Misimovic Dinamo Moskova'da iddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic Dinamo Moskova'da!

Resmi siteden henüz açıklama yapılmadı.

Bence Antep maçı sonucu bekleniyor.

Eğer yola Tugay'la devam edilirse eminim ki Misimovic kullanılır.

Resmi siteden henüz açıklama yapılmadı.

Bence Antep maçı sonucu bekleniyor.

Eğer yola Tugay'la devam edilirse eminim ki Misimovic kullanılır.

antepi geçsek beşiktaşa yenileceğiz kardeş.Bence her türlü gider misimoviç.Adnans ne desem sana ben.

4.sınıf ülke takımlarının Avrupa'ya açılan kapısı...Galatasaray...

Yıldızı 10 paraya getirir,1 paraya 2.sınıf takımlara satar..Galatasaray..

Ne kadar zarar,ziyan bir kulüp olduk biz..Ah Galatasaray ah..

Galatasaraydan bir yıldız daha kaydı...

Aklıma Servet'in Fenerden ayrılırken kurduğu cümle geldi yine kahkayı bastım :D::D

Servet fenerden ayrılırken;''Bir yıldız kayıyor''

Misimovic adına çok sevindim.Hayırlısı olsun.

şimdi bu adam için 7.5 milyon wolfsburga 2.5 de kendisine toplam 10 milyon euro canlıyı ödeyeceğiz

bakalım karşılığında dinamo moskovadan ne kadar bonservis alınacak

büyük zarar...

şimdi bu adam için 7.5 milyon wolfsburga 2.5 de kendisine toplam 10 milyon euro canlıyı ödeyeceğiz

bakalım karşılığında dinamo moskovadan ne kadar bonservis alınacak

büyük zarar...

Sanırım bize para ödenmeyecekmiş. D. Moskova ödemeyi Wolfsburg'a yapacakmış. ( Leasing ile aldığımız için.. ) Resmi açıklamayı beklemek lazım. Bu konuda tam olarak kimse bir bilgi bilmiyor.

Adnan Polat hesabına göre karlı çıktık beyler. 8 liraya alıp, yıllık ücretlerini ödemeden; 3 liraya sattık.

Adamın hayatını kaydırdık dinamoya kadar düştü :o oysa 1 sene daha wolsburgda kalsaydı iyi bir takıma giderdi

Adamın hayatını kaydırdık dinamoya kadar düştü :o oysa 1 sene daha wolsburgda kalsaydı iyi bir takıma giderdi

Bu senede giderdi bence 5 6 takım arasından seçtim galatasarayı isteyerek geldim buraya demişti galiba.. ama işte dediğin gibi hayatını kaydırdık..

yolun açık olsun misimovic...

asıl merak ettiğim transferden sonra hagi yada Galatasaray hakkında bişeler sölüyecekmi??

wolsburga verilen 2 m euro ile misi'nin 6 aylık maaş ı kadar zarar ettik...

Misimovic sırf ciddi olmadığı için kadro dışı kalmıştı eğer yanılmıyorsam.Eğer ki Hagi ciddi olmayan,disiplinsiz davranışlar içersinde olan futbolcuları kadro dışı bırakıyorsa neden Barış yada Ayhan'ı es geçti anlamıyorum eğer yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.Umarım orada başarılı olur.

Kaç lira kar ettik acaba?

Yarın Gaziantep'e elenirsek(ki herhangi bir mucize yaşanmaz ise eleneceğiz), Hagi ertesi gün kovulacak tek suçluymuş gibi. Ondan sonra da Misimovic'i gönderdi diye Hagi'ye söylenenler olacak mı acaba? Çok merak ediyorum doğrusu.

Gülle Gülle Misi :(

Senı seyredemeden sattılarya , ben daha ne diyim :mad:

çok erken harcadılar adamı,daha 10 maç bile oynamadı yarım sezon oynayıp lige alışsaydı misimoviç şu anda alex,amrabat,cenk gibi isimler değil misimoviç konuşulacaktı BENCE.

misimoviçi harcayan güç culioyu stancuyu zapatayı galatasaraya getiren güç demişti çakar doğruymuş, misiyi harcayanlara hakkımız zehir zıkkım olsun Allah belalarını versin

Yazıklar olsun bu yönetime.Güçlü bir duruş sergilemekten aciz kesim.hagi'ye bi laf bile geçiremediler.

Hagi sana hiçbirşey demiyorum zaten.Misimovici gönderip,Mustafa Sarpı bu kadroda tutan bir zihniyetsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt