gerek yok renkdaşlar.:animation:

Transfer sezonuda resmen başladı hayırlı olsun renkdaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt