Moderatör Önerileriniz

Hayrinin mod olmasi kazanc olur . Yetkisi de yuksek olsun , biraz laubali ama zeki bir kisilik

faydasi dokunur

Yetki konusunda izlememiz gereken yolu da öğrendik hadi iyisin Hayri

Yonelttigim fikirlerin uygulanmasi durumunda bu forumun once kendi kategorisinde sonrasinda ulusal olcekte kazanacagi ivmeyi gorememek de hata olur

ins super mod oldugum vakit sizle yonetim arasinda 1 kopru olacagimi bilmenizi isterim

Bu sitede sanirim bir kullanicilara karsi rutbelerin yansimasi var , mod , super mod , yonetici gibi

bir de bize aciklanmayan yetkiler var , mesela normal uye gibi gorunen ama yetkisi olan kriptolar var , refik afise oldu

bir de yetkisi olmayan ama kimin ne oldugunu bilenler var , osman seden gibi

Hayri'yi Hagi'ye benzetebiliriz arkadaşlar.GSC'nin kendisine ihtiyacı olduğu her zaman görevi kabul etmiştir.

Bu sitede sanirim bir kullanicilara karsi rutbelerin yansimasi var , mod , super mod , yonetici gibi

bir de bize aciklanmayan yetkiler var , mesela normal uye gibi gorunen ama yetkisi olan kriptolar var , refik afise oldu

bir de yetkisi olmayan ama kimin ne oldugunu bilenler var , osman seden gibi
Refiğin bir bölümde mod yetkisi var kriptoluk bir durum yok.

Hayri'nin mod olmasını destekliyorum. Adaletli olacağından şüphe etmiyorum.

Dostum o afise oldu , aramizda kostebekleriniz olabilir

bu forumun en onemli basligi , "ismail gulduren hayri cund mu" tipinde bir seydi

o hakkiyla cozulebilseydi bugun cook daha mesafe kaydetmistik
Tamam da afişelik bir durum yokki.

Melih Pekerin de belli bölümlerde yetkisi var.

Bunlar eski ve aklı başında üyeler, moderatörler yokken onlar müdahale edebiliyorlar konulara.

Tamam da afişelik bir durum yokki.

Melih Pekerin de belli bölümlerde yetkisi var.

Bunlar eski ve aklı başında üyeler, moderatörler yokken onlar müdahale edebiliyorlar konulara.

Emrah in yoklugunda seni baya sevmistim , umarim dengemiz bozulmaz , isin garibi emrah varken de seni pek sevmezdim , simdi ise onu kendime uzak goruyorum

acaba hic birinizi sevmeyerek adaleti saglasam mi diyorum

Forumumuzun mihenk tasi Cop kutusu forumu icin Fuwat renkdasimi oneriyorum

Hayri de öyle. Moderatör olmadığı dönemde de aslında moderatördü.

Hatta geçmişte ilk mod yaptığımda adamın profili değişti forumda, cezalık hareketlerden uzak durdu ve daha çok saygı kazandı.

Çizilen profil önemli.

Geri
Üst Alt