- 1 Ağustos 2014
- 63.803
- 74.990
- 4.338
nasıl yaniTaylan Belhanda niye oynamıyor ya. Bok gibi oynuyoruz onlar yokken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl yaniTaylan Belhanda niye oynamıyor ya. Bok gibi oynuyoruz onlar yokken
Halimiz itten beter keyfimiz paşada yok. Basar geceriz iboo
Çakarız geçeriz ,ama iyi küfürde ederizİçimi çürüttün rengo
200 avro isterimOzaman ben handikaplı alt oynuyorum ustat
Geçmiş olsun.
Herkes uzmanı işin , dışarıdan bakılınca çok kolay tabi.Ben kadroların maçtan önce bu kadar tartışılmasını anlayamıyorum bazen. Çok iyi dediğimiz kadroların da beraber oynadığı zamanlar olmuştur.
Bana böyle gelÇakarız geçeriz ,ama iyi küfürde ederiz
Berbat yazacağıma beraber yazmışımHerkes uzmanı işin , dışarıdan bakılınca çok kolay tabi.
Eleştirilir bazı şeyler anlarım da , absürd tepkiler komik gerçekten.
200 avro isterim
Bana ne lanErzurum maçından beri hanimla aram kotu. Butun giderler benden. Bu aralar sıkıntılıyız yani
Ne oynuyor hocam? İleri 3lude oynayan adamdan skor katkısı bekliyorum. Skor katkısı var mı arda da? Çok durağan oynuyor ayrıca. Orta açmıyor içeri çok fazla.Arda gayet iyi oynuyor yalnız. Bana göre oraya Soso bir an önce girmeli o ayrı ama Arda'ya kötü oynuyor diyemeyiz.
Taraftara göre Fatih Terim imparator.Ben kadroların maçtan önce bu kadar tartışılmasını anlayamıyorum bazen. Çok iyi dediğimiz kadroların da berbat oynadığı zamanlar olmuştur.
ne alaka?Taraftara göre Fatih Terim imparator.
Taraftara göre tüm 11ler yanlış.
Anlayan ???
Yani teknik direktörümüze güveniyorsak çıkardığı 11'i de maçtan önce hemen gömmeyelim.ne alaka?