Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Hayrinin mod olmasi kazanc olur . Yetkisi de yuksek olsun , biraz laubali ama zeki bir kisilik
faydasi dokunur
faydasi dokunur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 layk daha verinde 19k laykımız olsun askerde çok kan kaybettikKadim ahbabimi smod olarak onore edecegini dusunmek isterim
Hayrinin mod olmasi kazanc olur . Yetkisi de yuksek olsun , biraz laubali ama zeki bir kisilik
faydasi dokunur
İşte gerçek bir GSC sever.İmzaları atalım o halde.
bu msjin ardindan moderator olmamam hata olur
verdim laykını iyisin hadiHayri kardeşimi camiamıza tekrar kazandırdım komisyonumu isterim
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yonelttigim fikirlerin uygulanmasi durumunda bu forumun once kendi kategorisinde sonrasinda ulusal olcekte kazanacagi ivmeyi gorememek de hata olur
ins super mod oldugum vakit sizle yonetim arasinda 1 kopru olacagimi bilmenizi isterim
Refiğin bir bölümde mod yetkisi var kriptoluk bir durum yok.Bu sitede sanirim bir kullanicilara karsi rutbelerin yansimasi var , mod , super mod , yonetici gibi
bir de bize aciklanmayan yetkiler var , mesela normal uye gibi gorunen ama yetkisi olan kriptolar var , refik afise oldu
bir de yetkisi olmayan ama kimin ne oldugunu bilenler var , osman seden gibi
Refiğin bir bölümde mod yetkisi var kriptoluk bir durum yok.
Tamam da afişelik bir durum yokki.Dostum o afise oldu , aramizda kostebekleriniz olabilir
bu forumun en onemli basligi , "ismail gulduren hayri cund mu" tipinde bir seydi
o hakkiyla cozulebilseydi bugun cook daha mesafe kaydetmistik
Tamam da afişelik bir durum yokki.
Melih Pekerin de belli bölümlerde yetkisi var.
Bunlar eski ve aklı başında üyeler, moderatörler yokken onlar müdahale edebiliyorlar konulara.