MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

Umar kazandı fakat kemer işi zor Merab'ı yenemez.

Günahını almayayım da Aspinall dayağı yediğini hissedince kaçtı gibi geldi.

Round olarak demek istemiştim.
Göze parmak gelmese uzayacakmış. Gane baya iyi hazırlanmış burnunu da kırdı zaten Aspinall'in yine de bir yerde yakalayıp bitirebilirdi Aspinall fakat Gane beklentimin baya üzerinde başlamıştı kazansa şaşırmazdım.

Göze parmak gelmese uzayacakmış. Gane baya iyi hazırlanmış burnunu da kırdı zaten Aspinall'in yine de bir yerde yakalayıp bitirebilirdi Aspinall fakat Gane beklentimin baya üzerinde başlamıştı kazansa şaşırmazdım.
Ben attığın postun zamanına dikkat etmemişim. Normalde MMA takip etmeye çalışırım ama o kadar da reklamı yapılmamış sanki bu dövüşün. Dövüşe dair bir haber, vs görmemiştim son günlerde. Tekrarını yarın sakin kafayla izlerim artık.

Bunlar gösteri maçı yapıp şov yapmayacaklar mı ya. Ben öyle sanıyordum valla. Öbür türlü saçma olur.
Pro mac kabul edelicek.12 den 8 e dustu raund sayisi bu macin olmasi sacmalik tabide para iste millete neler yaptiriyo.Aj nakavt edemezse altinda bi dümen oldugu bariz olur bence.Bu durumda da aj para icin emegini itibarini boksu satmis olur yuz karasi adi bir yavsak deriz kendisine.Bu maci kabul etmeside yavsaklik belirtisi olsa da damgayi vurmak icin sonucu bekliyoruz.

:asd: Ringe canı sıkıldıkça gezdire gezdire terlemeden dövmüş.

Paralar paralar... Tam bir tiyatro ama insan yine de keyif alıyor.

1766258026611.webp

İkisi de dövüşten 90 m dolar almış diyolar

Sarı lawuk tysonla yaptığı kolpa maçtan da 40 indirmişti ulan paralara bak bee

Geri
Üst Alt