- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Deli bu deli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydınnnnyine komediden hayli uzak bir post
yazan vasfinin postları daha içten ve komikİnsanların neye güldüğüne karışmayın artık yeter. Bugünlerde moda olmuş. O komik mi bu komik mi? Demokrat olduğunu söyleyen müptezeller bile bunu yapıyor!yine komediden hayli uzak bir post
İnsanların neye güldüğüne karışmayın artık yeter. Bugünlerde moda olmuş. O komik mi bu komik mi? Demokrat olduğunu söyleyen müptezeller bile bunu yapıyor!
Mizaha hız ver, ara ver; peşimi bırak, flüt çok komik; evet!Günaydınnnnyazan vasfinin postları daha içten ve komik
güno yazıyor günaydınnn değilGünaydınnnnyazan vasfinin postları daha içten ve komik
İnsanların neye güldüğüne karışmayın artık yeter. Bugünlerde moda olmuş. O komik mi bu komik mi? Demokrat olduğunu söyleyen müptezeller bile bunu yapıyor!
Flüt dedin güldürdün beni şimdiMizaha hız ver, ara ver; peşimi bırak, flüt çok komik; evet!
Halbuki ben sinirliyim. Bu boş ülke, insanı Hasan Can Kaya'yı savunmak zorunda bırakıyor!işte bu komik mahmut
Manitaya günaydınngüno yazıyor günaydınnn değil
yazıyorduŞakama gül demedim ki orada, karışma dedim. Ortada bir tezatlik söz konusu değil.Sana gülme dememiş ki üstad sadece komik bulmadığını belirtmiş.. İnsanların neye guldugune karışmayın deyip kendinle tezat dusmussun ..
Manitaya günaydınnyazıyordu
Arkadan kahkaha tufanı eşliğinde likelaya likelaya geliyordum ki Mahirin mesajlarıyla birlikte tadım kaçtı.
Plastik kokan ucuz kadın fileli çorap hakkındaki düşüncelerin?
Şu andan itibaren inadına yapacağım.
Pavyon maceram var benzer; bilahare özelden anlatırım.Plastik kokan ucuz kadın fileli çorap hakkındaki düşüncelerin?