Mobil ve Ev İnternet Tarifeniz Ne Kadar?

İspanyada rahattım
Almanyada resmen mağarada gibi hissediyorum

Romanyada eve kamera sistemi için bağlattığım 100mbit fibra içinde yıllık 60 ero ödüyorum ,bu arada avrupanın en iyi interneti Romanyadaymış 😵‍💫

Valla 13 yıl Türk Telekom fiber kullandım. 13 yıl boyunca hiç taahüt yapmamıştım. Geçen sene fiyatlar artınca 12 ay taahhüt yaptırdım. 1 yıldır leş gibi bir hızda net kullanıyordum. Sorunun nedenini çözemediler. Adamlara diyorum 13 yıl hiç hız sorunu olmayan evde birden taahüte geçince nasıl hız sorunu yaşanmaya başladı diye. Cevap veremiyorlardı.100 mb için Telekoma 499 tl ödüyordum. Servisleri de çok sıkıntılıymış. Sorun yaşamadan anlamıyormuşum bunları.

Superonline da bir arkadaşım var. 1000 mb tarifeye geçirdi beni. Ekstra bir indirim de tanımladı. 500 tl ödüyorum. Çokta memnunum. Hızlar da genelde kablosuz 950 mb civarında çıkıyor. Kablolu 1000 mb görülüyor. İlk bağlandığım zaman bu hızı göremedim. Bağlantıdan 2 gün sonra servis açtırdım. 3 saate geldiler. Fiber kablo ucundaki soket bağlantısı tam olmamış. Yenilediler. 1 aydan beri sorun yaşamıyorum.

Turksattan, türknete geceyim dedim tam 45 gün interneti bağlayamadılar.

o kadar kızdım öfkelendim kii doğru türk telekom bayisinin yolunu tuttum.

yetkililer çay söyledi hemen hallederiz dediler modem dahil aylık 850 liraya 100 mbps interneti geçirdiler. pardon kurdular tabi 1 hafta sürdü ama değdi..

türknet senin allah belanı versin..

Telefon abonem 150kr
Personel indirimli

Paket şu şekil:

Sınırsız konuşma
Sınırsız SMS/MMS
Sınırsız mobil internet (fair usage 1000GB)
+ Netflix, Müzik, Viaplay, HBO MAX, Disney, TV2 Play, Sky Showtime

5G ile evde dışarda 300-1000mbit arası takılıyorum

ya 2 aya yıllık kontratım bitecek superonline ile - fiber hizmeti olarakta baya memnunum - 10 yılı aştım superonline ile

fakat - geçen sene ucuz oluyor diye turkcell tv li bir paket aldım (ondan öncede öyleydi) - şimdi kampanyalı fiyat var diyorlar ama komşumda turkcell tvsiz paketleri tavsiy etmişler (onda olmadığı için) - ana sadece TV li paketi teklif ediyorlar - halbuki hiç kullanmıyorum onu hala ilk günkü kutusunda duruyor.

aradım iptal birimi o şu bu diyor ezbere konuşan kadın.

diyorumki velevki iptal ettim - kampanyalı fiyat sunacak mısınız ...ses yok geveledi etti bende kapattım işlem yapmadan sinirlendim.

yarın bir daha görüşeceğim umarım hakim birine denk gelirim. 3 senedir turkcell tv var adam gelip bağladığında prosedür oalrak bağlayıp çıkardık çalışıyor diye - sonra birdaha kutusundan çıkarmadım.

kampanya fiyatlarına bakıyorum- kullanmadığım bir şeye bu devirde niye + 100 130 tl fatura bedeli vereyim , aynı hızda ya da bir alt düşük hızda şu an ödediğimle denk gelebilecekken...

Geri
Üst Alt