- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.783
- 5.198
direk super moderatörluk ısterımO zaman seni mod yapmanın zamanı geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direk super moderatörluk ısterımO zaman seni mod yapmanın zamanı geldi.
Ceza yiyen ilk mod olarak tarihe geçerSarperin mod olmasının neden bu kadar istendiğini anlayamadım henüz.
Ben hala Musap mod olmalı diye düşünüyorum. Sorumluluk bilinciyle ceza yeme ihtimali en azından ortadan kalkar.
Bence sakın Musap'ı mod filan yapmayın. Lazım olduğunda küfür edecek adam kalmadı forumda. Musap çekinmeden ediyor, yatıyor geri çıkıyor. qwsqwsqwsqws
Sarperin mod olmasının neden bu kadar istendiğini anlayamadım henüz.
Ben hala Musap mod olmalı diye düşünüyorum. Sorumluluk bilinciyle ceza yeme ihtimali en azından ortadan kalkar.
direk super moderatörluk ısterım
admınlerın kuyusunu ordan kazmak daha hos olacaktirBen admin yaparız diye düşünmüştüm.
adam küfürde master yaptı bir de modluk sıfatıyla dokunulmaz olup daha seri mi küfretsin diyorsun ?
Evet,beni üzdün.
Benden mi korktunmodlugu bılmemde rutbelerde revızyon sart alper altun tekrar mod rutbesıne ındırılıp hayri super mod yapilmali almancıların yukselısı 1 nebze düsürülmeli
Sarper'i mod yapalım Serkan'ı da Sarper'den sorumlu mod yapalım konu kapansın.
İsim alalımKimseyi yapmayin , hatta mevcutlari budayin
Tamam,benim mod olmak gibi bir talebim yok ama sen mod ol denirse de hayır demeyeceğim.
Kimseyi yapmayin , hatta mevcutlari budayin