Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.468
- 91.483
- 5.093
Boşuna yaşıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşama Ufc Beyaz Saray kartı açıklanacak deniyor Jon Jones-Alex Pereira ve İlia Topuria-Justin Geathje kesin gibi totalde altı maç olacak.
Bütün şampiyonları birbirine kırdırmazlar ya hepsinden iyi para kazanıyorlar yenilen çöpe gider Ufc kolay kolay bu riske girmez.Khamzat-pereira
Jones-aspinall
Topuria-islam
maçları olmayacağı için çöp bi kart olacak boşuna beklenti yarattılar
Orası öyle de bu maçlar normalde de yapılıyo beyaz saray diyosan min 1-2 tane sağlam maç koymak gerekirdiBütün şampiyonları birbirine kırdırmazlar ya hepsinden iyi para kazanıyorlar yenilen çöpe gider Ufc kolay kolay bu riske girmez.
Türkiye adına dövüşüyor enteresan bir eleman Ufc'de üstüne düşüyor baya ilk 15'ten 2-3 adam bitirirse Ufc zaten istiyor İstanbul'da bir gece düzenlenir.
Sabah izledim. Hayatının fırsatını verdiler İslam maçında zaten fazla konuşmasın yine de Paddy iyi match up olabilir aklıma başkası gelmiyor.moicano'nun agbadu tarzı maç sonu röportajını gördün mü heis.
khamzat strickland'ı panayır balonu gibi fırlatsın da az keyiflenelim.Sabah izledim. Hayatının fırsatını verdiler İslam maçında zaten fazla konuşmasın yine de Paddy iyi match up olabilir aklıma başkası gelmiyor.
Çok net tokatlayacak. Khamzat'ı welterden tut hafif ağıra kadar yenebilecek biri yok istese 3 kemeri de alır.khamzat strickland'ı panayır balonu gibi fırlatsın da az keyiflenelim.
herif cormier'i bile ilkokul ziyaretine giden davutoğlu gibi silkeliyor yav, ağırsiklette bile maymun eder çoğunu. şu an tek dream match makhachev vs khamzat gibi benim için ama khamzat bi daha o siklete düşmez, makhachev'in de maçası yemez gibi görünüyor.Çok net tokatlayacak. Khamzat'ı welterden tut hafif ağıra kadar yenebilecek biri yok istese 3 kemeri de alır.
İslam girmez o topa riski büyük. Shavkat ters gelebilirdi aslında ama o da sakatlıktan bitti.herif cormier'i bile ilkokul ziyaretine giden davutoğlu gibi silkeliyor yav, ağırsiklette bile maymun eder çoğunu. şu an tek dream match makhachev vs khamzat gibi benim için ama khamzat bi daha o siklete düşmez, makhachev'in de maçası yemez gibi görünüyor.